![]() |
Alıntı:
bence en afediçi ThinkerBeLL E N COK CALIŞANİ L.a.D.y EN GORÜNMEZİ NEUTRALİZER EN ABİSİ VİRTUECAT EN NEŞELİSİ GÜLCAN ABLA EN YARDIM SEVERİ NİHLE ABLAM EN NEŞELİSİ KOMPETAN ABİ EN MELEĞİ NORA ABLAM EN HOCASI MORRİGAN ABLAM |
en ateşlisi TEODORA en tatlısı SWETYGIRL en yeni arkadası CARELESS |
en paylasimci>>arwen en iyisi>>marlon en duygusali>>>capkin_prens hepiniz cok iyisiniz :) |
en tatlı kızı: KafeYelmer,sen_ben89:) ,My Love For You.... en aktif:Thinkbrell,Noranynn :D |
valla benim gözümde hepiniz çok tatlı şirinsiniz :) ama; en iyisi;Su_KeLebeĞi,arwen,sen_ben89, en aktif;Thinkerbell;BARIŞ;ben :) ya ben ayrım yapmak istemiyorum :cry: hepinizi çok seviyorum... |
en iyi yönetici thinkbell en msxteam noranyn., nihle ,xchery abla rım ve kompetan abim en iyi mod virtü abim, gülcan ve ni hal ablam layd |
EN ÖZELLERİ DreamTeaM,RozieL,Kamyon,Kafeyelmer en sıra arkadaşı Kamyon en forumcuları arwen nori roziel dreamteam barış kamyon ve tabiki ben en miniği en sevimlisi en saygılısı Barış en anneleri Kafeyelmer efnalya en asisi OceaN en çapkını PLAYBOY |
en en en iyiler tüm üyeler en abiler dream abimm roziel,marlon,blue,the devil,,vs en ablalar:kafe,efnelya,ocean,arwen,ya o kadar cok ablam varki hepsini cok seviyorum adlarını yazsam bu sayfa almazkii en kötüler:barış,,, o kendini bilir.. |
en imzası hoş ocean en ulaşılmazı noraynn en delüsü devilim kardeşim en cimcime efnalya |
EN İMZASI GÜZEL OLAN ARWEN:rose: EN KIYAMADIĞIM KUZUCUM BARIŞ:dontcry: EN ANNELERİ EFNALYA KAFEYELMER:tender: EN DOSTLARI cadı gizem dilayla RozieL:inlove::kiss: SEVİYORUM SİZLERİ EN SEVİLEN EN ARKADAŞI YADA EN..... ÖZELİ DreamTeaM:tender: EN DERİNİ EN MAVİSİ EN ASİSİ OceaN tabiki:noangel: |
| Saat: 14:03 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık