![]() |
ALLAHIM BUGÜN ÖYLE BİR GÜN OLSUN Kİ AF OLUNMAYAN KUL,KABUL OLUNMAYAN DUA, DEF EDİLMEYEN BELA,ŞİFA BULMAYAN HASTA,HUZUR BULMAYAN KALP, ALLAH DEMEYEN DİL KALMASIN... AMİN... |
|
|
Ya Vehhab! Yokluğa sırf yok olduğu için varlık bahşedersin Nankörlerin bile rızkını kesmez inkar edenlere bile nefes verirsin Varlığım senin lütfundur senin ihsanındır Aciz varlığıma lütfunu ihsanını daim eyle Ya Rezzak! Hazinende yok yoktur ol dersin her şey olur Yarattığın her canlının rızkı senin katında saklıdır Vahyin mümin kalplerin selin akılların rızkıdır Ya Rabbi! Sana muhtaç olmak en büyük zenginliğimdir Senin fakirin eyle beni Senin verdiğinle doymak en büyük lezzetimdir Sofranda ağırla beni Ya Melik! Kimsenin kimseye fayda vermediği gün hüküm senin Gökler yarılırken sahibim sensin Yıldızlar dağılırken sahibim sensin Varlığım bana ait değil varım yoğum senin Elimde olanlar benim değil sahiplendiklerim de senin Yokluğa düşürme beni an senin Darlık verme kalbime mekan senin Amiiin |
Allah'ım ,beni zarara uğratacak işlerin içinde bulundurma! |
Rabbim hayırlısını ver. |
|
ALLAH’ım! Bir lahza dahi bana bırakma beni! Sen bana yetersin, yetmem ben bana Bilmediğimi bildir, görmediğimi göster! Sen bildirmezsen bilemem, göremem göstermezsen. Gönlüme huzur, gözlerime nur, dizime derman ver! Sen “Ol!” deyince olur, olmaz “Ol!” demezsen. Canana can, cana canan, kalbe ferman ver! Al işte ellerim, uzattım Sana Ne olur, ne olur bırakma beni bana! Sen bana yetersin, yetmem ben bana ALLAH’ım, ellerimi bırakma! ALLAH’ım Bırakma bizi.. Tut elimizi!.. |
|
Allah'ım, beni iki dünyada ki korkularımdan emin kıl! |
| Saat: 11:28 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık