![]() |
peki 6300 a kurabileceğimiz bi msn programı var mı? |
6300 MSN Alıntı:
Arkadaşlar 6300 Telefonum var fakat msn im yok diyenler: o zaman buradan buyrun http://www.maxicep.com/attachments/1725d1186351750/chatbox.jpeg #1: Dosyayı indirin Uygulamayı kurmanın 2 yolu var A. Wap Sitesinden: B. Aşağıdaki dosyayı pc ye çekin daha sonra telefona aktarın Aşağıdaki dosyayı çektikten sonra, usb, bluetooth yada benzeri bir yolla pc ye bagladınız telefonunuza dosyayı gönderebilirsiniz.
Uygulamayı ilk açtıgınızda sizden internet erişimi saglayacaginiz ayarları yapmanızı isteyebilir. Bunun ardından da kayıt olmanız gerekmekte. #3: Kayıt mig33 ün internet baglantısını da saglayıp calistirdiktan sonra ‘Register’ butonuna basarak sisteme kayıt olmanız gerekmektedir. Gerekli bilgileri doldurun ve daha sonra ‘Submit’ linkine basın. #4: Hesabı aktiflestirme Kaydı gönderdiginizde telefonunuza SMS olarak bir onay kodu gelecek, bu onay kodunu, kaydı tamamlamak için programa giriyorsunuz. Ve bundan sonra yapacaginiz tek sey artık msn e baglanmak için gerekli msn messenger kullanıcı bilgilerini girmek. Bunun için yeni MSN hesap bilgisi ekleyeceksiniz ( Menu den Account kısımlarından) #5: Sık Sorulan Sorular Arkadaşlar bu uygulama genelde tüm Java uyumlu telefonlarda çalışmaktadır. Örnegin;
Not: Alıntıdır |
kaç kontör :D |
telefonda nereye atıcaz ya bu samsung d900 i ye atılmıyo napıcam |
slm arkadaslar bana yardım edermısınız rıca etsem bu sayfada agilemesenger dıye bır msn programı kurdum acaba bu msn ucretlımı bılgısı olan varsa lutfen bana bıldırsın |
Dostum kurdum calısıyor yalnız sonradan msn servisine baglanma basarısız lütfen kullanıcı adı veya sifrenizi kontrol ediniz diyor şifrem ve kullanıcı adımı dogru girdiğim halde acaba wlandan baglanıyorum ondan olabilirmi? |
Agile Messenger Agile Messenger cep telefonunuz için hazırlanmış basit ve sade arayüzlü, gelişmiş özelliklere sahip bir anlık mesajlaşma programı. MSN, AIM, Yahoo!, ICQ ve GoogleTalk gibi en popüler mesajlaşma programlarını cep telefonunuzda kullanmanıza olanak sağlayan bu küçük yazılım ile yoldayken bile arkadaşlarınızla sohbet etmeye devam edebileceksiniz. Nokia marka cep telefonlarına sağladığı MSN Messenger desteği ile popülerleşen Agile Messenger ayrıca yeni Sony Ericsson modellerinde ve Windows Mobile işletim sistemi kullanan cep bilgisayarlarında çalışabiliyor. Önemli! Program cep telefonunuzun veya cep bilgisayarınızın kullandığı işletim sisteminin çeşidine göre farklı platformlarda geliştirildiği için "Programı Yükle" butonuna bastığınızda yönlendirileceğiniz sayfada mobil aygınıtınızın modeline göre indirme işlemini gerçekleştirin. Program Özellikleri:
http://www.agilemobile.com/images/screenshots/wm/1.png |
Paylaşım için teşekkürler. Ben indirip N73'e kurdum. Çokta hoşuma gitti. Ama süre kısıtlamalı yani 7 gün sonra çalımayacak. bunun full olanıda çok pahalı. 44 euro. Zannedersem full sürümüde bulma imkanımız yok.:( |
arkadaşım kurmuş olduğun program süre kısıtlamalı. Ve bu süre dolduktan sonra satın almazsan çalışmaz. fiatı 44 euro. Alıntı:
|
sa arkadaslar ben genaral mobıle DTS BUSINESS modelını aldım acaba bu telefona göre msn programı warmı acaba ? |
| Saat: 04:44 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık