![]() |
Birdaha asLa...<3 Uzun zamandır Aşka susamıştım, KaLbimde bir tek Sen vardın... Güvendim Sana KaLbimi verdim, Hep Seni düşündüm yoLuma serdim... Baktım baktım ama Sen geLmedin, Sevdim Sevdim Sen Beni Sevmedin... Üf Seni Sevdiğime pişman oLdum, Git git Seni bekLedim Ağaç oLdum... KaLbimi vermiştim Ben Sana, Kırdın onu attın bir Parçada! Dünya Senin oLsada, Vermem KaLbimi Sana Bir daha asLaa...!!! |
http://img231.imageshack.us/img231/3604/confusionbyparanoyiqzzk.jpg ..::GİRDAP::.. Gözyaşlarımı kirpiklerime bağladım; Akmasın diye! Dilime gem vurdum sussun sussunda ömür boyu konuşmasın diye! Kalbimin ateşini söndüreceğim Yakıp kül etmesin diye! Bağrıma sabır taşı bağladım sıkıca; Çatlamasın diye! Boğazımdaki düğümleri çözmedim; Çözersem hıçkıra hıçkıra ağlar diye.. Ayaklarıma koca koca kayaları bağladım; Sahte sevgilerin arkasından gitmesin diye.. Yollarıma dikenler serdim; Kimsecikler peşimden gelmesin diye! Sevdamı ucsuz uçurumlardan aşşağı uçurdum; Bana yük olmasın diye.. Aşka inanmasın kanmasın diye aklımı derin denizlerin enn dibine attım! Can damarımdan narkoz verdim; Uyuşsunda canlıyken cansızlığı yalnız ruhum değil bedenimde tatsın diye.. Benimle kalan boş bir cesed şuan Oda yok olcağı günü beklemekte Sevgiliye kavuşsun diye ... (bu benim ilk şiirim bi eksiğim varsa hoş görün) |
Sen Seyrine Doyamadığım Bir Filim Gibisin http://img222.imageshack.us/img222/1619/sexyeyes1e.th.jpgKapalı gişe oynuyorsun gözlerimde Haberin var mı? Tıklım tıklım dolu Yüreğimde oturduğun yerler, İğne atsan yere düşmez misali... Sen Seyrine doyamadığım Bir filim gibisin. Biliyorum. Sen de en az benim kadar delisin. Şimdi Yanımda yoksun. Yüreğimde sensiz boş kalan yerine oturup, Bu gece Seni bir daha izliyorum. Bu gece, Seni bir kez daha özlüyorum. Sen, Seyrine doyamadığım Bir filim gibisin. Biliyorum. Sen de en az benim kadar delisin. Necdet GÖKNİL |
okyanuslar kopuruyor ruzgarlar esıyor gıbı meltemde savruluyorum ayrı ayrı yaprakların ardına huzunler ıcımden gecen bır kopru kuruyor dusuyorum yagmur yagıyor camurdan oyuncaklar yapıyorum kurdugum hayeller vardı on ıkı katlı bırınde dustum bır dıgerınde kok saldım yagmur yagdı ıslandı bedenım cırılcıplak bır damla goz yası senı bana anlattı sankı duslerımde senı goruyorum operken dudaklarında kayboluyorum sonra ayrılıyorsun ortadan ıkıye kayıp medenıyetlerde bır cokus var ellerımde camurdan yaptıgım oyunaklar var tutundum bır dala savruluyorum ruzgarlara kentte yalnızlık sarkı soyluyor oyuncuları da zavallı ınsanlar bende ne goz yası nede acı var bu aksam sakın ruhum bıraz da huzurdan malzemeler oyun hamurundayım cocukken hayallerım vardı sonbahar geldı ve dokuldu hayellerım dallarından takı fırtanalar senı bana gerı getırene kadar.... Yazan:Kıng nothıng |
bır damla yagmur yagmıyor bedenıme benı cemberın ıcıne aldı hayat cıkamıyorum bır damla yas sızladı yuregımden bekledım senı ama umutsuzluk cıkıp geldı bır anda gıt gıt hıc dusunme benı ben buralarda zırlarım bır cocuk gıbı gıt gıt dusunme hıc benı ben burda yalnızlık sarkıları calarım dudaklarımda mızıkamla Bır bana mı fazla geldı hayat camurlarda ıslanıyorum arkamda kucucuk ınsanlar yagmurlar yagmıyor tanrı askına bırakın benı yalnızlıklarımla gıt gıt hıc dusunme benı ben buralarda zırlarım bır cocuk gıbı gıt gıt hıc dusunme benı ben burda yalnızlık sarkıları calarım dudaklarımda mızıkamla dusundumde hayel kurmayı kucucuk yelkenlerın pesınden kosmayı bır kucucuk mutluluk cok geldı bırakın benı artık yalnızlıklarımla gıt gıt hıc dusunme benı ben buralarda zırlarım bır cocuk gıbı gıt gıt dusunme hıc benı ben burda yalnızlık sarkıları calarım dudaklarımda mızıkamla Gıt gıt hıc dusunme benı kaldırımlarda soylerım sessızlık sarkılarını gıt gıt dusunme artık benı bır damla yagmur anlatır terkederken benı Yazan:kıng nothıng |
NefreT...<3 Bağırmak istiyorum asLında, Bagıra biLdiğim kadar... Ama ozamanda InsanLar benim yüzüme, NefretLe bakar... Sustum o an! EziLdiğimi biLe biLe acıLari Bedenimde hissede hissede, Sustum... Benden kimse Nefret etmesin diye... AğLayımsı oLdum,GözLerim doLdu! AğLayamadım, AsLında InsanLarda benden Nefret ediyordu, ben geç anLadım... Nefret Nefret Nefret... Yatıyorum KaLkıyorum hep aynı Dert... KimLere,Nereye baksam,NefretLe bakıyorum... InsanLarıda kendimden biLe biLe, uzakLaştırıyorum... Yeter artık kurtuLmak istiyorum! Bağırmayı becere biLdim,çekiLin, üzerimden... Ben öLüme gidiyorum...!!! |
Bir Sevda Sonrası http://img75.imageshack.us/img75/3728/12145158291213214766guz.th.jpg Bir gün anlarsın herşeyin bittiğini... Yüreğine sayısız bıçaklar saplanır, çıkar. Taş kesilir bütün vücudun. Oturup, Gizlice, Sessizce ağlarsın... Her yer, her şey anlamını yitirir Kahırlarla dolu, Onun resmine bakar, bakarsın... Bir acı şarkı söyler dudakların kendiliğinden Taa içinde duyarsın. Unutmak için Belki içmek gelir aklına.. Kendini unuturun da O'nu unutamazsın.... Aynanın karşısına geçip Yıkılmışlığına bakarsın. Ellerinde dolaşır elleri... Ürperirsin. Günler, haftalar, aylar geçer Yavaş yavaş tükenirsin. Bir dal kırılsa ağacından, Bir bardak düşse ellerinden.. Kendini onların yerine koyarsın.. Yüreğinin acısı dolar avuçlarına.... Yitikliğini her her halinden anlarsın. Ayrılık acısı yakar içini Söndüremezsin bu ateşi... Kor olur, Yangınlar başlar da yüreğinde Kül olmaz bir türlü... Bir gün dinlersin Kalbinin nasıl yorgun attığını Bitip, tükendiğini Perişan halinden anlarsın. Her şey anlamını yitirmiştir senin için... Geçen günlere yanarsın. Derdini anlatamazsın bir türlü Kimselere...... Ömür boyu silip atamazsın içinden. Gün olur unutur.. Gün olur anar,anar, anarsın... Necdet GÖKNİL |
Senden Korkuyorum...<3 Içimde hep bir Korku var, ama neden? BeLki,beLkide Senden Korkuyorum Ben... Bana oLan Aşkından, bakışLarından ve Dokunuşundan! Senden Korkuyorum Ben, ama neden? BeLki,beLkide eLLerimi tutmandan, sımsıkı SarıLmandan... Senden Korkuyorum Ben, ama neden? BeLki,beLkide bana tatLı tatLı güLümsemenden,beLki benim için çarpan KaLbinin sesini duyduğumdan... Senden Korkuyorum Ben, ama neden? BeLki,beLkide Bana verdiğin Sevginin Heyecanından... Senden Korkuyorum, BeLki,beLkide bana "Kendine iyi Bak" deyip, !!!...AyrıLmandan...!!! |
AnLıyormusun simdi benim ne çektigimi...? AnLıyormusun şimdi benim ne çektiğimi...? Sevdiğinin yanında oLmaması ne kadar acı birşeymiş değiLmi? HaLa onu düşünmek, HaLa onu Sevmek, HaLa onu özLemek, yanında değiLde,artık sadece HayaLLerde oLacağını KabuL etmek,ve bu yüzden Hergün her saniye Gözyaşı dökmek... Nerede kiminLe kimLerle oLursa oLsun Hep Merak etmek... KaLbinin onu asLa unutamayacağını biLmek... Herşeyde Nereye Bakarsan bak, hep o akLına geLecek!!! AnLıyormusun şimdi benim ne çektiğimi...??? |
Küstüm Aşka...<3 Küstüm Ben Hayata insanLara ve en önemLisi Aşka... Aşka küsüLürmü hiç? Ben Küstüm, ve çok üzgünüm... Üzgünüm,ama ağLamak, geLmiyor içimden... Nedenini biLmiyorum, sorguLamakta istemiyorum... Aşka Küstüm... Birdaha Aşık oLamıyacakmıyım? Birdaha Sevemiyecekmiyim? Birdaha Kimseye KaLbimi veremiyecekmiyim, KaLbim Sahipsiz mi KaLacak? Barışmayacakmıyım? Aşka küsüLürmü hiç? Ben Küstüm, ve çok üzgünüm... Üzgünüm,ama ağLamak, geLmiyor içimden... Nedenini biLmiyorum, sorguLamakta istemiyorum...!!! |
| Saat: 10:31 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık