![]() |
Sorunsuz bir MessengerDiscovery Live kurulumu gerçekleştirmek istiyorsanız, kurulum dosyasını çalıştırmadan önce anti-virus & firewall programlarınızı geçici olarak devre dışı bırakınız. Kurulumdan sonra güvenlik programlarınızı tekrar açtığınızda MessengerDiscovery Live'ın internet için izin istediğine dair bir uyarı alırsanız, onaylayıp internet çıkışı izni veriniz. MessengerDiscovery 2 sürümü çıktığında yaşanan birçok sorun ortadan kalkmış olacaktır. Çünkü Visual Basic programlama dilinden C++'a geçiliyor. |
Alıntı:
|
ben msn dıscovery yükledım ama calısmıyo hıcbı özellıgı, oturum acmanız gerekıyor dıye uyarı cıkıyo.yardımcı olun lütfen |
Alıntı:
MDL ve WLM (Windows Live Messenger)'ı tamamen kapatıyoruz * MDL yi kapamak için (Ayarlar -> Diğer -> Gelişmiş i seçin ve Çıkış butonunu aktif edin ve tray menu den sağ tıklayarak çıkış diyin) veya ctrl + alt + del yapıp messengerdiscovery.exe yi sonlandırın * WLM yi kapatın Başka bir WLM hesabının açık olmadığından emin olun. MDL yi Kaldırmak * Başlat'a tıklayın, Denetim Masasını seçin, Program Ekle ve Kaldır'ı açın. * Çıkan listede (MessengerDiscovery Live)'i bulun, ve seçip Kaldırın. * Kaldırımdan sonra PC nizi baştan başlatın MDL Klasörünü ve Kayıtlarını Silmek * "C:\Program Files\MessengerDiscovery\" adresindeki klasörü silin Registry kayıtlarını silmek için 2 yöntem var. Elinizle silerek veya bir dosya çalıştırarak silebilirsiniz. Eğer registry kayıtlarını nasıl sileceğinizi bilmiyorsanız, dosyayı kullanmalısınız. Dosyayı almak için Ataçlanmış yere basarak alabilirsiniz. Kayıtları elle silmek: * Başlat > Çalıştır > regedit yazın * Aşağıdaki dizinleri bulun ve silin (eğer hala duruyorlarsa): HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\iAvatars.com HKEY_CURRENT_USER\Software\ecko_complex HKEY_CURRENT_USER\Software\MessengerDiscovery HKEY_CURRENT_USER\Software\MessengerDiscovery Live HKEY_CURRENT_USER\Software\Matt Holwood HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Matt Holwood |
ben programlardan kaldırmıstım sonrada sıldım bunları bılıyorumama pc yı acıp kapamadım.3 kere yükledım olmuyor.bıde 8.1 lık msn live yükledımkı uyumlu olsun yıen acılmadı oturum acmanız gerek dıye uyarı cıkıyor.ayarlarına gırebılıyorum ama.cevap verdıgınız ıcın teskkür ederım.şimdi ne yapmam gerek.sitenızde gösterıldıgı gıbı cani v ekurban penceresi istiyorum::) |
ben yükledim !imitate yazıp boşluk bırakıp yazıcam şeyi yazdım olmadı yazım çıkıyo yine karşı taraf demiş gibi olmuo nasıl düzeltebilirim |
Dosyada Virüs var |
Alıntı:
|
ya arkadaşlar discovery bende baglı degil gözüküyo baglantı bilgisine bakıyorum hiç rakam filan yok yardımcı olun |
Alıntı:
MDL ve WLM (Windows Live Messenger)'ı tamamen kapatıyoruz * MDL yi kapamak için (Ayarlar -> Diğer -> Gelişmiş i seçin ve Çıkış butonunu aktif edin ve tray menu den sağ tıklayarak çıkış diyin) veya ctrl + alt + del yapıp messengerdiscovery.exe yi sonlandırın * WLM yi kapatın Başka bir WLM hesabının açık olmadığından emin olun. MDL yi Kaldırmak * Başlat'a tıklayın, Denetim Masasını seçin, Program Ekle ve Kaldır'ı açın. * Çıkan listede (MessengerDiscovery Live)'i bulun, ve seçip Kaldırın. * Kaldırımdan sonra PC nizi baştan başlatın MDL Klasörünü ve Kayıtlarını Silmek * "C:\Program Files\MessengerDiscovery\" adresindeki klasörü silin Registry kayıtlarını silmek için 2 yöntem var. Elinizle silerek veya bir dosya çalıştırarak silebilirsiniz. Eğer registry kayıtlarını nasıl sileceğinizi bilmiyorsanız, dosyayı kullanmalısınız. Dosyayı almak için Ataçlanmış yere basarak alabilirsiniz. Kayıtları elle silmek: * Başlat > Çalıştır > regedit yazın * Aşağıdaki dizinleri bulun ve silin (eğer hala duruyorlarsa): HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\iAvatars.com HKEY_CURRENT_USER\Software\ecko_complex HKEY_CURRENT_USER\Software\MessengerDiscovery HKEY_CURRENT_USER\Software\MessengerDiscovery Live HKEY_CURRENT_USER\Software\Matt Holwood HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Matt Holwood |
discoveryde c program filesda kim msnsini açtıysa adresleri gözükmekte gözükmemesi için ne yapmak gerekir.yada çaresi varmı |
benimki plus aslında ben discoveryyi çok indirdim ama olmadı :( şimdi yine indiriorum. bakalım nooljaqh ? ;) tsk.leerrrr... |
Alıntı:
|
eski versiyonda resim çalma olayları vardı 1.3 de otomatik resimleri nasıl alıyor? |
Alıntı:
|
eskisi gibi resimleri almak için hangi programı kullanmalıyız? |
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/messenger-plus/6605-messenger-plus-live-scripts-scriptleri.html |
arkadaşlar her şey çok güzelde ben sitede çok yeniyim Messengerdiscovery live pruğramını nasıl indirebilirim yapamadım yardımcı olur musunuz:$ |
burda download link var.. https://www.msxlabs.org/forum/ |
ındırdım ama bunun turkcesı yokmu NeutralizeR |
Alıntı:
|
Alıntı:
arkadasa cevap vermissin ama o arkadasinda ayni problemi varmis galiba ama sen nasil kaldirilcagini yazmissin MDL yi |
Alıntı:
Pek çok zaman tamamen kaldırıp taze bir yükleme yapmak MDL için oluşan bazı sorunları çözebilir. |
sürekli oturum açmalısınız diyor .bunu nasıl giderebilirim biri bana anlatacakmı acaba ,bu sitede nasıl iletişim kuruyorinsanlar hiç bir şey anlamadım |
Alıntı:
Tam bütünleşme sağlandımı ? ilk mesajdaki yöntemi uygulayarak deneyiniz. |
https://www.msxlabs.org/forum/ambience/attach/zip.gifMDL_1.3.0322.zip linki indiriyorum açtığımda Windos belirtilen aygıta, yola veya dosyaya ulaşamadı. Öğeye erişebilmek için gereken izniniz olmayabilir. Böyle bi hata veriyo,bunun nedeni ne olabilir? |
Alıntı:
|
off ya bende winzip winrar olarak inio.. :( snra nası kurcam ben bunu?? |
Alıntı:
|
teşşekürler ellerine sağlık... |
program ıcın tsk ler programa ek olarak sılenlerı kendımız ıstedıgımız gıbı bakma ozellegını atarsanız sevınırız eskı 8,0 atılanda vardı yenısını yukledık sımdı o ozellıgı gıttı ama resım alma falan geldı paylasım ıcın sagolunnnnnn:smiley32::turkiyem: |
abiler oturum açmak için ne yapmak lazım ??? ben bi özellik kullanamıyorum kulanmak isteyince oturum açmadınız diyor ?? Help Please |
Alıntı:
exe bir türlü çalışmıyor. hata veriyor tıklayınca. niye olabilir. çalışan bir exe yokmu.. |
MRB.LAR , BEN DİSCOVERY'İN YENİ SÜRÜMÜNÜ YÜKLÜYORUM AMA YÜKLER YÜKLENMEZ SİLİNİYOR ... ANTİ VİRÜS PROGRAMI SİLİYOR.. |
Alıntı:
Antivirüs Programı Durdurup Yüklemeyi Deneyin. |
Alıntı:
Program kurulduktan sonra manuel olarak sizin herhangi bi exe yi çalıştırmanız gerekmiyor. MSN Messenger ı çalıştırdığınız vakit MDL de kendiliğinden çalışmaya başlayacaktır. Eğer Messenger ın exe si hata veriyorsa tamamen kaldırıp yeniden yükleme yapın ve üstüne de MDL yi yükleyin ancak bazı anti-virüslerde reklam engelleyicisi olduğu için MDL nin kurulumunun bi bölümü de reklam içerdiğinden dolayı engelleyecektir. Spy veya trojan tarzı zararlı içerik yoktur. Anti-virüs ünüzü devre dışı bırakıp kurulum yapınız. |
ben bir önceki sürümünü indirdim kullanıyordum ama vüris olduğu için silndi.bir de msn de dosya aktarımı çok ağır oluyor .niye böyle oluyor acaba ? |
Msn de Dosya Aktarımının Yavas oLması Tamamen Internetinizden Kaynaklanır |
Alıntı:
|
! Cannot execute "C:\DOCUME~1\xp\LOCALS~1\Temp\Rar$EX00.841\MDL_1.3.0322.exe" dosyayı zip.ten çıkaramıyorum yada çalıştıramıyorum????(virüs programı kapalı). daha önce çalışıyordu bir ara programı kaldırdım tekrardan yükleyemedim hata veriyor. anlattığınız şekilde bütün discovery dosyalarını temizledim hepsini denedim. |
sağolasın @NeutralizeR emeğine sağlık Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
yardımcı olabilir misiniz? |
nasıl ındırılecek bır turlu bulamıyorum bu işi biraz kolaya cekesenız dıyorum birde msn discovry hatası tam duzeltımı cunku cok hata veriyor da ve 8.5 için indirmeyide henüz basarabılmıs degilim bulursam nasıl ındırecegımı sorunnunm kalmayacak yardım edecegınızı bıldıgım ıcın simdiden tesekür ederim |
Alıntı:
Windows.Live.Messenger.8.5.1288.816.TR.by.MsXLabs.zip MDL_1.3.0322.zip |
Alıntı:
aynı hata bendede var. tüm viriüs programları kapalı güvenlik duvarına kayıtlı yinede aynı hata. önceki sürümler hata vermeden çalışıyor.. lütfen yardımm.. |
merhaba arkadaşlar msndiscovery dowland linkini bulamadım yada göremedim yardımcı olurmusunuz??? |
Alıntı:
|
slmm arkadaslar discoveryyi yüklemedim fakat beni silenleri liste halinde görmek istiyorum.daha önceki sürümde rahatlıkla bulabilmiştim bu özelliği şimdi aradım taradım bulamadım.gerekli ayarlarıda yaptım.nerden nası ulaşılıo bu menüye bilgilendirebilicek varsa tşk şimdiden.bi de sayfa açtı kapattı ayarlarınıda bulamadım bunuda açıklıyabilirse arkadaslarım müteşekkir olucam. |
bnmkı xp ama arkadaslar dıscovry ı yukledım sımgesı yok ortalıkta yane ustune tıklayıp da msn adresımı sıfremı yazacaım yere gelmıyor naslı yapcam neren acılıyor bu anlamadım yadımcı olursanız sewnrm |
| Saat: 20:45 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık