![]() |
Alıntı:
Kolay Gelsin.. |
Windows Live Messenger 2009 (14.0.8050.1202) sürümünü indirdim kurdum ve oturum açmaya calıstım ama acmadı hiç bir hata göndermeden kapandı tekrar tamamen kapanmadı sadece oturumu açmadı neden acaba hiç bir hata göndermeden açmıo msn yi bide 30 mb lık bi extra vardı sanırım onuda yükleyim dedim ama yüklenmio ortada yeşil şerit cıkmadan kapanıyor neden lütfen yardım :( |
Alıntı:
MSN Kapalımıydı ?_?, Extra Klasör İçinde Kurulum Yapmadan MSN Oturum Açmaya Çalıştıysan Saat'in Yanında MSN İcon'u Çıkış Yaptığına Emin Olun. |
Alıntı:
Direk bu adresten indirseydiniz sorun yaşamazdınız.. |
Alıntı:
ben bunu denedm ama olmadı neden ki *-) |
Alıntı:
Alıntı:
|
ben msn 2009 yukledım amam msn acınca hata raporu verıyor benım ne yapmam gereklı yardımcıolurmusunuz |
80004002 Hatası Veriyor :*( |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
merhabalar yenı wlm 09u yukledım yanlız bır kac eksıklık var bu konularda yardımcı olurmusunuz. - msn acıkken baska bır ısle ılgılendıgınde eskıden yenı ıletı gelınse seslı uyarırdı hemde ıletı asagıda yanıp sonerdı. ama bır kac kere denedım hıc bırsekılde ne uyarı gelıyor nede yanıp sonuyor. yardımcı olabılecek arkadaslardan haber beklıyorum |
Alıntı:
plus yada discovery eklentisi yüklediyseniz bu sorunu yaşarsınız... |
O Hata 0x0000FFFF ile ilgili :S |
Alıntı:
http://img183.imageshack.us/img183/3782/adszks3.png http://img183.imageshack.us/img183/adszks3.png/1/w320.png benım aldıgım hatta bu |
Alıntı:
tsk ederim ilgilendiğiniz için.. |
discovery ve plus çıkmadımı arkadaşlar :S |
Alıntı:
Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live - Tekil Mesaj - MsXLabs |
uymLu pLus çksn aRtk ya RénkLi nick oLmayınca msn bRbttt :*( |
MS in CES: Windows 7 Beta 1 & Windows Live Essentials officially announced | Fee 1 kaç gün içinde final çıkıyoo arkadaşlar.... |
Final Sürümü Çıktı Arkadaşlar ! http://img.wlxrs.com/8JsVXBV-gN8NapfyYNTaqw/tr/overview.jpg Messenger - Windows Live |
Alıntı:
EDİT: Tarafımdan İndirildi Sürüm Değişmedi.. KOTALI Kullanıcılar Dikkat! Boşuna İndirmesinler.. |
14.0.8051.1204 final sürüm bu olcak sanırım ama sayfa dan beta tagları tamamen kaldırılımış onceki sürümden bikaç bug düzeltilcek okdada herhalde... |
Download Windows Live Messenger 9.0 (2009) RTW - Available right here - Softpedia burda yayınlanmış şimdi anladığım kadarıyla rc sürüm direk rtw te tarnsfer olmuş yani bug lar olmadığı için rc sürüm finale dikey geçiş yapmış acaba boylemii... |
Alıntı:
Alıntı:
Final Sürüm Olsa "14.0.8051.1204" Yerine "14.0.8051.XXX" Yeni Sürüm Yazar. RC (Release Candidate) Sürüm İlk Mesaj'da Mevcuttur. Şubat Ayında Final Sürüm Çıkacak Tam Net Değil, Final Sürüm Çıkmazsa RC2 Çıkabilir. |
plusın sitesinde yazmış anladığım kadarıyla rc olarak finanse edilen sürüm hiç oynanmadan finale dikey geçiş yapmış sayfanında düzenlenmesinden belli yani benim goruşum saygılarr... |
arkdslar hala uyumlu plus cıkmadı mı ya beta uzerınde kullanacagımız benım tek ıstegım nıckler renklı gozuksun o kadar baska bısı ıstemıorum.. |
aynı zamanda final sürümü çıkmış olsaydı messenger otomatik olan yeni sürümü kur diye uyarıp, yeni sürüm kurulmadıkça bağlanmanıza izin vermezdi.. |
Alıntı:
|
İlk mesajdaki sürüm ile şu an Microsoft'un sitelerinden indirilebilen sürüm aynı. Hiçbir değişiklik yok. Bu nedenle güncellemeniz de gerekmiyor. |
Alıntı:
Final Sürüm Çıkmış Olsaydı WLM 2009'un Versiyon Değişmesi Gerekmiyormuydu ?_? |
Sanırım bir Microsoft çalışanının Windows 7 ve Windows Live Essentials yazılımlarıyla ilgili bir konuşmasından kaynaklanan bir tür karışıklık var ortada. Windows Live Messenger 2009 14.0.8050.1202 sürümünden daha yeni bir WLM 2009 sürümü bulunmamaktadır. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
peki niye karşılık var diyosunuz yada anladığım kadarıyla final bu değil diyosunuz onu anlamdım.saygılarr.. yani karışıklık filan yok son derece açık..rc sürüm final olarak yukseltildi diye topiğinizi düzenleye bilirisiniz ins. bilgilenmesi açısından.. |
arkadaslar sıze sevınecegınız bır haber vereyım microsoft, Windows Live Messenger 2009 (14.0.8050.1202) RC surumunu üzerinde değişiklik yapmadan fınal sürüm olarak kabul edince Patchou da plus'un 4.80 versıyonunu beta testerlerden gelen olumlu cevaplar nedenıyle yayınlama kararı almıs yeni plus; Windows Live Messenger 2009 (14.0.8050.1202) ile tam uyumlu skinler,scriptler günlük kaydetme vs sorunsuz çalışıyor ["Patchou will release Plus! 4.80 as a public beta on Saturday (tomorrow!)."] cumartesi (yarın) yeni plus indirilmeye hazır olacak bilginize sunarım |
söz konusu sayfanın linkini verebilir misin? insan kendi gözleriyle görmek istiyor da;) Alıntı:
|
ya arkadaslar bana yardım edermısınız msncore.dll yuklemem gerekıyordu.yuklenmemeklebırlıkte msnıde kaldıramıyorum olmuyor.aslında ılk once en son surumu kurmustum ama sonradan coklu msnı de eklıyeyım dedım sonra boyle oldu bırdaha duzelmedı.ne yapmalıyım. |
Alıntı:
|
gercekten cok tesekkur edrım sabahtan berı ugrasıyorum olmuyordu linkleriniz mukemmel:)cok cok tesekkur ederım.. |
arkadaşlar güvenebilirsiniz yarın çıkıyor ama illede link isteriz diyorsanız buyurun :) Important news regarding Windows Live Messenger and Messenger Plus! Live So when will a working version be released? ile başlayan paragrafta cumartesi (yarın) çıkacağı belirtilmiş |
ie ile degilde firefox ile acıyor ve ispanyolca bir siteye yönlendirme yapıyordu o soruun düzeldi mi bide görüntülü aramada sorun yaşanıyordu bu hatalar düzeltilmeden mi final oldu yoksa 2 dosya arasında fark mı var |
Alıntı:
Windows Live Messenger 2009 (14.0.8050.1202) Final Diye Adını Koymuşlar Yuh Yani :noangel: |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Bu arada eski Windows Live ürünlerini indirdiğimiz http://get.live.com adresi de artık yeni Windows Live sayfalarından birine yönleniyor. |
görüntülü aramada sorun yaşayalrın işine yarayabilir alttaki açıklamalar Video: Web kamerası denetim ve efekt eklentilerinin çalışması durabilir ve web kameraları için görüntülenmeyebilirler Bazı web kamerası üreticileri, kameranın kullanımıyla ilgili denetimler veya Messenger içinde video deneyimine uygulayabileceğiniz efektler sağlar. Messenger'ın yeni sürümünde, bu eklentilerin çalışması durabilir. Görüntülü arama veya web kamerası oturumu sırasında Messenger'da görüntü resminizin altında web kamerası üreticisinin kamera denetimi ve efekt simgesini göremiyorsanız, güncelleştirme için lütfen donanım üreticinize başvurun. Windows Live Messenger beta veya Windows Messenger'a yönelik sesli ve görüntülü aramalar çalışmıyor Messenger'ın beta sürümü ile yeni yayımlanan sürümü arasında ya da Windows Messenger ile Windows Live Messenger'ın yayımlanmış sürümü arasında sesli ve görüntülü aramalar yapılamaz. Hem gönderen hem de alan Essentials - Windows Live adresinden en son Windows Live Messenger sürümüne yükseltmelidir. kaynak live com tıkla açılan sayfada Ayrıntılı sürüm notlarını görüntüle (pdf) yi tılarsanız bilgilere ulaşabilirsiniz yada burdan da tıklayıp direk pdfyi açabilirsiniz |
hdii ya pLusuuu istioRzzz |
İnsanı deli eder bu msn ya. Application data'daki contracts ile direk Documents and Settings'deki contacts'ı da sildim ama hala aynı hata rapor. Program hiç açılmıyor! |
|
Arkadaşlar Microsoft'un Sitesindeki Messenger'in Final Görüntüsü mü?Eğer Öyleyse Konuşma Penceresinde Üstteki Menülerde Yine Simgeler mi Yerleşmiş Yoksa Eski Görüntüsü mü O...Ayrıca Bundan Öncekiyle Arasında Bir Farklılık Var mı?Lütfen Yeni İndiren Arkadaşlar Bilgilendirsin.Saygılarımla..... |
türkçe yama için teşekkürler sabahtan beri arıyordum valla ellerinize sağlık |
Alıntı:
Alıntı:
|
| Saat: 12:56 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık