![]() |
Kimler "EVET" dedi? Bir adım öne çıksın :P Sanal aşk, sanal ortamda başlayıp gerçeğe taşınan ve devam eden aşka mı denir? Orası tartışılır. Bence sanal aşk, hala sanalken aşık olduğunu sananların aşkıdır ve gerçek değildir. Gerçek dünyaya taşınınca ve maya tutunca gerçek olur. O zaman da sanal olmaz artık. Pehh, amma doluymuşum :d |
Alıntı:
hahah .d Demek ki varmış :D |
BENCE VARDIR... |
Eskiden peçenin üzerinde gördükleri bir çift göze ,bir hülyalı bakışa vurulup şiirler,divanlar yazmış erkekler.Kafesin ardından gördükleri kaytan bıyıklı efeler için kara sevdaya tutulmuş kadınlar sorgulamışlarmıdır sizce? Kaçak göcek aldığı bir mektubu defalarca okuyup,gözyaşlarıyla islatan,doğru dürüst görmediği,iki kelam edemediği aşkını ölene kadar kalbinde taşıyanlar aşklarından şüpheye düşmüşlermidirki? Tanışırsın,tanışamazsın.Anlaşırsın anlaşamazsın.Kavuşursun,kavuşamazsın....Onlar başka bir anketin konusu. :) Aşk aşktır.Sanal'ı banal'ı olmaz ! |
"Sanal: Gerçekte yeri olmayıp, zihinde tasarlanan, mevhum, farazî, tahminî." olduğuna göre hayır diyorum. Kaynak: TDK |
aslında kişiden kişiye değişir bi yönde ama yinede hep bişeyleri eksik hissedersin gerçek olan aşktan ziyade daha hoş bile geliri insana yinede şunu söylemeyi isterim ki bu sanal aşkı gerçekte yapan olacak olanda biziz bundan eger kendine ve karşındaki kişiye inanıyosan sonuna kadar desteklemelisin aşkı eğer bir oyunsa o zaman bu oyunu bırak çünkü acı verir sana bana göre sanal aşk vardır insanın egosunuda fazlasıyla doyurur :D |
aşk reelde bile basitleşiğine göre (istisnalar vardır tabi) kaldıkı sanaldaki sözde aşkları insanlar ciddiye alacak ya chatboxda aşk mı olur oldum diyen varsa bile mutlu değildir olmamıştır da.. Hayır diyorum bende |
Evet büyük lokma ye büyük konuşma derler (: O yüzden Ruh ikizini sanal alemde de bulmak mümkündür .. |
YOKTUR (SAÇMA BENCE) |
Sanal aşk var mıdır? Sanal ask yoktur. Varsa da sanal'dir... |
| Saat: 06:28 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık