![]() |
anlatılanları 2 kez yapmama rağmen hala anahtar bağlantı noktaları hatası alıyorum. yardımcı olabilirseniz sevinirim. |
aynı sorun bende de var üstelik SPK 3 gene olmadı napıcazzzz.. |
çok teşekkürler mavi karanlık. 2 gündür uğraşıyordum yapamıyordum. harikaaaaaa...... |
arkadaslar bn bır konuda bılqi almak istıyorum ben Windows Live Messenger 2009 Yukledim Calısıyo fakat nickim kutucuk kare seklinde görunuyo Yardımcı ola bılırmısınız ? |
yav abi bu msn acılıyor 3 saniye sonra otomatik kapatıyor..lütfen yardımcı ol.. |
bende oldu fakat şimdide açıldıktan sonra hata vermeye başladı ve yine kapandı resimler aşağıda Imageshack - adsztw Imageshack - adszmbz |
Alıntı:
2. Resimdeki hata ile ilgili bu konuyu inceleyiniz > Windows Live Communications Platform Hatası ve Çözümü |
Tüm soylediklerinizi yaptım ama bir soruna karşılaştı kapatılması gerekiyor diye uyarı var ayrıntılar şu şekilde AppName: wlcomm.exe App Ver: 14.0.8098.930 Mod Name: cvasds1.dll Mod Ver:0.0.0.0 Offseet:00022578 Lütfen bir yardım eder misiniz? |
Alıntı:
|
selam arkadaşlar, servis pact 3 indirdim fakat kurulmuyor diğer bilgisayarlarımdada servis pack 3 istiyor ne yapmalıyım. |
| Saat: 04:05 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık