MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Site ve Forum Hakkında (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/)
-   -   MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/4785-msxlabs-la-nasil-tanistiniz.html)

ıslak mendil 16 Ekim 2008 09:06

GÜZEL BAKAN GÜZEL GÖRÜR,GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR,GÜZEL DÜŞÜNEN İNSAN HAYATINDAN LEZZET ALIR..

GÜZELLİKLERLE SÜSLÜ OLAN,SAÇMA SAPAN İNSANLARIN DOLAŞMADIĞI YERDEYİM..

BAŞARILAR DİLİYORUM..

eskalis 16 Ekim 2008 14:11

valla daha yeniyim
şimdi ne desem yalan zaman içinde site hakkında gereken degerlendirmeyi yapacam
ama ilk başta şu konuda acık ve net bir şekilde diyorumki iyiki bu siteler var
başımızı kuma sokup birilerinden medet bekleyerek bir yerlere varamayız bu yüzden bilginin
paylaşımın ne kadar önemli oldugunu ve bu amacla kurulan sitelere destek verilmesini kesinlikle diliyorum birilerin dedigi gibi (BİR ORDUYLA BAŞ EDERİM AMA BİR CAHİLLE BAŞ EDEMEM)
saygılar

texas_16 17 Ekim 2008 21:46

merhaba ben
gokhan (H)
sitenize yeni kayıt oldum gusel oldugunu duydum ve geldim gercektend oleymisssss :D :D :D

AbdulkadirBAKAR 18 Ekim 2008 10:44

polislik hakkında biraz bilgi ve sitedeki diger kişilerle tanışa bilirmiyim

imran jannas 24 Ekim 2008 03:44

merhaba.kimsenin tavsiyesi olmadı.şiire ilgili olduğum için şiir sevenlerle fikir alışverişinde bulunmak için bi grup arıyodum.birçok site vardı ama bu daha bir olgun geldi bana.umarım yanılmam.

trabzan 24 Ekim 2008 04:05

Uykusuzluğumu paylaşabileceğim bi forum arıyordum buldum..

İyiki bulmuşum.. İyiki varsın MsxLabs.. İyiki varsınız arkadaşlar..

matador38 24 Ekim 2008 08:46

arkadaşlar elinize sağlık güsel olmuş artık takılırım
crazy_girl gerçektende güsel yha site bulabilirsin bulamadığını:D yha bide ben bişi sorcam birisinin msnsini patlatacam acil proğram lazım dondurucuda olur kilitleyicidee çok acil oo bana ihanet etti bende ona ediim:)

kompetankedi 24 Ekim 2008 11:57

Alıntı:

matador38 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1211230)
yha bide ben bişi sorcam birisinin msnsini patlatacam acil proğram lazım dondurucuda olur kilitleyicidee çok acil oo bana ihanet etti bende ona ediim:)

Bu tür yaklaşımları hoş karşılamıyoruz. Temelde amacınız bu ise uyeliğiniz çok uzun vadeli olmayabilir.

jenlol 24 Ekim 2008 13:40

MRH tesadufen karsıma çıktı uye oldum bıraz gezeyım bakayım neler var

deccal20 25 Ekim 2008 13:54

!!!MsXLaßs la tanısmam 2003 2004 teydi ama tam olarak okadar sık ziyaret etmiodum sonra da kullanıcı ıd ve şifremiunuttum sonra msn ile ilgibi programlar arayayım diye girdim 1 türlü hatırlayamadım email de kullanmıodum han gisi oldunu şasırdım ve sonra 1 daha üye oldum ve forumda gezerken yamur tanesi adlı kullanıcının yazdı yazıları okudum ve etkilendim böle bir siteyede yakısan 1 özellik ve sitenin diyer alanlarını gezdim baktım ve sonuc mükemmel dedimki bu sitenin üstüne site bulamam ben kolaykolay forum sitelerini takmam kafama alırım uyelik işime yarasa kullanırım ama burda farklı bir şeyler var daha bir eylenceli...!!!

Leader 25 Ekim 2008 21:03

merhabalar ben aslında eskı kullanıcıyım ama kullacı nıck lerı unuttum zorro ve djdream ıdı :) her neyse bana ulasmak ısteyenler ıcın her turlu yardım yapılır

O R H U N 25 Ekim 2008 22:14

Merhaba Arkadaşlar

MsXLaBs'ı ben uzun zaman önce biliyordum sanırım 3 yıl kadar önceydi ve aynı rumuzla kayıt olmuştum..
uzun zaman internette sörf yapmadıgım için sitenizde kaydım silinmiş,şimdi yeniden kayıt oldum.
MsXLaBsda çok güzel proğramlar buldugum için burayı unutmadımemeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim.. (F)

ezg3261 26 Ekim 2008 16:37

Wala Ben Betty'nin Fotolarnı Alıodum Bide Baktım Ana Betty Boop Skin Windows Live Messenger 8.1 :O Hmen Üye Oldum :) Siteyi Dolaşıcam Şmdi Gerçekten Güsele Benziyo Ben Buraya Bras Üye Çekiym:P

hirolion 26 Ekim 2008 22:20

merhaba!
ben Msx'i ener ve marcell sayesinde tanıdım,ilk gördüğüm zamanlar ne anlıyosunuz burdan diyodum bide baktımki bende üye olmuşum :D

SEHLL 27 Ekim 2008 23:54

kendim aslen zoguldaklıyım ama kütahyada yasıyorum

karadeniz572 28 Ekim 2008 11:31

bayya kolay oldu internette giziniyordum birden kedinmi burada buldum

alikurt_55000 28 Ekim 2008 19:16

sitenize mp3 ararken rastladım.edebiyat öğretmeniyim.abdülhak hamit tarhanın makber şiirini işlerken bu şiirin hamiyet yüceses versiyonunu arıyordum yolum sitenize düştü.hepsi bu.umarım hayırlı olur.kolay gele...

anajma 28 Ekim 2008 19:57

bu sitede cok ynym ve nasl kullanldgnı dahi blmyrm azmlym örencm ;)bi sylr orndktn sona daha frklı konulara bkrz

SHeNaY 28 Ekim 2008 21:30

merhaba herkeze sitenize daha bakma fırsatım olmadı bakıp karar vermek lazım ama eminimki .güzeldir güzel ve ıyı ınsanların yaptıgı hersey ıyıdır..:)(edebiyat yaptım pehh:D)buarada adım şenay izmirliyim HERKEZE IYI FORUMLAR:)

PcKoPaT34 28 Ekim 2008 21:58

hatırlamıyorum baya oldu artık burdan emeklı olurum :P

sev_al 29 Ekim 2008 03:31

ben youtube araken v-tunele gırmıstım burası cıktı ılgımı cektı kayıt oldum

metglass 29 Ekim 2008 06:56

COK GÜZEL SEVAL ... ARAMIZA HOŞ GELDİN... BENDE AYNEN SANA BENZER BURAYA GELDİM.. COK GÜZELL BURASI

bircans 29 Ekim 2008 10:43

Nilüfer çiçeğinin yetiştirilmesini ararken tanıştım.

Daisy-BT 29 Ekim 2008 11:28

Arkadaşımı Ararken..
Hem O'nu Buldum Burada, Hem de Başarılı Bir Paylaşım Sitesi.
Emeği Geçenlere Teşekkürler..

dersu 29 Ekim 2008 18:45

Sitenizden çok memnun kaldım arkadaşlarımada tavsiye edeceğim.Verdiğiniz tüm bilgiler için teşekkür edrim.

CelestialBody 29 Ekim 2008 23:56

Bana bir arkadaşım önerdi, her zamanki gibi haklıymış, henüz yolumu bulmuş sayılmam ama arkadaşımın mesajlarını takiple bile güzel bir forumda olduğumu görüyorum.

quicksilver 30 Ekim 2008 10:07

Ben sürekli o forum senin bu forum benim birşeyler lazım olduğunda dolasırım bu siteyede daha önce en az 50 defa girdim çok janjanlı bir site olması çekti gelde üye ol diyor yani özen gösterilmiş emek var içerik sağlam.

sahram 30 Ekim 2008 15:25

selam ben sahram.bu gün üye oldum.internette gezinirken rastladım.gerçi teknoloji özürlüyüm.bana tahammül edebilirseniz bu sitede kalmayı çok istiyorum.sabırlı arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

cuma_dan 31 Ekim 2008 11:35

Merhaba aslında ben bu konularda çok yeniyim ama gerçekten merak ediyorum nasıl photoshop kullanırım.Aslında flashıda çok merak ediyorum bu konudayardımınçok faydalı olacağını düşündüğümden araştırmaya başladım ve sitenizi buldum eminim faydalı olacaktır.teşekkürler

cuma_dan 31 Ekim 2008 11:46

ben bir an evvel photoshop ve flash öğrenmek istiyorum ancak bu forumları bile nasıl kullanacağımı bilmiyorum daha herşeyin başındayım. Lütfen birisi bana yardım etsin

Misafir 31 Ekim 2008 13:02

Alıntı:

cuma_dan adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1215129)
ben bir an evvel photoshop ve flash öğrenmek istiyorum ancak bu forumları bile nasıl kullanacağımı bilmiyorum daha herşeyin başındayım. Lütfen birisi bana yardım etsin

Photoshop için bakınız:
Photoshop (Photoshop Nedir? - Photoshop Nasıl Kullanılır?)
Flash için bakınız:
https://www.msxlabs.org/forum/internet-bilgisayar-dunyasi/10881-macromedia-flash-dersleri.html
https://www.msxlabs.org/forum/pc-internet-teknik-destek/7290-swishmax-dersleri.html

SuspuS 1 Kasım 2008 15:56

Kısacası BLaCKBaT Aracılığı İle Tanıştım...

FataLvampire 1 Kasım 2008 18:44

MsxLabs ile uzun süredir tanışıyorum aslında. Ancak bir türlü 'alışamam' mantığından kurtulupta içinize karışamadım. Sebebi ise kalabalık bir ortam olması idi benim için. Hep tırsmışımdır bu tür ortamlardan. 2,5 yıl önce falan MsxLabsı ve ününü bir arkadaşımdan öğrendim. Şöyle süzücü bir bakışla forumu süzdüm ve kalabalık diye kapattım. Ama siteden sürekli olarak downloadlar yapıyordum. Çünkü bana çok lazım olan programları barındırıyor olması beni siteye çekiyordu. Uzun süredir siteyi daha yakından takip etmeye başladım. Foruma tam anlamıyla girmeye başladığımda, genel forum nickimden bağımsız bir nickle idarevi olaak kayıt olmuştum. Ancak özüme döndüm ve buradayım. Ancak ne arasam her şey forumda mevcut. Hâlâ forumda parlamış değilim. İyikide tanımoşım burayı :P

kalpsiziblis 1 Kasım 2008 19:49

:D:Dpc programlari ariyordum ve bu siteyi buldum ama site hosuma gitti tsk

serdankaygusuz 2 Kasım 2008 15:13

sosyalaşmak yeni cevreler yeni arkadaşlar tanışmak icindirki bu siteyi sectim. yok öyle televole kültürü

HerHangiBiri 2 Kasım 2008 23:19

Kendim aradım, kendim buldum *-)

mabelle 3 Kasım 2008 11:35

Slm Arkadaşlar Aranızda En yenı benim Heralde. MsX Benim İçin çok Farklı Bi Site. Zaten İlk Siteye girişimde Msx'in Değişik Ve Diğer Sitelerden Bi ayrıcalıgı oldugunu Anlamıstım. (Yanılmamısım) Bundan sora Aranıza kabul edersenız bende bu sıtenın onemlı bı uyesı olmak ısterım ?

m3m3t92 4 Kasım 2008 00:13

yha abı hersey hoş quseL olmusta ben bı tulU msj fılan atamadım artık mailimimi yanlıs qırıyom bılmıyomkı regıster'e basıom herseyımı tam yazıom oLmuyo ok qelmıyo yardım edebılırmısın ?:dontknow::cry:

_BuRJu_ 5 Kasım 2008 17:16

Google da yaptıım bı arama sonucu buldm.. Son 1 aydır arada sırada uye olmadan goz atıyodm :smiley9:. Normalde forum tarzı sıtelerı sevmem ama burası nedense hosuma gıttı bugunde uye oluum dedm :hih!:

Misafir 5 Kasım 2008 17:42

Alıntı:

m3m3t92 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1217262)
yha abı hersey hoş quseL olmusta ben bı tulU msj fılan atamadım artık mailimimi yanlıs qırıyom bılmıyomkı regıster'e basıom herseyımı tam yazıom oLmuyo ok qelmıyo yardım edebılırmısın ?:dontknow::cry:

Biraz daha açsanız mutlaka yardımcı olmaya gayret ederiz. Tam olarak yaşadığınız sorun nedir?

erolland66 6 Kasım 2008 01:57

Selamlar. Msn ile ilgili eklentiler ararken sizi buldum. Kaza ile. ama bu kazadan dolayı memnunum. Yani siteniz guzel olmus. Elinize saglık.

Misafir 6 Kasım 2008 11:02

herkese merhaba

ay_sira 7 Kasım 2008 16:39

herkese selamlar. benim amacım googleden msnle ilgili programlar ayarlarken karşıma böyle güzel bir site ile karşılaştım hem site güzel hemde sitenin içerikleri harika bir ortam gibi geliyor gözüme daha çok yeniyim :) zamanla aranıza girerim umarım görüşmek üzere

javsu 7 Kasım 2008 20:57

SLHYSR ARKADAŞIN TASVİYESİ İLE SİZLERİ TANIDIM İNŞALLAH HAYIRLISI OLUR

erdalll18 8 Kasım 2008 02:22

Ben bir programı araştırırken ziyaret ettim siteyi. Sonra içeriği ilgimi çekti. Hemen üye oldum ve sık kullanılanlara ekledim. :)

görünmez 8 Kasım 2008 16:03

slm (H) :$

herkeze selam

YILDIZ AYDEMİR 8 Kasım 2008 17:32

değişik atatürk resmi ararken gastgele buldum
ve siteyi çok beğendim.

Djmatraks 8 Kasım 2008 19:37

slm ben kardelen bu site süperrrr beyaz ötesi mükemmel harika gerçekten çok seviyorum ya önceki nikimi geri istiyorum şifremi unuttum diye gitti garibim :)

dördüncü 9 Kasım 2008 00:40

slm bende yeğenim sayesinde buldum flash izlemek için bana adres verdi bayadır dolanıyorum güzel kuranlara tşk fırsat buldukça burdayımmmmm.

zebani_0800 9 Kasım 2008 11:27

merhaba MsXLabs cılar ben yavuz arkadaslarım AKMAN der bana aşcıyım askerim kısla mutfagında sorumlu aşcıyım MsXLabs ailesine iki şey bağladı beni 1. silkroad 2. emti çok güzel bir site iyiki üye oldum

Saat: 01:51

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık