![]() |
xS aRkada$LaR 0x800736b1 yazıLı hata mesajı aLıoRm msn yukLeeemioRm... tamamen siLdm qeRi yukLemek istedm oLmadın Lutfen yaRdımcı oLunn! |
mrb benim pc de msn hata veriyo, hata kodu şu 80048412 ben bulmadım siz burqaya linkini koyarmısnız? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
hata kodu 81000378 kesinlikle açılmıyor,ayrıca bu kodla ilgilide bir bilgi bulamadım burda yardımcı olursanız minnettar olurum. |
Müthiş Bir Çalışma Bu kadar Olur Yani Teşekkürler Saygılar msxlabs harikasınız çocuklar |
Alıntı:
Menülerde Araçlar-Klasör Seçenekleri-görünüm'de bulunan gizli dosyaları gösteri tıklayın. daha sonra document end setting içinde bulunan Contacs klasörünün içinde bulunan e mail adresinin yazılı klasörü bir cd yada flaş diske kopyala. 2.adım document end settink klasörünün içinde local setting-aplication Data -Microsft-Windows Live Contacts klasörünü tıkla ve bunun içindeki email adresini gösterir klasörü flaş diske yada cd ne kopyala. bunları kendi bilgisayarında aynı yolları kullanarak ilgili yerlerine kopya. ve msn çalışacaktır. |
8100030d arkadaslar bu hata hala veriyo ve baktim yazilanlarin hepsini yaptim ancak hala acilmadi? msnyi silip yeniden kurmadim tek msnyi silip kursam düzelme olurmu? bir yolunu söleyin lütfen simdiden tsk ederim |
Alıntı:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? Burada belirtilen klasörleri siliniz. (Windows Live Messenger klasörü hariç) |
| Saat: 22:05 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık