![]() |
gidiyorum~ amansız bu hastalık dermanı yok hiçbir doktor çare bulamıyor konuşamıyorum. Anlatamıyorum derdimi.. yanlızlık olsa gerek ilacı yapayanlız sana susarken ölümü beklemek ölümle sewişmek.. elimdekilerle oyalanmaya çalışıyorum fotoğraflar gülümseyişin bakışın hepsi birer ikişer akıyor içimden tutmak istiyorum tutamıyorum.. gelmek istiyorum gelemiyorum.. sewmek istiyorum sewemiyorum.. ne yapacağımı bilmiyorum susuyorum.. yıldızım parlıyor gökyüzünde yüzüme geliyor ışık parçacıkları kalbimi aydınlatamıyor bana birşeyler anlatmak istiyor sana dalıyorum uyuya kalıyorum waktim doldu ben gidiyorum.. )Sedat |
Farkında mısın? Senin, o masum çehrenle bütünlesmis gözlerini; hafizama kaydettim... El yazmasi, göz nurun olan gül kokulu vecizeleri; kalbime hapsettim.... Seni bir daha silinmemek üzere benligime yazdim. O siyah, gür saçlari, yolunu gözlerken agarttim. Gülen gözlerimi aglattim.. Farkinda misin? Farkindamisin... Kirdim sana siir yazan elimi. Kestim ismini sayiklayan dilimi. Kör ettim resmine bakan gözlerimi. Ve kesecektim senin olan kalbimi; yapamadim.. farkinda misin, sana kiyamadim.. Ahmet Arslan |
gitmek kolay gülüm kalıpta sevmek olay ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm ben senin için yaşamayı göze almışım http://img150.imageshack.us/img150/7109/gul7ti3.jpg |
Gittin İçimde Kaldı Ayrılık Gittin Ayrılırken buz tutmuş bıyıktı gözlerin Kaçamak ellerimiz komutsuz sallandı Dudaklarımızda sıradan sözcükler Vedalaşmayı bile beceremedik Son bir bakış kaldı arkanda Kalabalığa karışan Her şey düzmece bir dinginliğe gömüldü Gittin. İçimde Yığınlarca kitap kaldı uçuşan Sözcükler beynimin köşelerinden Çıkıp korkuttular gecelerimi Peşimden geldi gölgeler Aynalara bakamaz oldum Hiçbir oyun avutmadı beni Yaşamıma sığmayan bir şey kaldı İçimde. Kaldı Yeni bir kent işkenceye hazır Ödeşemedim gittiğin mevsimlerle Belleğimi silkeleyip anılardan Tik tak çaldın uzun zaman Alışamadım yarımlığa Düşlerimde intihar tutkuları Sırtımda hançerinin oyduğu boşluk Kaldı. Ayrılık Çoğalarak giriyor günlerime Senden başka kim bilebilir Geçmişin dökümünü yaptığımı Ağır ağır pulsara dönüşürken güneşler Sonbahar hüznüne benziyor pencerede Artık konuk beklemeyen gözlerim Sayfalar da bitti ışık da her yanı kapladı |
Gitmek istiyordum Gİtmek İstİyordum Gİtme Dİyordu Benİ KaranliĞa İtme Dİyordun EŞkİya Kalbİme HÜkmedİyordun Herkezden Farkindim Sen Bİlmİyordun. Sen Benİ ÜzÜyor İncİtİyordun Ben Sana Kirgindim Sen Bİlmİyordun Kalbİmİ Kiriyor Acitiyordun Ben Sana Dargindim Sen Bİlmİyordun. Sen Benİm Uykumu Kahreden Korkum Sen Zehİr Zembelek Sen Sehİr Zakkum Sen Benİm Cezamdin Ben Sana Mahkum Ben Sana Vurgundum Sen Bİlmİyordun. Sen Yangin Cİkartir Ben SÖndÜrÜrdÜm Sevmesem DÜnyani Ters DÖndÜrÜrdÜm Senİ SÜrÜm SÜrÜm SÜrÜndÜrÜrdÜm Ben Senİn Korkundum Sen Bİlmİyordun. Sen Bana GÜnahtin Sen Bana Yasak Helalet Uzakti DÜŞtÜĞÜm Tuzak Ben Sana Tutkundum Ben Sana Tutsak Ben Sana SÜrgÜndÜm Sen Bİlmİyordun. Bİr Yavuz Hirsizdin Dİklenİyordun SustukÇa Sabrima YÜklenİyordun Sen HİÇ Beklemİyor Beklenİyordun Ben Sana Yorgundum Sen Gelmİyordun. hüseyin kışla |
kalmak |
Ezilmiş ellerimin arasında başım Bu yeryüzünde başka çarem kalmamış İşte gelip kapılarına dayanmışım Karşında yıkılmış bir duvar gibiyim Beni sarhoş etme, başım dönüyor Üstüme varma İstanbul, kederliyim. Ümit Yaşar Oğuzcan |
Bir baksan gözlerime başını çevirmeyeceksin Yürüyüp gitmeyeceksin elini çekmeyeceksin Bir baksan gözlerime Dağda yakılmış ateşler göreceksin Aç kapıyı kim geldi bak Bak nasıl havalandı güvercin Açmam diyemezsin artık Aç. Berin Taşan |
http://img175.imageshack.us/img175/9841/gidilr9.jpg http://img175.imageshack.us/img175/1227/siirlergf8.gif Sen bu şiiri okurken Ben çoktan bu şehirden gitmiş olacağım Artık ne özlemlerimi duyacaksın bıçak yarası Ne de telefonların çalacak gece yarısı Ve bu zavallı yüreğim olmayacak artık Kaprislerinin hedef tahtası Seni sana Beni bir akıl hastanesine Bırakıp gideceğim bu şehirden Nasılsa kavuşamadım sana Nasılsa dudaklarının kıyısına varamadım Nedense bütün çıkmaz sokaklar adresim oldu Ve nedense bütün kırmızı ışıkları üzerime yaktın Ne yaptımsa Bir türlü sana yaranamadım Artık adressiz Işıksız Ve öylesine ıssızım Dünlerin kadar eskiyim Verdiğin acılar kadar paslıyım İşte çıkıp gidiyorum hayatından Nasılsa fark etmez senin için Belki çok şanslı Belki de en yaşlıyım Artık Pusulam hasreti Saatim yalnızlığı Ve takvimler sensizliği gösteriyor bana Neylersin Yolcu yolunda gerek Belki bundan sonra Belki senden sonra Adam olur bu “asi yürek” Ve dersini alır da bu sevdadan Bir daha Boyundan büyük denizlere Asılmaz kürek Yarın bu saatlerde Ben yollarda olacağım Sen kimbilir kaçıncı uykunda Masal mavisi bir rüyada Ve elbette o korsan yüreğin Yine pusuda Oysa İlk defa sesimi duymayacaksın Sitemlerin sahipsiz Soruların cevapsız kalacak Belki ilk defa içini kemirecek yokluğum Tanımadığın bir korku içini saracak Ve ilk defa kendinle hesaplaşacaksın Ne oldu? Ne oluyor? Ne olacak? Sonra Bir gözün kör Bir kulağın sağır Bir ayağın kırık Bir kolun kesik Düşeceksin yollara Yani baştan başa yarım Yani baştan başa eksik Bütün duvarlar üstüne yıkılacak Belki ilk defa “Unutuldum” diyerek için sızlayacak Ve sen bu şiiri okurken Ayrılığımız çoktan başlamış olacak Belki de son tesellin Sana yazdığım “bu son şiir” olacak Ve kimbilir Unutulmuş bir gecenin tam ortasında Başucundaki bir radyoda Uykusuz bir şair yüreğini çınlatacak Ve bir daha fısıldayacak kulaklarına Sana adanmış bu satırları “Bütün şehirler uyur İstanbul uyumaz Ve birgün Bütün sevenler unutur seni Ama bu “şair yürek” ASLA UNUTMAZ” Ahmet Selçuk İlkan http://img175.imageshack.us/img175/1227/siirlergf8.gif |
Bir de var sen koynumda yatıyorsun Güzelsin güzelliğin mutlak amenna Kızlığın masanın üstünde Kocana saklıyorsun Oysa koca da ne benim kollarım ar Soy bir portakal yedir bana dilim dilim Ben uzun minareliyimdir doğma büyüme Ne yapıp yapıp denizi görmek isterim Cemal Süreya |
| Saat: 13:22 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık