![]() |
Bişey sorucaktım, mesela bir dersinizin ilk dönem notu 1 ikinci dönem 0 bu dersten kredi alabiliyor muyz ? |
sınıfı geçmek için 2.50 yi geçiyorum ama 1 var karnemde istediğim bölüme gitmek için engel olurmu ? birde orta okuldaki diploma puanı yine etki edicek mi? |
slm ben lise 1 e gidiyorum henüz.sınıfı geçiyorum ama 1 var karnemde üstelik başka bir okula gidicem istediğim bölüm için etki edermi? |
bakın arkadaşlarrr lise 2 deyim ben ve kredim 80 benim saat sayısı 30 80le 30 bölğnce 2,6666667 bu cıktor |
sınıf geçme merhaba benim geometri dersim 1.dönem 1 düştü 2.dönem 0 düşüyor kalırmıyım |
oKul arkdsLar benım ılK donem 5 ıkıncı donem 2sını duzeltm ama ortamam 2.50 gelmesse herhalde 3 tane zayıf gelcek ben nasıl gecerım sorumlu mu ? |
arkadaşlar ben lise ye gidiyorum ortalamam tutuyor ama 3 zayıfım var sınıf geçermiyim kaç zayıfım olursa doğrudan geçerm lütfen yardımcı olun |
Ortalama , böylemi hesaplanıyo 1.sınavNotu + 2. sN + 3. sN = ort. ort * ders saati = sonuc... diğerlerinide böyle yapıp topliyip haftalık ders saatine bölüyoruz 100 üzerinden 50'yi gecerse geciyoruz yoksa böyle mi hesaplanıyo ? 1.sN + 2. sN + 3. sN = (mesela 45'ten 2 geliyo ) 2 * ders saati = sonuc .... diğerlerinide böyle yapıp topliyip haftalık ders saatine bölüyoruz 2.50 ise geciyoruz... hangisi birisi yardım etsin ! (biraz karısık anlattım ama mantık yürütün anlarsınız... :D ) m1ka.34@hotmail.com ekliyip cevapta werirseniz 20 tl kontör atıcam ! |
sınıfı geçermiyim arkadaşlar benim not ortalamam şimdilik48,36 diye sınıfı geçiyormuyum |
40 notu 1 dir |
| Saat: 06:13 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık