![]() |
Alıntı:
|
olmaz öyle kullanamıyorum çünkü ana kullanıcıya erişim yasaklandı dio belgelerimi göremiyorum programlarımı açamıyorum oysaki bilgisyar yöneticisi olarak hesap açıyorum bu sorunu halletmem lazım birde bişi farkettim ne kadar msni kaldırıp yüklesemde ifadelelrim gitmiyor sanki hiç kaldırmamış gibi eski halinde çıkıyor karşıma lütfen plus gibi renk veren başka bi program yokmu heryer kod |
inşallah sorununuza çözüm olur... https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/194994-msn-plus-yukleyince-bilgisayar-hata-raporu-gonderip-kapaniyor.html gönderdiğim link olmazsa aşağıdaki linki bi deneyin... MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek |
live messenger ın son sürümünü kullanıyorum plus indirdim ama msn açılmıyor plus ı kaldırınca açılıyor plus kullanmak istiyorum livekaldırıp yeniden yükledim plus ıda yeniden yükledim ama açılmıyor plus ı kaldırdım sorun neden kaynaklanıyor olabilir? |
hala bi çözüm yok mu bu soruna sıkıldım renksiz kullanmaktan ????????* |
arkadaşlar benim sorunum biraz daha farklı :S 2 hafta kadar önce vista yüklü laptop aldım.messenger yüklü plus ta yüklü.ek olarak ne dinliyorum da yüklü.msn sorunsuz açılıyor ama messenger a herhangi ir ek yüklendiğinde kamera açamıyorum :S çoklu oturum açma yaması veya plus yüklediğimde kamera açılmıyor.sadece msn yüklüyken sorunsuz açılıyor.çok uğraştım çözemedim.umarım yardımcı olabilirsiniz.. |
cevap gelmicek bilen yok galiba sağlık olsun.en iyisi xp ye dönmek vista kadar kasıntı bşy görmedim.iyi forumlar.. |
ya bişey sormak istiyorum ben plusu yüklüyorum ama kimseyle konuşamıyorum konuşmayı basLatamadık dio napmaLıyım ben? Lütfennnnn yardım edinnnn lütfen :(!!!!!!! |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
bendede war ama bende hiç bir hata wermiyor ??? |
| Saat: 20:14 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık