![]() |
Bu yastaaa evet bu yasta METIN2 : ))) |
1) Prototyp 2) Left 4 Dead 3) Left 4 Dead 2 4) Mirror's Edge 5) Pro Evolution Soccer 2011 6) Need For Speed 7) Counter Strike 1.7 8) Assasin Creed daha 15 tane daha var ama kapatmam lazım ha bu arada ve İnternet oyunları |
adventure quest worlds ac:revelations deus ex human revolution nfs:the run gta:IV 5 te yakında gelior remnant knights rusty hearts solcalibur ssfıv arcade edition pes 11,12 fifa 11,12 nfs underground 2 cs global offensive battlefield 3 call of duty mw3 saints row the third olarak gidior :D |
Yerçekimi Duck :D |
Need for Speed The Run |
age of empires 2 the conquerors expansion |
- Sims 3 - NFS Hot Pursuit |
Portal diye bir oyun keşfettim onu oynuyorum, zekice tasarlanmış bir oyun. 2. si de varmış bitsin ona geçeceğim |
Minecraft (rotfl) (Y) |
#SİMS III #GOD OF WAR III |
-Counter-Strike 1.6 Oyun Yöneticisi -Metin 2 -Wolfteam -Karahan İşte size renkli bir kişilik... |
buble buble saga buble ısland oyunları daha güzel ve heyecanlı bazen de sıkıcı:D:D:D:D:D:D:D:*( |
Genelde The Elder Scrolls V Skyrim Zaman buldukça Batman Arkham City Geceleri Dead Space 2 |
|
Sims 3 |
Crysis 2 (Pc) Metro 2033 (Pc) Uncharted 3 (Playstation) GTA 4 (Pc) Mount & Blade - Warband (Pc) :P:P ---------- Mesaj tarihi 14:22 ---------- Önceki mesaj tarihi 14:20 ---------- Alıntı:
Ordaki Oyunlardan En İyilerinden Biri Mass Effect 2 :) Aynı Oyun Bende de Vardı Ama Pc Bi Süre Sonra Kasınca Mecburen Sildim :/ |
|
The Sims 3 |
Metin 2 |
online macera oyunu arıyorsanız tek tavsiyem FLORENSİA. Dikkat bağımlı yapabilir :) oyunu başta çocuksu bulan diğer bi çok oyunun aksine oyuncuların %60 ı 20 yaş üstü :) |
Kendime vakit ayırabildiğim sürece Fallout: New Vegas |
çok basit bir oyun ama "angry Birds Rio" |
Battlefield 3 Battlefield 3 Oyunu yüklemede problem çekebilirsiniz :) Battlefield 3 | Caspian Border Gameplay - YouTube |
Mount&Blade Warband oynayan var mi? benim icin tam bir klasik :) |
Dirt 3 |
"angry Birds space" çıkmış bunuda bitiriyim |
|
1- Call Of Duty 2- NFS MostWanted 3- Wolfteam 4- CS 1.6 Online 5- Marina Sharpshooter 4 6- FIFA 12 7- Special Forces biraz fazla oldu ... :break::break: |
Dead Space - Dead Space 2 - Battlefield Play4Free |
Fifa 13 - Pes 13 - F1 2012 Online Olarak: Superstar Racing - Ninja Saga - Dragon City - BomBom |
Diablo 3 |
The Amazing Spider-Man Fallout New Vegas (+DLC & Türkçe) Need for Speed World |
Wolfteam,gta vice city,counter strike oynuyorum |
Şu sıra en çok hatta nerdeyse hep Resident Evil 5 oynuyorum... |
Counter-Strike Online çok sardı bu aralar, hem 1.6 ve 1.5'ten daha iyi hem de insanı saran çok güzel modları var. |
1) MINECRAFT 2) Counter Strike 1.6 |
Şu sıralar bir çok oyunu oynuyorum ama knight online ın yeri ayrı 10 senedir oynuyoruz neredeyse :) Knight online gold bar arayanlara duyrulur bu arada Ucuz Ko Gb Premium Cash Koxp Epin Kodu Satın Alma Site Satış fiyatı - Neredeyse tüm online oyunlar olmasına rağmen gb fiyatları iyi sitenin alacak arkadaşlara duyrulur |
Saints Row 2 Saints Row 3 Sleeping Dogs - Definitive Edition The Saboteur. |
League of Legends |
NBA 2K15 GTA V |
|
Wolfteam tabiki :D |
|
Habbo :D |
|
Assassin's Creed Blac Flag http://static9.cdn.ubi.com/resource/en-US/game/assassins-creed/ac/gamebuy-ac4-image_135481.jpg |
|
Agario |
Moda Arenası |
|
| Saat: 13:23 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık