MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MessenPass & MSN Şifre Bulucular (Hack Değil) (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/1386-messenpass-and-msn-sifre-bulucular-hack-degil.html)

Terminatör 3 Haziran 2008 18:08

BirŞeY aNlaMAdIm:s

ahmetgns 3 Haziran 2008 23:24

Alıntı:

Terminatör adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1077921)
BirŞeY aNlaMAdIm:s

Anlamak istiyor musunuz? Yoksa sadece anlamadığınıza dair bize bilgi mi vermek istediniz? Anlamak gibi bir niyetiniz varsa tüm konuyu baştan okuyun, anlamadığınız kısımlar olursa bize sorabilirsiniz ama soru sormalısınız ki biz de cevap verebilelim.

LNT 4 Haziran 2008 15:10

AYYY BUNE YAA BİŞİY OLMUYOR OKDR UĞRŞTIM ANCA LAFFF ATIN BİRBİRİNİZE BİŞİY OLDUĞU YOK VİRÜSLÜ DEĞİL HEM

ender19 6 Haziran 2008 11:04

s.a kardes ya ben bu msnpass pro ındırdım ama sadece msn adreslerını buluyor sıfrelerı karsısında yok nasıl bulcam onu sımdıden cok tesekkur ederım

ahmetgns 6 Haziran 2008 12:12

Alıntı:

ender19 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1081625)
s.a kardes ya ben bu msnpass pro ındırdım ama sadece msn adreslerını buluyor sıfrelerı karsısında yok nasıl bulcam onu sımdıden cok tesekkur ederım

Messenger'daki "Parolamı hatırla" seçeneği o adresler için işaretli değildir muhtemelen. Bu durumda o parolaları bulamazsınız.

çılgın34 10 Haziran 2008 02:30

teşekkürler benim sorunum şu daha önce acmış oldugum msn adresimin şifresini bulmak istiyorum nasıl bulabilirim bu proğramlarla bulabilirmiyim

ahmetgns 10 Haziran 2008 16:05

Alıntı:

çılgın34 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1085548)
teşekkürler benim sorunum şu daha önce acmış oldugum msn adresimin şifresini bulmak istiyorum nasıl bulabilirim bu proğramlarla bulabilirmiyim

Messenger'da o hesabınız için "Parolamı anımsa" seçeneği işaretlemişseniz, neden olmasın!

Frost01 13 Haziran 2008 22:28

Arkadaşlar ben msn şifremi parolamı anımsa kutusunu işaretli bi şekilde giriyordum.format atınca o da gitti ve şifremi gizli sorumu unuttum.microsofta da msj atmama rağmen bi cvp vermediler.bunu bir çaresi varmıdır.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
SAYGILARIMLA...

KARDEŞ MSN PASS I BENDE DENEDİM AMA ONDAN YARARLANMAK İÇİN ÖNCEDEN SENİN MAKİNENDE O MSNİN GİRİLMİŞ OLMASI GEREKİYOR.YANİ 1 KERE DE OLSA MSN E GİRMİŞ OLMAN GEREKİOR.SADECE PAROLA ŞİFRE KISMINIDA ORDA AÇILAN SAYFADA KULLANICI ADININ ALTINDA E-MAİLİN YAZAR ÜSTTE PAROLAYI DA TIKLA YANINA HEMEN PAROLALAR GELİR...

ahmetgns 14 Haziran 2008 00:35

Alıntı:

Frost01 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1090250)
Arkadaşlar ben msn şifremi parolamı anımsa kutusunu işaretli bi şekilde giriyordum.format atınca o da gitti ve şifremi gizli sorumu unuttum.microsofta da msj atmama rağmen bi cvp vermediler.bunu bir çaresi varmıdır.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
SAYGILARIMLA...

KARDEŞ MSN PASS I BENDE DENEDİM AMA ONDAN YARARLANMAK İÇİN ÖNCEDEN SENİN MAKİNENDE O MSNİN GİRİLMİŞ OLMASI GEREKİYOR.YANİ 1 KERE DE OLSA MSN E GİRMİŞ OLMAN GEREKİOR.SADECE PAROLA ŞİFRE KISMINIDA ORDA AÇILAN SAYFADA KULLANICI ADININ ALTINDA E-MAİLİN YAZAR ÜSTTE PAROLAYI DA TIKLA YANINA HEMEN PAROLALAR GELİR...

Maalesef başka bir çaresi yok. Ancak "gizli sorumu unttum" diyorsunuz da gizli soruyu hatırlamanız beklenmiyor, sizin "Parolanızı mı unuttunuz?" bağlantısından girdiğiniz sayfada gizli sorunun cevabını vermelisiniz, gizli soruyu zaten herkese gösterecektir. Microsoft'a tekrar yazmayı deneyin, belki "parolamı unuttum" değil de "hesabımı çaldılar" diye söze başlarsanız daha etkili olur, "parolanızı sıfırlamayabilmeniz için size bir sürü imkan veriyoruz" tarzında bir yaklaşımları olabilir :)

ısyankar_-0019 19 Haziran 2008 10:32

msn sıfremı degıstırmısler onu nasıl gerı alabılırım

Saat: 03:29

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık