![]() |
bak 80040154 hatası alıyordum biraz önce aradım bu forumda cözüm bulamadım ama şu yolu izleyin PROGRAM EKLE KALDIR GİRİN WİNDOWS LİVE TEMEL PARCALARI 2011 TIKLAYIN KALDIR DEYİN TIKLADIGINIZDA 2 SEÇENEK CIKIYOR EN ALTTAKİ SEÇENEK ONAR SEÇENEGİNİ TIKLAYIN O KENDİSİ ONARIYOR SAYGILAR |
Alıntı:
dostum sagolasın cozuldu eline saglık |
arkadaşlar bu programdan nevel version of concats platform is already installed |
hata kodu 80040154 bir türlü düzelmiyor :(Arkadaşlar Windows 7 işletim sistemli bilgisayarıma messengeri yükledim fakat 80040154 hata kodunu verdı sonra konulardaki yönergeleri aynen uyguladım ama olmuyor komut sistemine yazdıgım yazıya sureklı hatalı yazı diyor bide MicrosoftXML Ayrıştırıcı için karşıdan yükleme web sitesi ndede istediğiniz sayfa bulunamıyor yazıyo ve dolayısıyla sorunu çözemiyorum ya konuyla alakalı bilgisi olan varmı acaba ? |
|
sinir oldum arkadaşlar yardım edin msn açılmıo bir dosya war onu yükle dio sizin verdiginiz linklerde yine üzgünüz istediginiz sayfa bulunamadı diyor ardım edeni +rep e bogacam lütfennnnnnn !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Çözüldü: WLM2011 de bu hatayı alıyorsanız program ekle/kaldırdan onarırsanız msn tekrar açılıyor... |
gardaş o nasıl link öyle çalışmıyor..bizide heveslendirdin... |
80040154 hatasının çözümü nedir? merhabalar. arkadaşın xp sp3 pc'si var. pc de live 2009 yüklü idi. geldiğinde olması gereken klasörde msnmsg.exe dosyası yoktu. bende kaldırıp tekrar kurmayı denedim.kaldırıken kaldırıldı dedi ama kurmaya çalıştığımda messanger mevcut dedi. netten araştırdım.zapmessanger programını çalıştırdım.tekrar kurmaya çalıştığımda elimdeki offline setup ile sorunsuz kuruldu. herşey düzeldi derken 80040154 nolu hatayı verdi.Neti alt üst ettim.neler dendiyse yapabildiğimi yaptım ama hala aynı. 1-) Ofline setup ile kurduğumdan dolayı olmasından şüphelendim, kaldırdım online setup ile kurdum.olmadı. 2-) msxml3.dll dosyası registered ettim.tekrar başlattım.olmadı. 3-)msxml3 xml ayırıştırıcı ile verilen linkler çalışmadığından bununla ilgili bişey yapmadım. 4-)con.... .cab diye bir dosya var onu yükledim versiyon yeni olduğu için hata verdi. 5-)kaldırır gibi yapıp onar dedim.olmadı. 6-)bazı eklentileri kaldırıp öyle denedim olmadı, kurdum tekarar denedim olmadı. 7-) windows'un bütün güncellemelerini yükledim.yine olmadı. ne yapmama lazım ya.sadece msn için format atmak istemiyorum.çatır çatır hızlı çalışan bir pc.yedeklemesi bile dert.yapabileceğim fazla bişery kalmadı.ama belki sizlerin önerileri ile bu konuyu çözebilirim. saygılar. |
ßilqisayarım Win 7 2011 windos messenger Yüklü geldi Ben bunu kaldırdım Fakat kalkmadı sonra bi Kaldırma girişiminde bulundun Revo unstaller ile Basardım Fakar şimdi 2009 Msn Sürümünü yükleyemiyorum Yükledim fakat Yukardaki Hata Kodumu aldım Burdaki yönergeLeri kontrol ettim Ama yine olmadı onuda kaLdırdım Herşeyden vazgeçdim Şimdi 2011 de Yüklenmiyo ?.. |
| Saat: 21:38 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık