![]() |
Sevgini Ona Uzat dün gece bir sıkıntı vardı içimde, selamını rüzgara, sevgini yıldızlara vermiştim. sana ulaşsınlar diye.. hala taşıyorlar emanetlerimi, nasıl olsa bulacaklar seni. akşamları dışarı çık, kapat gözlerini. rüzgar gelip kulağına fısıldayak ki; sevgini ona uzat!. m. |
Günaydınsss Gece seni bana getirecekti, Galiba unuttu beni bekletti, İhanet etti rüyalarım bana, Uyudum uyanmak istemedim. Rüyama getirecekti seni, Bekledim gözlerimi açmadan, Sabah Ay`la geşişen güneş Gelmişti bile yakinima, Oysa rüyalardan eser yok! İhanet etmişti rüyalar bana. Gün ağardı, belki seslenirsin. - Günaydın, nasılsın, gecen nasıldı -? Dersin bana ........................................ Die hala bekliyoyum |
KADER AYRILIKTAN YANAYSA ELDEN NE GELİR SEVGİLİM SEVGİN BURAYA KADARSA ÜZÜLME BEN GİDERİM EĞER BİRGÜN ANARSAN ARAYIPTA BULAMAZSAN BENSİZ MUTLU OLACAKSAN ÜZÜLME BEN GİDERİM BOŞ VER SENİNLE UMUTLARIMDA GEÇEN ZAMANI BİRGÜN BUDA BİTECEKTİ ANLAMADINMI ÖMRÜMDEN KOPSADA EN GÜZEL ANI TÜKENMİŞ DUYGUMDAN ATMAM AŞKIMI ÇİLEMİ ACIMI ÖLMEKMİDİR BU TUTUŞUP KÜL EDEN ATEŞMİDİR BU GECELER GÜNDÜZE KARIŞMIŞ SANKİ RÜYAMDAN ÇIKMAYAN BENİM AŞKIM BENİM AŞKIM BU.... BU ŞİİR NOTERDEN TASTİKLİ OLUP TELİF HAKKI KORUNMAKLA BİRLİKTE KİTAP HALİE GELEBİLMESİ İÇİN SERMAYEYE GEREK DUYULMAKTADIR :) |
Sizin ŞiirLeriniz... SEVDAMIN ŞEHRİ !!! Sevdamin Sehri Gidiyorum sevdamin sehrinden Günes dogarken Gidiyorum sevdamin sehrinden Günes batarken Siyrilip anilardan uzanirken çiplak gözle Gördüklerime Yine gözyaslarim akiyor durmadan Vakit vakitlerden oniki eylül vakit vakitlerden bir mayis içime haps ederek götürüyorum uzaklara, kimisinin gitmis çocugu, kimisinin annesi vakit vakitlerden cumartesi Terrorossa örtüsüyle kapli toroslardan geçiyorum tüm agaçlar ve daglar karsimdan geçip gidiyorlar uzaklara. Arkama baktigimda hepsi el salliyordu kiminin yüregi buruk kiminin sapkasi egik Tekerleklerin asfalt yolla sohbeti esnasinda uyaniyorum Rüyamda gök kusaginin altindan geçerken Ne güzelmis Akdenizin tatli maviligi Heryer mavi sadece ufukta günes var Bana el salliyordu utancindan kizarirken Yoksa rüyami görüyordum ama! sahiden gözyaslarim akiyor..... *_S **_E ***_V ****_G *****_İ ******_L *******_İ ********_M AŞK NEDİR !!!! Aşk Nedir? Aşk belki bir kostümdür ya da bir maske Kıdemli bir kahırdır aşk Kalafatsız bir kayıktır Dalgaları aşmaktır belki de saklı bir zamandır zamanı durdurmaktır aşk belki büyücüdür belki bir hayranlıktır bak kar yağmış bitanem-dir acıktın mı oğlum-dur aşk belki kocaman bir oyuncaktır / oyundur çok kitaplar kalemdarı bir dosttur kalbi kırık sarmaşıktır belki de aşk bir kaçıştır kasım kasım kasımpatıdır hayata bahardır / güzdür / yazdır aşk belki her mevsim karakıştır sevgi bir gülse aşk tomurcuktur her kavuşum kayboluştur sığındığın bir balıkçı kulübesinde kayık tabakta biber dolmasıdır hayattan kaytarmaktır kekeme bir papağandır kelepçeli bir ziyandır yada aşk belki kelepir bir kemanın vitrin yalnızlığında kırı* gururdur aşk belki bir yalandır / yaşayanlar haklıdır ama devleri ve cinleri yenebilmektir aşk yaşadığımız tek masaldır aşkı bilmem amma dostlar aşık insan kahramandır SABRET !!!! Son defa Sevmek istedim Kahretsin ki İlk defa öğrendim Aşık olmayı şimdi ne sevgi istiyorum ne de başka aşk dilim susmayı sen de beklemeyi öğren yüreğim a .ş ..k ...ı ....m .......s .........a ...........b .............r ..............e ................t |
Sizin ŞiirLeriniz... Özledim Özledim Ama nasıl bir özlem ki bu Gecenin serinliği ve yalnızlığı Etrafımı sardığında Varlığıyla bana umut veren Sevgi dolu bir yüreği özledim. Kahvemi yudumlarken gecenin bir vakti Keşke yine yanıbaşımda olsaydı Keşke yine sohbet etseydik Her zamanki gibi dedim Seni özledim… Birde bambaşka bir duyguydu Seninle yazışmak Sana ve bu muhteşem şehre bakmak İkinizde özel ama bir o kadar uzak İkinizide mısralarda yaşatmak Ne biliyim işte Birden içimden geldin.. Ve birden seni özledim… |
Sizin ŞiirLeriniz... Sevda Rüzgarı Fırtınalar koparır tenlerde, yüreklerde, Derin bir iz bırakır, esintisi her yerde, Bu değişik duygunun, tahtı var gönüllerde, Bir başka eser durur, serde sevda rüzgarı... Derin akar yüreğe sonsuz sevda rüzgarı, Bir kır çiçeği olur gönüllerde bağları, Tepe, tepe örtülür duman olur dağları, Bir başka eser durur, serde sevda rüzgarı... Yatağına sığmayan ırmak olur taşarsın, Hızını ondan alır, durmaz ona koşarsın, O tertemiz sevdanla günüllerde yaşarsın, Bir başka eser durur, serde sevda rüzgarı... Sevdiğin 'O' simanın, doyulurmu seyrıne, Yakışırmı hiç gölge, ağaran tan yerine, Perde, perde açılıp gelsin gözün önüne, Bir başka eser durur, serde sevda rüzgarı... -------------------------------------------------------------------------------- Her Şey Senin Sevginde... Bu öyle bir sevgi ki, bende Volkanlardan ateşini alan Okyanuslardan, suyunu Topraktan, bereketini Yaşamdan, özünü İman ile, gücünü Yokluktan, varlığını Varlıktan, yokluğunu Aşkın için, bin zulmeti Kahırları, acıları Varlıkları, yoklukları Sevgi sanıp, sevgisizlikleri Maddede olan, maddesizlikleri Senin sevgin için, bunca evrimleri Yetişebilmek için hedefe Koşarım, gece gündüz çaresizce Haketmek için sevgini Kendimi yok ederim, yollarında Bin kerre telef olurum, sevginde Erir, biter, bedenim senin sevginde Koşarak, ruhum yetişir, sevgine Bende olan bir şey yok! Her şey senin, sevginde........ |
Dünya dediğin zaten olmuş derin bir kuyu Sevda denizinin kurmuş suyu Mutlu olmak istiyorsan bir ömür boyu İnanıpta kimseyi sevme arkadaş(U) Boşuna dönüyor dünya dediğin Bir hayal çıkıyor umut bildiğin Terk edip gidiyor gönül verdiğin İnanıpta kimseyi sevme arkadaş(U) Adı var kendi yok aşka inanma Seviyor deselerde boş sözdür kanma Bir leyla mecnun yaşıyor sanma İnanıpta kimseyi sevme arkadaş(U) (U) (U) |
SEVDA VARDI . . .! ! ! Bir sevda vardı bu memleket de Adına şiirler yazılmış Ardına türküler okunmuş Bir sevda vardı bu memleket de Benim hiç olmayan Olsa da yüzüme gülmeyen Bir sevda vardı bu memleket de Semaya ellerimi açıp yalvardığım Adını yollara yazdığım Buldum derken her defasın da kaybettiğim Bir sevda vardı bu memleket de Ah benim olmayan sevda Nerdesin şimdi hangi yabancı kollarda Ellerim halen semada Yüreğim ilk gün gibi umut dolu Belki kapı aralarsın diye Gözüm hep yollarda Gel gör beni ağırmış saçlarımı Hadi yeniden sar bedenimi Pişmanım sana yaptıklarımdan Yeter artık çok piştim ben bu ayrılıkla Yandı her yanım alev , alev Sevdalanmak şimdi hakkım oldu |
çözülmeye çalıştıkça kördüğüm olan bir ip gibiyiz yakın olması neyi değiştirirki istasyonun biz ayrı yönlere giden iki tren rayı dudağımızda yarım kalmış bir sevdanın tadı bana herşeyi öğrettiğini sanıyorsun ben de sana yazılmamış sayfalar bırakıyorum çünki en güzel günler yaşanmayanlar en güzel şiirler henüz yazılmyanlardır.... 29/12/2000 |
Ben bilmedim hiç bir zaman unutmayı bilemedim. Ardımda seni bırakıpta yapamadım,gidemedim. Gülüşünün,bakışının sonu yok zannettim. Sebepsiz terkedişine alışmaya çalışırken bi de seni kaybettim... Gitme desem kalırmısın sanki benimle Dön desem gelirmisin sadece kendinle Getirebilirmisin yasananları bi daha geriye Tamam git ama sakın bi daha gelme.. |
| Saat: 16:44 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık