![]() |
İkisi de birbirini tamamliyor. |
bence hiç biri sadece elindekiyle mutlu olmasını bilen mutludur.Yoksa insanın istekleri bitmez....................... |
tabiki ask daha önemli arkadaslar...sizce aslıyla keremin leylayla mecnunun askı parayla satın alınabilirmiydi?onların askının parasal bi degeri warmıydı?onlar icin paramıydı hersey...ama sizin de haklılık payınız war cünkü bu dewirde gercek asklar kalmadı galiba..son asklarıda topraga gömdük galiba...ama bi gün karsıma beyaz atlı prensim cıkarsa şimdikinin aksine benim parayı elimin tersiyle itecegimden emin olabilirsiniz..:D |
kesinlikle aşk parayı ne yapacaksınız yavv? |
"AŞKIM SENI SEVIYORUM , PARAYI DA SEVİYORUM AMA PARANIN NE ÖNEMI VAR MÜHİM OLAN MIKTARI" |
bencede tabiki aşk |
parasız yaşanır ama aşksız yasanmaz gercek aşklar kalmadı ama nerde o eski aşklar!!!!!!!!! |
Bence Para Cunku Parasız Pulsuz Hıc Bıseye Baslanılmaz... |
PARA PARA PARA... aşk diyen yalan soyler kim paranın ıcınde kendıne yuzduren ve her dedıgını yapan bı ınsana asık olmazkı..!! yanı para askı bıle satın alır bu devırde.. eskıdenmıs o sadece sevgı ugruna olan bırlıktelıkler samanlık artık sevınce seyran olmuo.. her zaman herkesın tercıhı ask olur belkı ama kuru asklada hıc kımse bı yere varamaz egrı oturup dogru konusmak lazım.. he bu demek deıldır parası olanın kolesı ol.. mutlu olmak ıcın her ıkısının de olması sart oldu bu kesın bırsey ne asktan gecerım ne paradan yanı.. |
PARA DEYİNCE Dünya pazarını dolaştım durdum Dikenler gül oldu para deyince Yıllanmış nefretler bir anda bitti Ateşler kül oldu para deyince Ortada ne engel ne yollar kaldı Ne aşılmaz dağlar ne çöller kaldı Öfkenin yerini alkışlar aldı Düşmanlar dost oldu para deyince Bir eski masalmış şeref itibar Böyle bir dünyada ne işe yarar Gördüm ki herşeyin bir fiatı var Krallar kul oldu para deyince Ahmet Selcuk Ilkan | |
| Saat: 13:50 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık