MsXLabs
Sayfa 8 / 13

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Soru-Cevap (https://www.msxlabs.org/forum/soru-cevap/)
-   -   Facebook üyeliğimi nasıl iptal edebilirim? (https://www.msxlabs.org/forum/soru-cevap/223344-facebook-uyeligimi-nasil-iptal-edebilirim.html)

_KleopatrA_ 12 Şubat 2010 14:06

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1690868)
fcebook un iptal olmasını istiyorum

Silmek için şu adımları uyguluyoruz :

1- Sağ üstten Account menüsüne geliyoruz. Menüyü açıktan sonra altta Deactivate Accounts'a tıklıyorsunuz.

2- Sonraki sayfada Confirm Facebook Account Deactivate diyor, oradaki seçeneklerden birini seçin. (Örneğin: "I receive too many emails from Facebook")
Bu gerekçelerle Facebook hesabınızı silebilirsiniz.

3- Son olarak size bir mail daha geliyor. Bu maille son bir kez daha dönüş için bir link atıyorlar, o maili de sildikten sonra Facebook ile hiç bir alakanız kalmıyor.

Alıntı:

Facebook'a giriş yapınız, daha sonra sağ üst köşede Ad soyadınız, Ayarlar ve Çıkış yazılarını göreceksiniz.. Mouse ile Ayarların üstüne geldiğinizde Hesap ayarlarını göreceksiniz, hesap ayarlarına tıklayınız.. Açılan sayfada aşağıya doğru sıralanmış seçeneklerden en altta olanı yani Hesabı Dondur un hemen karşısında ki dondur linkine tıklayınız.. Açılan yeni bir sayfada Facebook size hesabınızı neden dondurduğunuzu soracak seceneklerden birini secerek hesabınızı isterseniz uzun soluklu isterseniz geçici bir süreliğine iptal edebilirsiniz..

Saygılar..

Misafir 25 Şubat 2010 17:31

arkadaslar face kökten kapatılmaz iptal edilmez sadece dondurabilirsiniz tekrar girmeye çalıştıgınızda girer

Misafir 28 Şubat 2010 17:57

fecebook üyeliğimi iptal etmek istiyorum ne yapmalıyım ?

KaNKaWaReZ 28 Şubat 2010 23:29

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1713239)
fecebook üyeliğimi iptal etmek istiyorum ne yapmalıyım ?

Facebook Hesabı Dondurun > >Facebook|Hesap Dondurma<

Misafir 4 Mart 2010 13:01

Alıntı:

facebook iptal
kullanmak istemiyorum

_KleopatrA_ 4 Mart 2010 13:17

Alıntı:

KaNKaWaReZ adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1713632)

Facebook Hesabı Dondurun > >Facebook|Hesap Dondurma<

Silmek için şu adımları uyguluyoruz :

1- Sağ üstten Account menüsüne geliyoruz. Menüyü açıktan sonra altta Deactivate Accounts'a tıklıyorsunuz.

2- Sonraki sayfada Confirm Facebook Account Deactivate diyor, oradaki seçeneklerden birini seçin. (Örneğin: "I receive too many emails from Facebook")
Bu gerekçelerle Facebook hesabınızı silebilirsiniz.

3- Son olarak size bir mail daha geliyor. Bu maille son bir kez daha dönüş için bir link atıyorlar, o maili de sildikten sonra Facebook ile hiç bir alakanız kalmıyor.

Alıntı:

Facebook'a giriş yapınız, daha sonra sağ üst köşede Ad soyadınız, Ayarlar ve Çıkış yazılarını göreceksiniz.. Mouse ile Ayarların üstüne geldiğinizde Hesap ayarlarını göreceksiniz, hesap ayarlarına tıklayınız.. Açılan sayfada aşağıya doğru sıralanmış seçeneklerden en altta olanı yani Hesabı Dondur un hemen karşısında ki dondur linkine tıklayınız.. Açılan yeni bir sayfada Facebook size hesabınızı neden dondurduğunuzu soracak seceneklerden birini secerek hesabınızı isterseniz uzun soluklu isterseniz geçici bir süreliğine iptal edebilirsiniz..

Saygılar..

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1717609)
kullanmak istemiyorum

Misafir 4 Mart 2010 21:29

şifremi unuttum mailimegiriş kodu gelmiyor artık hesabımıkapatmak istiyorum nasıl yapabilirim

_KleopatrA_ 4 Mart 2010 21:37

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1718247)
şifremi unuttum mailimegiriş kodu gelmiyor artık hesabımıkapatmak istiyorum nasıl yapabilirim

eğer lşifreyi bilmiyorsanız ve meailinize gelmiyorsa tekrar deneyiniz aksi halde dondurmazsınız.

Misafir 7 Mart 2010 22:59

facebook onay kodu gelmiyor

KaNKaWaReZ 8 Mart 2010 10:34

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1721461)
facebook onay kodu gelmiyor

Facebook'ta Kayıtlı Olduğunuz E-Mail Oturumu Açıp, Spam/Gereksiz Bölüme Bakınız.

Saat: 10:23
Sayfa 8 / 13

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık