![]() |
kırılgan bır kar tanesı dokuluyor dılımın ucuna yasama yetıstırdıgım cıcekler soluyor sevgısızlıgın topragına ıcımde bırıktırdıgım kıbrıtler tutusuyor alev alıyor ruhumda ve gunesın son batısında bır adım daha karanlıklarda kalıyorum cıglıklarım sessız kalıyor ıcımdekı nefretı sonduremıyorum haykırdıgım butun cumleler dudaklarımda tukenıyor bır mum gıbı erırken hayatım acımasız bır ınsanın elınde ona nefret etmekten bıle utanıyorum onun kadar olamıyorum yeter beynımı yedın derınden derınden bende ne ruh bıraktın nede ınsana verecek bır sevgı içtenlıkten ofkemı bırıktırıyorum ıcımde bır yerlerde gunes ne kadar erken dogsada benım ıcın her gun karanlık olacak yazan:kıng monster |
Seni Seviyorum...<3 Seni Seviyorum,ama acı çekiyorum! KaLbim ağLıyor,Bu şehir ağLıyor, Ben ağLıyorum... Seni Seviyorum Seni unutamam, ELini tutup,sarıLamam... Seni Seviyorum GözLerimin içi güLüyor, Seni düşündükçe, MutLu oLuyorum... Seni Seviyorum KaLbim Güm Güm atıyor, Ne zaman görsem Seni, HeycanLanıyorum... Seni Seviyorum,ama acı çekiyorum! KaLbim ağLıyor,Bu şehir ağLıyor, Ben ağLıyorum... ...çünkü... Sen başka birinin KaLbindesin, Onu Seviyorsun,Onu unutamazsın, ELini tutup sarıLabilirsin... Onu Seviyorsun,GözLerinin içi güLüyor. Onu düşündükçe MutLu oLuyorsun... Onu Seviyorsun, KaLbin Güm Güm atıyor, Ne zaman görsen onu,Heycanlanıyorsun... Onu Seviyorsun,ama acı çekiyorsun, KaLbin ağLıyor,Bu şehir ağLıyor, Sen ağLıyorsun... ...çünkü... Sende BENI Seviyorsun...!!!(F) |
SENİ SEVMENİN BEDELİ http://img220.imageshack.us/img220/8567/12145158291213214766guzf.jpg Bunca yıl seni sevmişliğimin bedelini Acı dolu gecelerle paylaşıyorum. Yalnızlığımla oturup, Yalnızlığımın tutup elini Başbaşa ağlaşıyorum. Ben, Hiç istemedim bu kadar hüzünü... Tanışık değildim zehir zemberek yokluğun ile, İnan. Bu ilk oldu... Sen varken yanımda, karalar yoktu içimde. Vardı dersem, bil ki iftira.. Bil ki yalan.... Kim demiş: Su boğar, Ateş yakar, Yalnız ecel öldürür diye ??? Sen yoksun- yalnızlıklarda boğuluyorum. Sen yoksun-özlemin kor, Yanıyor, yanıyorum. Sen yoksun-seni düşünüp düşünüp ölüyorum. Bu mudur,bu sevgiye verdiğin hediye ??? Bilmiyorsun, Bayram sabahları sevinçlerimi tükettim. Ölenlerin sevdiklerine bıraktıkları kederleri yaşıyorum. Ardından, Her sensiz biten bir güne bir şiir yazıyorum, Her şey seni tekrarlıyor sen gideli beri........ Bilmiyorsun. Sen, Aydınlık yarınlarımın can damarı.. Bir bardak suyum.. Yaşadığım sevgilerin en güzeli... Günümün 25. saati.. Böyle mi olmalıydı, Seni sevmenin bedeli ??? NECDET GÖKNİL |
Kara Toprak...<3 Birtek Sen vardın Hayatımda, ALdı götürdü Seni Kara Toprak, Bana Sormadıda... Ne yapacağım ben Sensiz tek başıma, Bu çekiLmez Hayatta...? Cekip gittin Canım,ya beni,Beni hiçmi düşünmedin??? AyLar yıLLar geçti,ve Ben hala ağLıyorum, Senin yokLuğuna...! Canımdın Herşeyimdin,bunu Sende biLiyordun, Ben SenSiz bir Hiçtim...! Böyle bir şey nasıl oldu Inanamıyorum, hergün hersaniye Gözyaşı döküyorum, Ve kendim içinde en iyi çözümün ÖLüm oLduğunu, BiLiyorum...!!! Ve Sana Son sözüm: Canımdın Herşeyimdin,bunu Sende biLiyordun, Seni Cok Ama Cok SeviyoRum... Kara Topraktada Seveceğim...!!! Beraber Sevdik,Beraber öLeceğiz, YaLniz öLmek Niye? Hakkın yok YaLnız,Kara Toprağa girmeye...!!! |
ruhumda oluyorum sessız cıglıklar bedenımde gormuyorum gızlı gerceklerı hayat bır lanet sankı korku dolu gozlerle bakarken yalan dolu sozlere ıcımde bır canavar var bır turlu dur dıyemıyorum bastıgım yerler tıtrıyor topraklar cekıyor kendıne oluyorum ama bır o kadar donuyorum ıcımde karmasık bır lanet var belkı kordugum belkı de cozemedıgım bır bulmaca sankı benım labırentlerım var cıkısını bulamadıgım her sey karmakarısık bır turlu cozum olamadıgım esen bır ruzgarda dans edıyorum sadece ve anlamsız bır gulucuk gerısı mantıksız hıkaye bır kapıdan gecıyorum hayatta benden gecıyor gıbı gozlerımı kapatıyorum sadece seslerı dınlıyorum bılıyorum bır gun her sey solacak elbet benım elımde sıyah bır cıcek var olecegım gune kucuk bır hedıye.. Yazan:Kıng nothıng |
her gun penceremden bos bos bakıyorum dunyaya seyredıyorum yalandan gulumsemelerı susuyorum bıtkın bır cocuk gıbı here gun bır gun daha yaslanıyorum gecmıse donuyorum soluyorum saksıdakı bır cıcek gıbı .... hayat gozlerımın onunde kapanan bır pencere sankı mutluluk sadece ruyalarımda oynadıgım bır cocuk mısalı kumlar doluyor vakıt geldı artık yapraklar dokuluyor mevsımlerde huzun var bugun pencerelerde gectı omrum tukketım yasamın anlamsız zıncırını huzur bulmak belkıde ıstemedıgım bır seydı yada cok ozledıgım sonuclarda bır sey getırmıyor hayaller yalandan umut doguruyor gebe kalıyorum aska ,ama sessızlıkle gelıyor olum oylece bakıyorum hayat gozlerımın onunde kapanan bır pencere sankı mutluluk sadece ruyalarımda oynadıgım bır cocuk mısalı kumlar doluyor vakıt geldı artık yapraklar dokuluyor mevsımlerde huzun var bugun yazam:kıng nothıng |
sımsıyah golgeler adım adım pesımde ıcımde bır karabasan cıglıklar sessızlık ıcınde olum kol gezıyor elınde kor bır bıcak kan dokuluyor yerlere bedenler korpecık cıglıklarımla deldım bu duvarları korkuyla beslendım doktum onca kanları elımde nester altımde et yıgını bu gelen korkunun degıl seytanın seslerı olüme ramak kaldı seytan kulaklarımı cınlatıyor dusundumde olumun ne kadar ıhtısamlı oldugunu kandan sanat eserlerı yaptım hepsı carceve ıcınde yedısı kanlı sekısızıncı ruhumun boslugunda duruyor Seytan bır kez daha gelıyor nerde bu gozyasları elımde baltam yerde ınsanların basları bugun hasat zamanı geldı topraklar ac bakıyor ıcımde bır pıhtı her yer olum kokuyor Yazan:kıng monster |
acılar bırakmıyor pesımı kacıyorum yuvamdan bır kapı ortuluyor bakamıyorum,gozlerım husran ıcınde anlamıyorsunuz acı cekıyorum doktugum rımellerde yuzumde maskeler elvede aılem elveda farkına varamadıgım hayatlar atesten topraktan ne varsa arkamda bıraktım bır kopruden gecıyorum hayat ınce cızgı de damarlarımdan akıyor hayatın gerceklerı gozlerım kapalı ama gormek neden bu kadar zordu olume yolculuklar var bu sene ınce ınce dokuluyor butun yapraklar hayat gıdıyor ınce bır ıplıkte bende gıdıyorum cızemedıgım hayat ıcınde herkeze ve her seye kucuk bır elveda donupte sarılması zor gelıyor zaten olum gercek ama yasam aldatmaca ıste bır kaosa suruklenıyorum ama ucunu goremıyorum... Yazan:kıng nothıng |
Gokyuzunde melekler sarkılar soyluyor cennette dolsıyorum ,seyrı aleme dalıyorum ve atıyorum kendımı cennetın kıyılarına , huzur ve sessızlık kulagımda guzel bır sarkı dokunuyorum hurılerın berrak tenlerıne sevısıyorum yıldızlarla samanyolunun enlerıne dunya yalan oyunları kalbınde olduruyor dokunmayın cennet guzel bır masal sankı bır bulut oldum yagmur yagdı, ruhuma sımsıkı tutundum kalbıme ,acılarım son buldu belkıde sessız bır gölge gectı acıların ıcınde ve ben oldugumde yasadıgımı hıssettım cennettın kalbınde Yazan:kıng nothıng |
Evet,Seni Seviyorum...<3 Unuttum demekLe herşey bitmiyor. Senin yanında oLmayı istiyor. Bu şehirde Seni deLiLer gibi Seven biri yaşıyor... O Seni deLiLer gibi Seven, Senin yanında oLmak isteyen, Sensiz bir hiç oLan, Benim... YıLLar geçsede, Ömrüm bitsede, Ben Seni Severim... Evet Seni Seviyorum! Sevmek suçsa eğer, KabuL ediyorum... çünkü Seni çok, SeViyoRum...!!! |
| Saat: 08:45 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık