![]() |
Alıntı:
ilgilendiğiniz için teşekkür ederim öncelikle ancak bahsettiğiniz durum olması gereken şekli. bende ise bu mesajlar çok düzenli olarak tam 5 dk. da bir geliyor ve o kişi bilgisayarının yanında dahi değilken geliyor. bunu iş edinip denedik. ama bir türlü sebebini bulamadık. |
arkadaşlar ben kurarken MDLads.exe dosyasının eksik olduğunu veya ona benzer bir hata veriyo onu nasıl önleyebilirim? buda ss' si http://img262.imageshack.us/my.php?image=hataraporuhw8.jpg Not: vista kulanıyorum sadece temam vista görüntüye aldanmayın diye not olarak yazıyı dedim. cvplarınız bekliyorum lütfeen? |
Alıntı:
Alıntı:
|
wayy harika bişeee engelleyenlerde belli oluomu???:D |
Alıntı:
|
MSN DISCOVERYNIN EN SON VERSIYONU 1.3. 310 U INDIRDIM AMA ZATEN DANA ONCEKI BI ALT VERSIYONUNDADA KONUSMA PENCERELERININ ACILMADIGINI GOSTERMIYORDU BU SON VERSIYONUDA INDIRDIM GENE BANA KONUSMA PENCERESI ACILANLARI YADA KAPATANLARI GOSTERMYIOR NEDEN???:*( BIDE BI BILGI VERMEK ISTIYORUM MSN DISCOVERYSI OLANLAR TV KARTINIZ VARSA MSN DISCOVERY OLDUGU ICIN TV KARTI CALISMAYABILIR BILGI AMACLI SOYLUYORUM BILGINIZE....^o) |
Alıntı:
|
işaretledim 2 senedir discovery kullanıyorum bılıyorum ayarları ama gostermıyor?? hatta hıııııc uyarı penceresı cıkmıyor ne cevrım ıcı ne cevrım dısı uyarısı hıc uyarı yok butun ayarlarda ısaretlı |
multi msn i aktif hale getirince yığınla internet sayfası açılıor ve bunu nasıl iptal edecegimi bulamadım sevgiler saygılar |
discovery live 1.3 kurdum. live msn 8.1.0178 kullanıyorum. kişiler sekmesi işlemiyor. tıklayınca oturum açmış değilsiniz uyarısı geliyor. bir çok kere kapatıp açtım ama olmuyor. hatta discovery x2 yükledim oda olmadı ne yapacağımı bilmiorm yardımcı olursanız sevinirim |
| Saat: 21:49 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık