MsXLabs
Sayfa 8 / 13

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MessengerDiscovery Live (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/22784-messengerdiscovery-live.html)

NeutralizeR 2 Eylül 2007 12:17

Sorunsuz bir MessengerDiscovery Live kurulumu gerçekleştirmek istiyorsanız, kurulum dosyasını çalıştırmadan önce anti-virus & firewall programlarınızı geçici olarak devre dışı bırakınız. Kurulumdan sonra güvenlik programlarınızı tekrar açtığınızda MessengerDiscovery Live'ın internet için izin istediğine dair bir uyarı alırsanız, onaylayıp internet çıkışı izni veriniz.

MessengerDiscovery 2 sürümü çıktığında yaşanan birçok sorun ortadan kalkmış olacaktır. Çünkü Visual Basic programlama dilinden C++'a geçiliyor.

sandukaci 2 Eylül 2007 23:38

Alıntı:

Mickey adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 432080)
Teşekkürler NeutralizeR, ellerine sağlık.

BEN DENEDİM MSN Yİ AÇIP KAPATINCA YADA BELİRLİ BİR SÜRE SONRA ŞİFRESİNİ YAZSANDA OLMUYOR.BU SORUNUN ÇÖZÜLMESİ GEREKLİ

kuğu 3 Eylül 2007 00:27

ben msn dıscovery yükledım ama calısmıyo hıcbı özellıgı, oturum acmanız gerekıyor dıye uyarı cıkıyo.yardımcı olun lütfen

ahmed 3 Eylül 2007 09:47

Alıntı:

kuğu adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 672636)
ben msn dıscovery yükledım ama calısmıyo hıcbı özellıgı, oturum acmanız gerekıyor dıye uyarı cıkıyo.yardımcı olun lütfen

Şimdi size MDL yi tamamen nasıl kaldıracağınızı anlatacağım. Pek çok zaman tamamen kaldırıp taze bir yükleme yapmak MDL için oluşan bazı sorunları çözebilir. Peki bunu nasıl yapıyoruz.

MDL ve WLM (Windows Live Messenger)'ı tamamen kapatıyoruz

* MDL yi kapamak için (Ayarlar -> Diğer -> Gelişmiş i seçin ve Çıkış butonunu aktif edin ve tray menu den sağ tıklayarak çıkış diyin)
veya ctrl + alt + del yapıp messengerdiscovery.exe yi sonlandırın

* WLM yi kapatın
Başka bir WLM hesabının açık olmadığından emin olun.

MDL yi Kaldırmak

* Başlat'a tıklayın, Denetim Masasını seçin, Program Ekle ve Kaldır'ı açın.
* Çıkan listede (MessengerDiscovery Live)'i bulun, ve seçip Kaldırın.
* Kaldırımdan sonra PC nizi baştan başlatın

MDL Klasörünü ve Kayıtlarını Silmek

* "C:\Program Files\MessengerDiscovery\" adresindeki klasörü silin

Registry kayıtlarını silmek için 2 yöntem var. Elinizle silerek veya bir dosya çalıştırarak silebilirsiniz. Eğer registry kayıtlarını nasıl sileceğinizi bilmiyorsanız, dosyayı kullanmalısınız. Dosyayı almak için Ataçlanmış yere basarak alabilirsiniz.

Kayıtları elle silmek:

* Başlat > Çalıştır > regedit yazın
* Aşağıdaki dizinleri bulun ve silin (eğer hala duruyorlarsa):

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\iAvatars.com
HKEY_CURRENT_USER\Software\ecko_complex
HKEY_CURRENT_USER\Software\MessengerDiscovery
HKEY_CURRENT_USER\Software\MessengerDiscovery Live
HKEY_CURRENT_USER\Software\Matt Holwood
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Matt Holwood

kuğu 5 Eylül 2007 00:11

ben programlardan kaldırmıstım sonrada sıldım bunları bılıyorumama pc yı acıp kapamadım.3 kere yükledım olmuyor.bıde 8.1 lık msn live yükledımkı uyumlu olsun yıen acılmadı oturum acmanız gerek dıye uyarı cıkıyor.ayarlarına gırebılıyorum ama.cevap verdıgınız ıcın teskkür ederım.şimdi ne yapmam gerek.sitenızde gösterıldıgı gıbı cani v ekurban penceresi istiyorum::)

doğukann 5 Eylül 2007 17:19

ben yükledim !imitate yazıp boşluk bırakıp yazıcam şeyi yazdım olmadı yazım çıkıyo yine karşı taraf demiş gibi olmuo nasıl düzeltebilirim

stigmata82 6 Eylül 2007 12:56

Dosyada Virüs var

NeutralizeR 6 Eylül 2007 16:06

Alıntı:

stigmata82 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 680166)
Dosyada Virüs var

Dosyada virüs ya da herhangi zararlı bir kod yok. Eklenti kurulmadan önce 10 saniye kadar bir reklam görüntülüyor ve ardından kurulum başlıyor. Güvenlik programınız bununla ilgili bir uyarı veriyor olabilir. Kurmadan önce güvenlik programınızı geçici olarak devre dışı bırakın ya da MessengerDiscovery Live'ı güvenli programlar listesine alın.

pammuq 10 Eylül 2007 02:02

ya arkadaşlar discovery bende baglı degil gözüküyo baglantı bilgisine bakıyorum hiç rakam filan yok yardımcı olun

ahmed 10 Eylül 2007 09:34

Alıntı:

pammuq adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 688017)
ya arkadaşlar discovery bende baglı degil gözüküyo baglantı bilgisine bakıyorum hiç rakam filan yok yardımcı olun

Şimdi size MDL yi tamamen nasıl kaldıracağınızı anlatacağım. Pek çok zaman tamamen kaldırıp taze bir yükleme yapmak MDL için oluşan bazı sorunları çözebilir. Peki bunu nasıl yapıyoruz.

* MDL yi kapamak için (Ayarlar -> Diğer -> Gelişmiş i seçin ve Çıkış butonunu aktif edin ve tray menu den sağ tıklayarak çıkış diyin)

* WLM yi kapatın

MDL yi Kaldırmak

Registry kayıtlarını silmek için 2 yöntem var. Elinizle silerek veya bir dosya çalıştırarak silebilirsiniz. Eğer registry kayıtlarını nasıl sileceğinizi bilmiyorsanız, dosyayı kullanmalısınız. Dosyayı almak için Ataçlanmış yere basarak alabilirsiniz.

Kayıtları elle silmek:

gullgull 12 Eylül 2007 13:07

discoveryde c program filesda kim msnsini açtıysa adresleri gözükmekte gözükmemesi için ne yapmak gerekir.yada çaresi varmı

sseymaozyavuzz 12 Eylül 2007 17:47

benimki plus aslında ben discoveryyi çok indirdim ama olmadı :( şimdi yine indiriorum. bakalım nooljaqh ? ;) tsk.leerrrr...

ahmed 12 Eylül 2007 18:31

Alıntı:

gullgull adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 692329)
discoveryde c program filesda kim msnsini açtıysa adresleri gözükmekte gözükmemesi için ne yapmak gerekir.yada çaresi varmı

sistem dosyasına ayarlarını kaydetmektedir discovery onlarsız çalışmaz silseniz bile ekler yeniden...gözükür onlar kaldıramazsınız.

dartii 14 Eylül 2007 11:19

eski versiyonda resim çalma olayları vardı 1.3 de otomatik resimleri nasıl alıyor?

ahmed 14 Eylül 2007 11:23

Alıntı:

dartii adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 696597)
eski versiyonda resim çalma olayları vardı 1.3 de otomatik resimleri nasıl alıyor?

mevcut sürümde resimler çalınamıyor herhangi bir klasöre eski sürüm gibi yedeklenemiyor.

dartii 14 Eylül 2007 11:33

eskisi gibi resimleri almak için hangi programı kullanmalıyız?

ahmed 14 Eylül 2007 11:45

Alıntı:

dartii adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 696620)
eskisi gibi resimleri almak için hangi programı kullanmalıyız?

msn plus live de sprit var onu kullanabilirsin.çaldığınız resimleri C:\Documents and Settings\... msn mesenger sistem dosyası içerisine kaydetmektedir.

https://www.msxlabs.org/forum/messenger-plus/6605-messenger-plus-live-scripts-scriptleri.html

şua 14 Eylül 2007 12:38

arkadaşlar her şey çok güzelde ben sitede çok yeniyim Messengerdiscovery live pruğramını nasıl indirebilirim yapamadım yardımcı olur musunuz:$

dartii 14 Eylül 2007 14:42

burda download link var..
https://www.msxlabs.org/forum/

AlwaysLeadeR 16 Eylül 2007 10:04

ındırdım ama bunun turkcesı yokmu NeutralizeR

ahmed 16 Eylül 2007 12:03

Alıntı:

alwaysleaderr adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 701254)
ındırdım ama bunun turkcesı yokmu NeutralizeR

turkçe dil seceneği mevcuttur ayarlardan seceneği değiştiriniz.

Polat Alemdar 16 Eylül 2007 13:11

Alıntı:

ahmed adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 688285)

* WLM yi kapatın

MDL yi Kaldırmak

Kayıtları elle silmek:

Kardes bendede ayni problem var baglanti bilgilerinde hic bir rakam yok , oturum acmalisiniz yaziyor hep ama oturum zaten acik windows live messengerle uyusmuyor galiba bi yardimci ol

arkadasa cevap vermissin ama o arkadasinda ayni problemi varmis galiba ama sen nasil kaldirilcagini yazmissin MDL yi

ahmed 16 Eylül 2007 13:47

Alıntı:

Polat Alemdar adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 701465)

arkadasa cevap vermissin ama o arkadasinda ayni problemi varmis galiba ama sen nasil kaldirilcagini yazmissin MDL yi

Pek çok zaman tamamen kaldırıp taze bir yükleme yapmak MDL için oluşan bazı sorunları çözebilir.

LATİFE 16 Eylül 2007 23:47

sürekli oturum açmalısınız diyor .bunu nasıl giderebilirim

biri bana anlatacakmı acaba ,bu sitede nasıl iletişim kuruyorinsanlar hiç bir şey anlamadım

hellboy726 17 Eylül 2007 01:52

Alıntı:

LATİFE adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 702878)
sürekli oturum açmalısınız diyor .bunu nasıl giderebilirim

biri bana anlatacakmı acaba ,bu sitede nasıl iletişim kuruyorinsanlar hiç bir şey anlamadım

Tam bütünleşme sağlandımı ?
ilk mesajdaki yöntemi uygulayarak deneyiniz.

NerubiaN 18 Eylül 2007 12:14

https://www.msxlabs.org/forum/ambience/attach/zip.gifMDL_1.3.0322.zip linki indiriyorum açtığımda
Windos belirtilen aygıta, yola veya dosyaya ulaşamadı. Öğeye erişebilmek için gereken izniniz olmayabilir.
Böyle bi hata veriyo,bunun nedeni ne olabilir?

NeutralizeR 18 Eylül 2007 15:26

Alıntı:

NerubiaN adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 705750)
https://www.msxlabs.org/forum/ambience/attach/zip.gifMDL_1.3.0322.zip linki indiriyorum açtığımda
Windos belirtilen aygıta, yola veya dosyaya ulaşamadı. Öğeye erişebilmek için gereken izniniz olmayabilir.
Böyle bi hata veriyo,bunun nedeni ne olabilir?

Nedeni anti-virüs programınız. Onu kapatırsanız dosyayı açabilirsiniz.

sleep with ghosts 18 Eylül 2007 16:06

off ya bende winzip winrar olarak inio.. :( snra nası kurcam ben bunu??

NeutralizeR 18 Eylül 2007 16:10

Alıntı:

sleep with ghosts adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 706240)
off ya bende winzip winrar olarak inio.. :( snra nası kurcam ben bunu??

Hmm... ZIP içindeki dosyaya çift tıklamayı bir deneyin.

kaayra 18 Eylül 2007 17:08

teşşekürler ellerine sağlık...

BigBegenT 18 Eylül 2007 22:16

program ıcın tsk ler programa ek olarak sılenlerı kendımız ıstedıgımız gıbı bakma ozellegını atarsanız sevınırız eskı 8,0 atılanda vardı yenısını yukledık sımdı o ozellıgı gıttı ama resım alma falan geldı paylasım ıcın sagolunnnnnn:smiley32::turkiyem:

iboli 19 Eylül 2007 15:08

abiler oturum açmak için ne yapmak lazım ???
ben bi özellik kullanamıyorum kulanmak isteyince oturum açmadınız diyor ??
Help Please

ahmed 19 Eylül 2007 16:33

Alıntı:

iboli adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 709044)
abiler oturum açmak için ne yapmak lazım ???
ben bi özellik kullanamıyorum kulanmak isteyince oturum açmadınız diyor ??
Help Please

* WLM yi kapatın

MDL yi Kaldırmak

Kayıtları elle silmek:

omerak34 20 Eylül 2007 16:50

exe bir türlü çalışmıyor. hata veriyor tıklayınca. niye olabilir. çalışan bir exe yokmu..

NeSrIb 21 Eylül 2007 12:54

MRB.LAR , BEN DİSCOVERY'İN YENİ SÜRÜMÜNÜ YÜKLÜYORUM AMA YÜKLER YÜKLENMEZ SİLİNİYOR ... ANTİ VİRÜS PROGRAMI SİLİYOR..

[WoL]bL 21 Eylül 2007 13:04

Alıntı:

NeSrIb adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 714721)
MRB.LAR , BEN DİSCOVERY'İN YENİ SÜRÜMÜNÜ YÜKLÜYORUM AMA YÜKLER YÜKLENMEZ SİLİNİYOR ... ANTİ VİRÜS PROGRAMI SİLİYOR..

Antivirüs Programı Durdurup Yüklemeyi Deneyin.

torchbearer 21 Eylül 2007 13:29

Alıntı:

omerak34 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 712288)
exe bir türlü çalışmıyor. hata veriyor tıklayınca. niye olabilir. çalışan bir exe yokmu..

Program kurulduktan sonra manuel olarak sizin herhangi bi exe yi çalıştırmanız gerekmiyor. MSN Messenger ı çalıştırdığınız vakit MDL de kendiliğinden çalışmaya başlayacaktır. Eğer Messenger ın exe si hata veriyorsa tamamen kaldırıp yeniden yükleme yapın ve üstüne de MDL yi yükleyin ancak bazı anti-virüslerde reklam engelleyicisi olduğu için MDL nin kurulumunun bi bölümü de reklam içerdiğinden dolayı engelleyecektir. Spy veya trojan tarzı zararlı içerik yoktur. Anti-virüs ünüzü devre dışı bırakıp kurulum yapınız.

gladya_ 21 Eylül 2007 17:00

ben bir önceki sürümünü indirdim kullanıyordum ama vüris olduğu için silndi.bir de msn de dosya aktarımı çok ağır oluyor .niye böyle oluyor acaba ?

[WoL]bL 21 Eylül 2007 17:17

Msn de Dosya Aktarımının Yavas oLması Tamamen Internetinizden Kaynaklanır

NeutralizeR 21 Eylül 2007 17:20

Alıntı:

gladya_ adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 715258)
ben bir önceki sürümünü indirdim kullanıyordum ama vüris olduğu için silndi.bir de msn de dosya aktarımı çok ağır oluyor .niye böyle oluyor acaba ?

...ve MessengerDiscovery Live sürümlerinden. MessengerDiscovery 2 sürümünde bu sorun giderilmiş olacaktır.

tafulu 22 Eylül 2007 00:50

! Cannot execute "C:\DOCUME~1\xp\LOCALS~1\Temp\Rar$EX00.841\MDL_1.3.0322.exe"

dosyayı zip.ten çıkaramıyorum yada çalıştıramıyorum????(virüs programı kapalı). daha önce çalışıyordu bir ara programı kaldırdım tekrardan yükleyemedim hata veriyor. anlattığınız şekilde bütün discovery dosyalarını temizledim hepsini denedim.

aykut70 22 Eylül 2007 18:58

sağolasın @NeutralizeR emeğine sağlık

Alıntı:

tafulu adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 716383)
! Cannot execute "C:\DOCUME~1\xp\LOCALS~1\Temp\Rar$EX00.841\MDL_1.3.0322.exe"

dosyayı zip.ten çıkaramıyorum yada çalıştıramıyorum????(virüs programı kapalı). daha önce çalışıyordu bir ara programı kaldırdım tekrardan yükleyemedim hata veriyor. anlattığınız şekilde bütün discovery dosyalarını temizledim hepsini denedim.

yoksay butonuna tıklayıp yüklemeye devam edin denenmiştir :D

rechate 23 Eylül 2007 12:58

Alıntı:

baa adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 658287)
msn discovery i indiriyorum
bilgisayarımda XP Prof. ve msn live yüklü
ancak indirdiğim (sayfanızdan ya da sayfasından) discovery dosyasını çalıştırdığım anda

"windows belirtilen aygıta yola veya dosyaya erişemedi. Öğeye erişmek için gereken izinleriniz olmayabilir"

uyarısı çıkıyor.

VE BU BENİ DELİRTİYOR

ne yapmalıyım
ya da kime sormalıyım

arkadaşlar biliyorum önceden cevaplandırıldı

Alıntı:

ahmed adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 669223)
discovery güvenli yazılım olarak belirtmeniz gerekmektedir.
ayarlar/güvenlik merkezi/güvenlik duvarı işlevinde discovery tanıtınız.

bu şekilde ancak; güvenlik duvarı kısmında özel durumlara discovery nin exe dosyasını mı eklememiz lazım? lakin ben ekledim hala aynı hatayı veriyor

yardımcı olabilir misiniz?

gilendi 24 Eylül 2007 19:53

nasıl ındırılecek bır turlu bulamıyorum
bu işi biraz kolaya cekesenız dıyorum
birde msn discovry hatası tam duzeltımı cunku cok hata veriyor da
ve 8.5 için indirmeyide henüz basarabılmıs degilim bulursam nasıl ındırecegımı sorunnunm kalmayacak
yardım edecegınızı bıldıgım ıcın simdiden tesekür ederim

ahmed 24 Eylül 2007 21:50

Alıntı:

gilendi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 722360)
nasıl ındırılecek bır turlu bulamıyorum
bu işi biraz kolaya cekesenız dıyorum
birde msn discovry hatası tam duzeltımı cunku cok hata veriyor da
ve 8.5 için indirmeyide henüz basarabılmıs degilim bulursam nasıl ındırecegımı sorunnunm kalmayacak
yardım edecegınızı bıldıgım ıcın simdiden tesekür ederim

Windows.Live.Messenger.8.5.1288.816.TR.by.MsXLabs.zip

MDL_1.3.0322.zip

omerak34 25 Eylül 2007 14:00

Alıntı:

rechate adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 718820)
arkadaşlar biliyorum önceden cevaplandırıldı

bu şekilde ancak; güvenlik duvarı kısmında özel durumlara discovery nin exe dosyasını mı eklememiz lazım? lakin ben ekledim hala aynı hatayı veriyor

yardımcı olabilir misiniz?

aynı hata bendede var. tüm viriüs programları kapalı güvenlik duvarına kayıtlı yinede aynı hata. önceki sürümler hata vermeden çalışıyor.. lütfen yardımm..

mavikaranlık35 25 Eylül 2007 17:26

merhaba arkadaşlar msndiscovery dowland linkini bulamadım yada göremedim yardımcı olurmusunuz???

hellboy726 25 Eylül 2007 23:06

Alıntı:

mavikaranlık35 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 725217)
merhaba arkadaşlar msndiscovery dowland linkini bulamadım yada göremedim yardımcı olurmusunuz???

https://www.msxlabs.org/forum/

nazofever 29 Eylül 2007 14:06

slmm arkadaslar discoveryyi yüklemedim fakat beni silenleri liste halinde görmek istiyorum.daha önceki sürümde rahatlıkla bulabilmiştim bu özelliği şimdi aradım taradım bulamadım.gerekli ayarlarıda yaptım.nerden nası ulaşılıo bu menüye bilgilendirebilicek varsa tşk şimdiden.bi de sayfa açtı kapattı ayarlarınıda bulamadım bunuda açıklıyabilirse arkadaslarım müteşekkir olucam.

afr 30 Eylül 2007 12:54

bnmkı xp ama arkadaslar dıscovry ı yukledım sımgesı yok ortalıkta yane ustune tıklayıp da msn adresımı sıfremı yazacaım yere gelmıyor naslı yapcam neren acılıyor bu anlamadım yadımcı olursanız sewnrm

Saat: 20:45
Sayfa 8 / 13

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık