![]() |
arkadaslar ben forumdakı konuları takıp edıcegım zaman mesela son 1 gun ıcınde gonderılen konulara bakmak ıstedıgım zaman bakamıyorum. http://img207.imageshack.us/img207/6638/adsz2473468ub7.jpg |
Hızlı Menü > Bugünün Mesajları seçeneğini denediniz mi? |
Konusumu bilmiyorum fakat sayfa hızları çok yavaş belkide bu forum içeriğinin yoğun oluşundandır fikrimi sunmak istedim Saygılar... |
Alıntı:
|
Bana da lütfen mesajlara resim ekleme yöntemi için yol gösterebilir misiniz ? sadece image shack kullanabiliyorum ama altında bende imageshack yazısı ekleniyor, başka yöntem var mı ? |
Alıntı:
|
Alıntı:
En Az 184ms, En Çok 186ms Ortalaması İse 185ms Sayfa açılımlarında çok fazla olmasada Sayfa yüklemeleri % 80 oranında bende çok gecikiyor kullandığım tarayıcı şu an için Firefox 3.0.3 |
Alıntı:
|
Bence güzel ama çok yoğun bir forum,zamanla alışırım ama şu anda zorlanıyorum, başlangıçta mutlaka geniş açıklama vardır ama arkadaşlarım yol göstermei bana bir açıklama vs linki verirmisiniz konulara nasıl ulaşılıyor,yani konu arama gibi ? |
Soruma yanıt verdiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Önerilerinizi dikkate alıp bundan sonra daha başarılı resim ekleyebileceğim :) |
| Saat: 15:47 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık