![]() |
|
Resimler için saol :) 1. resimi bi zamanlar myspace profilimde arka plan yapmıştım. Hatta kimileri bana gerçek Miyavi olup olmadığımı soruyodu, o zaman çok hoşuma gidiyodu... 3. resimi de msnde baya bi kullanmıştım. :D Alıntı:
Alıntı:
|
bir ara bende msn de cok miyavi kulandim |
ben miyavi nin cosplay ini yaptim cok benzemedi ama elimden gelen bu http://i206.photobucket.com/albums/bb291/aishitemiyabi/18377658-37377508.jpg |
Baska bi japon arkadaş daha mı? Kaç tane japon var burda yaa *-) Süper olmuş valla... Saçlar ve lensler kawaii :) Erika'nın deyimiyle daburu kawaii... Saçlarını siyaha boyasan MYV-kunla seni ayırt edemiycem :) Piercingleri de unutmamalıyız tabii ;) |
evet aslinda pircing im var ama takmayi unuttum |
super olmussun chie-chan saclarin bana kimi ni negai wo sarkisinin klibindeki halini hatirlatti |
konu miyaviden çıkmış reitaya girmiş neyse paylaşımlar için saol lun gerçekten iyi iş çıkarmışsınız benim bildim daha çok japon var isterseniz tanıtırım bide bu reita sohbeti edenler bana msn verirseniz sevinirim benim tanıdıgım hiç reita bilen yokta sizinle bu konuda sohbet etmek güzel olur =) |
Ne yapalım muhabbeti oralara çektik, laf lafı açıyor :D Diğer Visual ve Oshare Kei gruplarının tanıtımlarını yaparsan süper olur. Ben de D'espairs Ray için bi tane yapmak istiyordum ama bi süre sonra işin içinden çıkamadım. Grubu yanlış tanıtıp da potansiyel hayranları kaçırtmamak için vazgeçmek zorunda kaldım :*( |
Oshare Kei ancafe mi oluyordu ya :D hayda Visual die biş duymamıştım ben bi sitede j.rock ilgili tanıtım yapıyorum ayrıca bi kaç yerdede neyse istersen öneririm oraları D'espairs Ray hakkında biraz(az) bişiler biliyorum tanıtabilirim :D müziklerini dinlerimde çok sevdigim bi grup deyil o yüzden ilgilenemedim onlarla istersen ben açarım başlık ufak bişi devamını getirirsin sen |
| Saat: 11:47 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık