MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Site ve Forum Hakkında (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/)
-   -   MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/4785-msxlabs-la-nasil-tanistiniz.html)

zafer okulu 20 Eylül 2008 10:41

site manyak yaw

AfyokArda 20 Eylül 2008 12:51

ben afyondan bağlanıyorum kendime göre iyi birisiyim sessizim dost canlısıyım

bahamali 21 Eylül 2008 00:55

selam istanbuldan katılıyorum daha önce tesadüfen görmüştüm bu forumu şimdi üye olmak istedim .umarım güzel vakit geçiririm.

yaşar pehlivan 21 Eylül 2008 09:24

merhaba... bir şiirimin izini sürerken arwen rumuzlu üyenizin şiirimi sitenize taşıdığını gördüm :) memnun oldum... ve tabiki üye oldum... selamlar..

gizemli-kız 21 Eylül 2008 12:17

Merhaba..:) ben okul okuyorum....okul gazetesinde köşe yazarlığı yapıyorum ... elimden geldiğnce yazılarımı buraya aktarıcağım :) eğer benim hakkımda yada bana başka birşey sormak istiyorsanız buyrun sorun..:)

burcumm 21 Eylül 2008 19:12

ben bedirhan gökçenin bir şiirine kartlarla sılayt hazırladım bunu sitenize koyarsam sorun olurmu beni aydınlatırmısınız teşekürler

sahra_ege 22 Eylül 2008 17:04

Selam, müzik düşkünü olduğumdan dolayı , https://www.msxlabs.org/forum/ambience/buttons/collapse_tcat.gif MsXLabs"un Video Kliplerini izlemem ve dinlemem için arkadaşlarım bana sizin veb adresinizi e-mail ile gönderdi. Siteniz çok hoşuma gitti ve ben de üye oldum. Gerçekten güzel dizaynlı ve konular geniş açılımlı.
Burada üye olan arkadaşların video-klip hazırlamaları çok hoş. Benim çok fazla zamanım olmadığı için bu konuyu öğrenme fırsatım yok. Aslında imrenmiyor da değilim.
Burada emeği geçen herkese teşekkür ederim. Ayrıca bulunan üyelerinde ellerine sağlık .
Bu siteyle tanışmamın hikayesi bundan ibarettir.
Sevgi ve Saygılarımla...

BOrdO_BLEu 23 Eylül 2008 01:18

saoalasin umarim birlikte guzel paylasimlar yasariz

SURIYETURKMENLERI 23 Eylül 2008 15:12

Merhaba
ben dr.Muhtar Turkmen oglu suriye turkmenlerindenim Halep tenim cocuk doktor calismakdeyim turkmen oglu turkmenim
http://halapturkmen.blogcu.com

espanyoool 23 Eylül 2008 17:33

öncelikle herkese merhaba...benim normalde günümün 24 saatinin 15 saati internette dolaşark geçmekteydi...ne zaman birşeylere ihtiyacım olsa veya aklıma takılna bi soru olsa google arama motorundan arayıp sorularıma cvp bulmaya çalışırdım..bu aramalarımın sonunda hep karşıma www.msxlabs.org sitesi çıkardı...bende neden bu siteye üye olmuyor diye düşündüm kendi kendime ve üye olmaya karar verdim...üye olduğumada çok mutluyum..inşallah birlikteliğimiz bi ömür boyu uzun sürer...saygılarımlaa

sailor_14 24 Eylül 2008 15:30

valla daha 3 gün fln oldu üye olalı berkide üye olduğum 1000 lerce siteden biri ama gördüğüm binlerce siteden en güzeli diye bilirim berki ortamınıza katılır berkide iki üç gün içinde bidaha girmicem zamana bırakıyorum ii günler :D

serious 24 Eylül 2008 21:29

merhabalar yorumlarınızı okudum cok memnun oldum bende yeni üyeyim ::) ilk üye olurken üyelik şartlarını okudum gülmekde yasak heralde felan dedim yavaş yavaş cözmeye calısıyorum siteyi sonra sizin yorumları okuduktan sonra rahatladım :))) bu siteye isteyerek üye olmadım aslında ve ilk defa gördüm duydum hiç kusura bakmayın :))) plates haraketlerini ararken her seceneklerde bu site üye ol neyse dedim bi olalım umarım iyi olur benim sitelerle aram pek iyi değildir ilgimi cekmiyo umarım siz beni bende sizi sever yuvarlanıp gideriz şimdi siteyi tanımaya calısıyorum teşekkürler herkese ama bişi dimmi bu sitede bi sıcaklık hissettim :))))))))

BLUISH 25 Eylül 2008 16:04

SELAM HOŞ BİR SİTE UMARIM İYİ VAKİT GEÇİRİRİZ:)

B.L.A.C.K 25 Eylül 2008 16:16

Dost Buraya Gelipte Hoş Vakit Geçiremeyen Yokki...

NoBoDyS90 25 Eylül 2008 17:59

Nobody is perfect i am nobody

ehe bende geldim :$

albatrosx 26 Eylül 2008 11:27

Nasıl tanıştığımı bende bilmiyorum..kesin birşey aramışımdır buradadır oda ..onu almak için üye olmak gerek der..bende üye olmuşumdur..
şimdi de mail kutumu kontrol ederken sizden mesaj gelmiş..BIZI UNUTMA DIYE..
girdim ve burdayım ÇıKMAYı DÜŞÜNMÜYORUMM..
BU arada bu siteyi kim yaptı helal olsun güzel bir site başım döndü girince ..KEŞKE vaktim olsa da takılsam forum la ilgilenmeyi severimm..fakat vakit müsade etmiyor..

BENI DE ARANıZA KABUL EDERSENIZ SEVINRIRM..

saygılar AlbatroS;)

berna45 27 Eylül 2008 10:08

Ben MsX a üye olmamın sebebi sadece bir linki görebilmek içindi. Ama üye olduktan sonraki ilk tanıtım yazısı beni çok etkiledi. MsXLaBs ın diğerlerinden farklı olduğunu anladm...

atalar29 27 Eylül 2008 11:48

bence siteniz güzel ve görülmeyedeger ve ben egendim ve sitenize kayıt oldum beraber herzaman güzel şeylerde sizinleyim:D:D

intr gezerken girdim ve begendim okadar

eLiFReiS 27 Eylül 2008 18:40

Ben Bu Siteyle BlacKBaT Aracılığıyla Tanıştım....
İnşallah Güzel Vakit Geçiririz :)

SonicK 27 Eylül 2008 18:41

Ben bu siteye 1yıL once geLdim =) GoogLe de doLasırken =)

Kanes 28 Eylül 2008 16:23

okul ödevi için elektronik devreler aryordum ve hala aramaktayım

erayveask 30 Eylül 2008 20:36

selamlar oncelıkle sıteyle nasıl tanıstımı anlatayım ben turkce -romence sozluk arıyordum gogleda bır kac secenek cıktı ve en sonunda bu sıtede oldugu yazıyordu baktım ugrastım ama buradada bulamadım ama baktımkı daha cok yaralı seyler var ve burdan yararlanmam ıcın uye olmam gerkıyo bende uye oldum guzelde oldu sadece paylasım sıtesı degıl chat sayfalarıda var hosuma gıttı basarılarınızın devamını dılkerım tesekurler

HuluStyLe 1 Ekim 2008 18:01

Adım hulusi , Bu siteyi google'de 2-3 ay önce görmüştüm , ama girme gereği duymadım çünki işlerim vardı . Ama üye olduktan sonra anladımki , Bu site benmde vazgeçilmezlerim arasına girdi. Şimdi Sitedeki bütün üyelerle tanışmak istiyorum , ama imkansız çünki Üye sayısı çok fazla , inş zaman geçtikçe tanışırız .

chandramuki 1 Ekim 2008 19:15

Selam, benim burayı bulmam tamamen kendi çıkarlarım dolayısı ile oldu =D şöyle söyleleyim, Ben tam bir bollywood daha doğrusu Shahrukh Khan fanıyım ve filmlerini izlemek benim için en harika zevklerden biridir. Bu zevkimi diğer Bollywood severlerle paylaşmayı da çok istiyordum. Elime bir fırsat geçti ve Om Shanti Om filmini, yani Shahrukh Khan'ın gösterimdeki en son filmini Türkiye'de diğer dostlerımla paylaşma fırsatı buldum. Daha çok kişi ile paylaşmak için de o site senin bu site benim tanıtım yapıyorum. Shahrukh Khan diye girince forum olarak burası çıktı karşıma, bir Türk forumunda Shahrukh Khan'ın tanıtımını görmek hoş;) Buraya ilan bırakayım dedim

Forum, forum olmaktan öte dünya gibi... Uğrarım arada :D

erenkaya 2 Ekim 2008 01:24

ben eren bu siteyle nasıl tanıştım bende farkında degilim. ama çok önemi yok. aslında fena olmadı paylaşacak şeylerin oldugunu düşünüyorum.
bunuda zaman gösterecek tabi...

erenkaya 2 Ekim 2008 01:49

merhaba bende geldim ama nasıl geldim birde bana sorun...!

DjTiesto 2 Ekim 2008 20:08

Ben biraz gec yazdım sanırım burayı bende zamanında bir arama sonucunda google amcan buldum :D

esemazen 3 Ekim 2008 16:20

ASLINDA BENDE BIR BILGI ARIYODUM ODA BURDA VAR OLDUĞU İÇİN BURAYA GİRDİM
BIDE GUZEL PAYLAŞIMLARINDA OLDUĞUNU GORUNCE KAYIT OLDUM,
İYİ SITE GEÇINIP GIIDYORUZ:D

RoSe_DeN35 3 Ekim 2008 17:51

Hayatımda Kazandıgım Birçok Şeyin Nedeni Olarak Gördüğüm O Tesadüf Şimdide Bana Bu Güzel Siteyi Getirdi..! Ve Artık Burdayım =))

erdal0606 4 Ekim 2008 00:01

tesadüfen karşılaştım linkler için girmiştim sonradan ilgimi çekti hoşuma da gitti gerçekten sevimli bu aileye katılmak beni de mutlu etti inanıyorum ki benim gibi düşünen çok kişi olacaktır. teşekkür ederim. :)

mesad41 6 Ekim 2008 00:56

nerdeyse iki yıldır üyeyim ama yaklaşık bir haftadır foruma bakıyorum... üye olduğumda sadece msn ve türevi programlardan den faydalanmak istemiştim... güzel, farklı olan herşey ilgi çeker mutlaka, demek ki forumun güzelliğini farkedebilmem için o kadar zaman geçmesi gerekiyormuş.. umarım uzun aralıklarla değil de sürekli siteyi takip etme imkanını kaybetmem.. ayrıca forumda emeği geçen her üyeye de teşekkür etmeyi borç bilirim...

mrgn1896 6 Ekim 2008 16:08

slm ben samsundan emrah ergün sizinle bir grafik tasarım programı olan 3 d-max programının nasıl kullanılacağı hakkında bilgi armak için nette araştırma yaparken tanıştım..aslında bir çok site ve forum vardı ama aradıımı en geniş kapsamlı ve kısa sürede (benim sitem de oldu artık) sitenizde buldum

foruma daha sık giremıyorum çünkü imkanlarım çok kısıtlı:(

sizlere başarılarınızın ve hep birlikte 2. google gibi daha geniş çapta bir forum oluşturmak dileğiyle..

mrgn1896

lambacı 6 Ekim 2008 22:25

Ne yalan söyleyeyim epey canım sıkılırken öylesine dolaşıyordum internetde.Nasıl buldum inanın bende bilmiyorum biranda sanki büyü
gibi bir anda karşımda duruyordu dolaşdım dolaşdım birde bakdım zaman nasıl su gibi geçmiş anlayamadım. İşde o gün bugündür beraberiz.Başarılarınızın devamı dileklerimle.

gfbstriker 7 Ekim 2008 03:26

s.a. sevgi yumaklarım :rose:

ben sado eskişeerden işte ÖSS derdi falan sürünüom

inş. ii vakit geçiririm sizinle bundan sonra burda olmaya gayret edicem xD

ha bi de burda yanlızım benle biri ilgilensin yaf :$

yakısıklı17 7 Ekim 2008 16:51

:D
Alıntı:

kompetankedi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 4660)
Merhaba,

MsXLabs Hi-Tech Forum´a hoş geldiniz!

Sitemize kayıt olmak için ayırdığınız zamandan dolayı teşekkür ederiz. Umarız bizimle birlikte olduğunuz zamanlarda iyi vakit geçirebilirsiniz.
Kendinizi kısaca tanıtıp, sitemizi nasıl bulduğunuzu belirtirseniz, bu bizi çok mutlu eder.
Etrafta sizi sıkça görebilmek dileğiyle..

Saygılar,

MsXLabs Hi-Tech Forum Ekibi

slm
sizi kutlarım
siteniz cok güzel
:D(H)

ya
sitenizi çok iyi buldum
yola devam derım kolay gelsin

2G7 8 Ekim 2008 10:45

Denk geldim :)
iyi ki gelmişim.
Bu zamana kadar gezdiğim en güzel ve en faydalı site. Adminlere başarılar ve kolaylıklar dilerim.

Saygılar...

HaykolikGözde 8 Ekim 2008 16:15

slm ben Gözde
MsXLabs'a sitede dolayırken rastladım :D

mina 8 Ekim 2008 16:34

mavi resımlere ıhtıyacım vardı ınt de arıyorken buldum ve yüle oldum iyki üye olmusm:)

MeLL 8 Ekim 2008 17:16

Bende arama motorunda bir konuya bakıyordum kendimi Msx'te buldum:D:D
Üye oldum,iyiki de olmuşum.:):)

kL4rN3tC1x6z9 9 Ekim 2008 01:12

yha bu site çok güsel işte bütün arkadaşlarla aynı fikirdeyim bu mesajı yazan 779.kişiyim hepsi gibi aynı şeleri sölüyorum çok büyük bi site her açıdan teşekkürler

mezarci26 9 Ekim 2008 23:02

nette gezerken gördüm,üye olayım dedim.

gfbstriker 11 Ekim 2008 00:20

ben nereye el atsam bu site aldından çıkıodu xD

dedim bura ii bi yere benzio bi girim ddm kötü mü ettim siz deyin xD

semiramis 11 Ekim 2008 20:26

internette bir konu ararken rastladım... özgün bir site diye takılıp kaldım... tüm üyelere merhabalar:)

simon1simon1 11 Ekim 2008 23:17

sizin sitenize kayıt olmak benim için müthiş bir şeydi.desem yalan olur kendimizi kandırmayalım.insanlar birileriyle bir şeyler paylaşmak istiyor ..doğasında var ...ben de bu siteyi kendime göre uygun bir site olabilirmi acaba diye denemek istedim
simon1simon1

bişi daha thinker bell peter pan da benim aşık olduğum karakterdi ve belkide remi bana bişiler canlandırdı derinlerde herkese selam ..........hoşgeldim...............simon1simon1

salim_19 12 Ekim 2008 19:36

ya site cok hoşuma gitti ama neden msnde kullanamıyorum msn discoveryiii ne olur yardım cı olur :(

ahmed 12 Ekim 2008 19:39

Alıntı:

salim_19 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1202187)
ya site cok hoşuma gitti ama neden msnde kullanamıyorum msn discoveryiii ne olur yardım cı olur :(

MessengerDiscovery - MsXLabs

ds_krtl 14 Ekim 2008 19:19

Herkese iyi akşamlar =) ben de msxlabs a katıldım :) herkese iyi forumlar :)

hayalci_u 14 Ekim 2008 19:46

resim arıyordum o sırada buldum msxlabs'ı. o günden sonra sürekli burdayım bundan sonrada sürekli burda olacakmışım gibi görünüyor. (A) (A) (A)

celik_bey 14 Ekim 2008 23:45

Efendim bu siteyi yeni keşfettim ve de canım kaynadı. beni ısıttı adeta. bende üye olayım dedim. iyi yapmışmıyım? İnşallah güzel günler geçirirz. baki selamlar hepinize

MEKASU 15 Ekim 2008 20:36

BİR PROĞRAM ARARKEN TESADÜFEN İNDİRDİM ÇOK HOŞUMA GİTTİ BEN HEP BURDAYIM
TEŞEKKÜRLER

Saat: 01:51

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık