![]() |
GÜZEL BAKAN GÜZEL GÖRÜR,GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR,GÜZEL DÜŞÜNEN İNSAN HAYATINDAN LEZZET ALIR.. GÜZELLİKLERLE SÜSLÜ OLAN,SAÇMA SAPAN İNSANLARIN DOLAŞMADIĞI YERDEYİM.. BAŞARILAR DİLİYORUM.. |
valla daha yeniyim şimdi ne desem yalan zaman içinde site hakkında gereken degerlendirmeyi yapacam ama ilk başta şu konuda acık ve net bir şekilde diyorumki iyiki bu siteler var başımızı kuma sokup birilerinden medet bekleyerek bir yerlere varamayız bu yüzden bilginin paylaşımın ne kadar önemli oldugunu ve bu amacla kurulan sitelere destek verilmesini kesinlikle diliyorum birilerin dedigi gibi (BİR ORDUYLA BAŞ EDERİM AMA BİR CAHİLLE BAŞ EDEMEM) saygılar |
merhaba ben gokhan (H) sitenize yeni kayıt oldum gusel oldugunu duydum ve geldim gercektend oleymisssss :D :D :D |
polislik hakkında biraz bilgi ve sitedeki diger kişilerle tanışa bilirmiyim |
merhaba.kimsenin tavsiyesi olmadı.şiire ilgili olduğum için şiir sevenlerle fikir alışverişinde bulunmak için bi grup arıyodum.birçok site vardı ama bu daha bir olgun geldi bana.umarım yanılmam. |
Uykusuzluğumu paylaşabileceğim bi forum arıyordum buldum.. İyiki bulmuşum.. İyiki varsın MsxLabs.. İyiki varsınız arkadaşlar.. |
arkadaşlar elinize sağlık güsel olmuş artık takılırım crazy_girl gerçektende güsel yha site bulabilirsin bulamadığını:D yha bide ben bişi sorcam birisinin msnsini patlatacam acil proğram lazım dondurucuda olur kilitleyicidee çok acil oo bana ihanet etti bende ona ediim:) |
Alıntı:
|
MRH tesadufen karsıma çıktı uye oldum bıraz gezeyım bakayım neler var |
!!!MsXLaßs la tanısmam 2003 2004 teydi ama tam olarak okadar sık ziyaret etmiodum sonra da kullanıcı ıd ve şifremiunuttum sonra msn ile ilgibi programlar arayayım diye girdim 1 türlü hatırlayamadım email de kullanmıodum han gisi oldunu şasırdım ve sonra 1 daha üye oldum ve forumda gezerken yamur tanesi adlı kullanıcının yazdı yazıları okudum ve etkilendim böle bir siteyede yakısan 1 özellik ve sitenin diyer alanlarını gezdim baktım ve sonuc mükemmel dedimki bu sitenin üstüne site bulamam ben kolaykolay forum sitelerini takmam kafama alırım uyelik işime yarasa kullanırım ama burda farklı bir şeyler var daha bir eylenceli...!!! |
merhabalar ben aslında eskı kullanıcıyım ama kullacı nıck lerı unuttum zorro ve djdream ıdı :) her neyse bana ulasmak ısteyenler ıcın her turlu yardım yapılır |
Merhaba Arkadaşlar MsXLaBs'ı ben uzun zaman önce biliyordum sanırım 3 yıl kadar önceydi ve aynı rumuzla kayıt olmuştum.. uzun zaman internette sörf yapmadıgım için sitenizde kaydım silinmiş,şimdi yeniden kayıt oldum. MsXLaBsda çok güzel proğramlar buldugum için burayı unutmadımemeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim.. (F) |
Wala Ben Betty'nin Fotolarnı Alıodum Bide Baktım Ana Betty Boop Skin Windows Live Messenger 8.1 :O Hmen Üye Oldum :) Siteyi Dolaşıcam Şmdi Gerçekten Güsele Benziyo Ben Buraya Bras Üye Çekiym:P |
merhaba! ben Msx'i ener ve marcell sayesinde tanıdım,ilk gördüğüm zamanlar ne anlıyosunuz burdan diyodum bide baktımki bende üye olmuşum :D |
kendim aslen zoguldaklıyım ama kütahyada yasıyorum |
bayya kolay oldu internette giziniyordum birden kedinmi burada buldum |
sitenize mp3 ararken rastladım.edebiyat öğretmeniyim.abdülhak hamit tarhanın makber şiirini işlerken bu şiirin hamiyet yüceses versiyonunu arıyordum yolum sitenize düştü.hepsi bu.umarım hayırlı olur.kolay gele... |
bu sitede cok ynym ve nasl kullanldgnı dahi blmyrm azmlym örencm ;)bi sylr orndktn sona daha frklı konulara bkrz |
merhaba herkeze sitenize daha bakma fırsatım olmadı bakıp karar vermek lazım ama eminimki .güzeldir güzel ve ıyı ınsanların yaptıgı hersey ıyıdır..:)(edebiyat yaptım pehh:D)buarada adım şenay izmirliyim HERKEZE IYI FORUMLAR:) |
hatırlamıyorum baya oldu artık burdan emeklı olurum :P |
ben youtube araken v-tunele gırmıstım burası cıktı ılgımı cektı kayıt oldum |
COK GÜZEL SEVAL ... ARAMIZA HOŞ GELDİN... BENDE AYNEN SANA BENZER BURAYA GELDİM.. COK GÜZELL BURASI |
Nilüfer çiçeğinin yetiştirilmesini ararken tanıştım. |
Arkadaşımı Ararken.. Hem O'nu Buldum Burada, Hem de Başarılı Bir Paylaşım Sitesi. Emeği Geçenlere Teşekkürler.. |
Sitenizden çok memnun kaldım arkadaşlarımada tavsiye edeceğim.Verdiğiniz tüm bilgiler için teşekkür edrim. |
Bana bir arkadaşım önerdi, her zamanki gibi haklıymış, henüz yolumu bulmuş sayılmam ama arkadaşımın mesajlarını takiple bile güzel bir forumda olduğumu görüyorum. |
Ben sürekli o forum senin bu forum benim birşeyler lazım olduğunda dolasırım bu siteyede daha önce en az 50 defa girdim çok janjanlı bir site olması çekti gelde üye ol diyor yani özen gösterilmiş emek var içerik sağlam. |
selam ben sahram.bu gün üye oldum.internette gezinirken rastladım.gerçi teknoloji özürlüyüm.bana tahammül edebilirseniz bu sitede kalmayı çok istiyorum.sabırlı arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim |
Merhaba aslında ben bu konularda çok yeniyim ama gerçekten merak ediyorum nasıl photoshop kullanırım.Aslında flashıda çok merak ediyorum bu konudayardımınçok faydalı olacağını düşündüğümden araştırmaya başladım ve sitenizi buldum eminim faydalı olacaktır.teşekkürler |
ben bir an evvel photoshop ve flash öğrenmek istiyorum ancak bu forumları bile nasıl kullanacağımı bilmiyorum daha herşeyin başındayım. Lütfen birisi bana yardım etsin |
Alıntı:
Photoshop (Photoshop Nedir? - Photoshop Nasıl Kullanılır?) Flash için bakınız: https://www.msxlabs.org/forum/internet-bilgisayar-dunyasi/10881-macromedia-flash-dersleri.html https://www.msxlabs.org/forum/pc-internet-teknik-destek/7290-swishmax-dersleri.html |
Kısacası BLaCKBaT Aracılığı İle Tanıştım... |
MsxLabs ile uzun süredir tanışıyorum aslında. Ancak bir türlü 'alışamam' mantığından kurtulupta içinize karışamadım. Sebebi ise kalabalık bir ortam olması idi benim için. Hep tırsmışımdır bu tür ortamlardan. 2,5 yıl önce falan MsxLabsı ve ününü bir arkadaşımdan öğrendim. Şöyle süzücü bir bakışla forumu süzdüm ve kalabalık diye kapattım. Ama siteden sürekli olarak downloadlar yapıyordum. Çünkü bana çok lazım olan programları barındırıyor olması beni siteye çekiyordu. Uzun süredir siteyi daha yakından takip etmeye başladım. Foruma tam anlamıyla girmeye başladığımda, genel forum nickimden bağımsız bir nickle idarevi olaak kayıt olmuştum. Ancak özüme döndüm ve buradayım. Ancak ne arasam her şey forumda mevcut. Hâlâ forumda parlamış değilim. İyikide tanımoşım burayı :P |
:D:Dpc programlari ariyordum ve bu siteyi buldum ama site hosuma gitti tsk |
sosyalaşmak yeni cevreler yeni arkadaşlar tanışmak icindirki bu siteyi sectim. yok öyle televole kültürü |
Kendim aradım, kendim buldum *-) |
Slm Arkadaşlar Aranızda En yenı benim Heralde. MsX Benim İçin çok Farklı Bi Site. Zaten İlk Siteye girişimde Msx'in Değişik Ve Diğer Sitelerden Bi ayrıcalıgı oldugunu Anlamıstım. (Yanılmamısım) Bundan sora Aranıza kabul edersenız bende bu sıtenın onemlı bı uyesı olmak ısterım ? |
yha abı hersey hoş quseL olmusta ben bı tulU msj fılan atamadım artık mailimimi yanlıs qırıyom bılmıyomkı regıster'e basıom herseyımı tam yazıom oLmuyo ok qelmıyo yardım edebılırmısın ?:dontknow::cry: |
Google da yaptıım bı arama sonucu buldm.. Son 1 aydır arada sırada uye olmadan goz atıyodm :smiley9:. Normalde forum tarzı sıtelerı sevmem ama burası nedense hosuma gıttı bugunde uye oluum dedm :hih!: |
Alıntı:
|
Selamlar. Msn ile ilgili eklentiler ararken sizi buldum. Kaza ile. ama bu kazadan dolayı memnunum. Yani siteniz guzel olmus. Elinize saglık. |
herkese merhaba |
herkese selamlar. benim amacım googleden msnle ilgili programlar ayarlarken karşıma böyle güzel bir site ile karşılaştım hem site güzel hemde sitenin içerikleri harika bir ortam gibi geliyor gözüme daha çok yeniyim :) zamanla aranıza girerim umarım görüşmek üzere |
SLHYSR ARKADAŞIN TASVİYESİ İLE SİZLERİ TANIDIM İNŞALLAH HAYIRLISI OLUR |
Ben bir programı araştırırken ziyaret ettim siteyi. Sonra içeriği ilgimi çekti. Hemen üye oldum ve sık kullanılanlara ekledim. :) |
slm (H) :$ herkeze selam |
değişik atatürk resmi ararken gastgele buldum ve siteyi çok beğendim. |
slm ben kardelen bu site süperrrr beyaz ötesi mükemmel harika gerçekten çok seviyorum ya önceki nikimi geri istiyorum şifremi unuttum diye gitti garibim :) |
slm bende yeğenim sayesinde buldum flash izlemek için bana adres verdi bayadır dolanıyorum güzel kuranlara tşk fırsat buldukça burdayımmmmm. |
merhaba MsXLabs cılar ben yavuz arkadaslarım AKMAN der bana aşcıyım askerim kısla mutfagında sorumlu aşcıyım MsXLabs ailesine iki şey bağladı beni 1. silkroad 2. emti çok güzel bir site iyiki üye oldum |
| Saat: 01:51 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık