MsXLabs
Sayfa 8 / 9

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Zorunlu Messenger Güncellemeleriyle İlgili (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/270249-zorunlu-messenger-guncellemeleriyle-ilgili.html)

ihsan2727 9 Nisan 2010 09:15

çok teşekkürler arkadaşım

cagdaswoo 10 Nisan 2010 09:49

Bende teşekkür ederim...

maideniz 24 Nisan 2010 05:09

bilmiyorum alakalı bi yere mi yazıyorum ama o kadar uüraştım halde olmadı böyle bi konu da açılmamıştır zaten açılmışsa özur dilerim. ben geçen haftadan beri messengera doğru düzgün giremiyorum.önce bikaç saniye bağlanıp hemen kapanıyordu.şifremi değiştirdim burdan grendim dell diye bi dosyayı silerek hallettiğimi zannetmiştim ama hala sorun oluşturuyor.ve ben cok onceden edindğim adresimi kapatmak istemiyorum ama böyle sworunlarla karşılaşmakda beni sinir ediyor.ne yapabilirim please....

jaws 30 Nisan 2010 16:43

exe dosyaları da tmm teşekkürler (Y)

Misafir 16 Mayıs 2010 18:20

bende msn kuramıyorum ne yenisini ne eskisini format atıyorum yeniden yüklüyorum olmuyor eski yüklüyorum yükseltiyo yükseltince gene açılmıyor ne yapacamı şaşırdım lütfen yardımcı olun

jaws 19 Mayıs 2010 19:57

güncellemeden kullansam ne gibi sorunla karşılaşabilirim ?

kardelen26 11 Haziran 2010 13:20

sevgili NEUTRALİZER kardeşim
tam bir haftadır kafayı yemek üzereydimki google amcam bu siteyi önerdi iyikide önerdi üye oldum
iyikide olmuşum. Ben MSN nin son sürümünü kullanıyordum verdiği hatalardan bıktım eskiye dönüş yapmak istedim
ama bi türlü başarılı olamdım malum güncelleştirme belasından.MSNnin bütün sürümlerini denedim ama hiç birinde başarılı olamadım MSN 8.1 haricinde.MSN 8.1 kurdum çoklu oturum süper umarım bir arıza çıkarmadan böyle devam eder.Bir tek MSN PLUS LİVE çalışmıyor o kadar kusur kadı kızında da olur :)emeği gecenlerden ALLAH gani gani razı olsun herkese binlerce kocaman kocamn teşekkürler ediyorum. Kalın sağlıcakla.KARDELEN26

hçakır 22 Haziran 2010 10:03

merhabalar,öncelikle beni aranıza kabul ettiğiniz için teşekkürü borç bilirim.msn son sürüm (9) yüklüyorum ,ne yaptı isem 8001012e hatası alıyorum:not defterine ;65.54.239.80 messenger.hotmail.com ve 65.54.239.80 dp.msnmessenger.akadns.net satırlarnı ekliyorum yinede ayni hata kodu ile karşılaşıyorum.yani msn yi açamıyorum,bu konuda yardımcı olursanız bahtiyar olurum.ayrıca şu an 8,5 kullanıyorum ,fakat ;webcam açılmıyor.bu konuda yardımlarını esirgemeyen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.saygılarımla...

NeutralizeR 22 Haziran 2010 18:29

Alıntı:

hçakır adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1793285)
merhabalar,öncelikle beni aranıza kabul ettiğiniz için teşekkürü borç bilirim.msn son sürüm (9) yüklüyorum ,ne yaptı isem 8001012e hatası alıyorum:not defterine ;65.54.239.80 messenger.hotmail.com ve 65.54.239.80 dp.msnmessenger.akadns.net satırlarnı ekliyorum yinede ayni hata kodu ile karşılaşıyorum.yani msn yi açamıyorum,bu konuda yardımcı olursanız bahtiyar olurum.ayrıca şu an 8,5 kullanıyorum ,fakat ;webcam açılmıyor.bu konuda yardımlarını esirgemeyen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.saygılarımla...

https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/271346-msn-hata-kodu-8001012e-windows-live-messenger-hatasi.html#post1793454

matciko 11 Temmuz 2010 18:13

selam arkadaşlar.forma bugün üye oldum.
son sürüm windows live messenger kullanıyorum,bilgisayarımda vista ultimate yüklü nerdeyse bir aydır msn den kopup tekrar bağlanıyorum.kimi zaman 2-3 saat bağlı kalıyorum kimi zamanda 2 dk da bir düşüyorum.net kopmuyor,net bağlantımda sorun yaşamıyorum sadece msn de bu problem nedenini ve çözümünü bilen var mı?
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

DreaMTurK 11 Temmuz 2010 22:01

Alıntı:

DreaMTurK adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1799871)
Merhabalar Ben WLM Sonn sürüm kullanıyordum fakat gerek ağır olması gerek hataları nedeni ile 8.1 kullanmak istedimi ve kurdum sitenizdeki zorunlu güncelleme hatası icin çözüm olan wlm 8.1 ve onun patch ini indirdim sorunsz bi sekilde hallettim kullanıyorum fakat msg plus aktif değil arastırdım ama birsey bulamadım lütfen yardımlarınızı bekliyorum

Zorunlu WLM Güncellemeleri ile ilgili olan konuda söylenilenleri uyguladım.Konunun Sonunda Her Ne Kadar
Alıntı:

Ayrıca oturum açabilmeniz için paylaştığımız bu dosyaları kullandıktan sonra yama ve eklentilerde sorun yaşayabilirsiniz ( Messenger Plus! sorunsuz çalışıyor).
Denilsede Bnm WLM 8.1 Plus ı bile görmüyor acaba ne yapabilirim uyumluluk kapalı durumda suan pasif yani aktif oldugunda plus ın calısmadıgını zaten biliyorum

yawzz 12 Temmuz 2010 22:47

Süpersiniz gercekten ;) Tebrik ve teşşekkür ediyorum =)

DreaMTurK 13 Temmuz 2010 04:44

biriside bana yardım etse :(

NeutralizeR 13 Temmuz 2010 10:16

Alıntı:

DreaMTurK adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1800507)
Zorunlu WLM Güncellemeleri ile ilgili olan konuda söylenilenleri uyguladım.Konunun Sonunda Her Ne Kadar

Denilsede Bnm WLM 8.1 Plus ı bile görmüyor acaba ne yapabilirim uyumluluk kapalı durumda suan pasif yani aktif oldugunda plus ın calısmadıgını zaten biliyorum

Uyumlu sürümü yeniden indirip kurmayı deneyin:
Messenger Plus! Live - Old Download

İşlemleri tekrar edin. Gözden kaçırdığınız bir adım olabilir. Ayrıca şu forumun konularına da göz atabilirsiniz:
Messenger Plus! - MsXLabs

the_wolfs 20 Temmuz 2010 09:57

hoca ben senın bu dedıgını yaptıktan sonra msn acılmaz oldu nasıl edecez .!!!

kyle 20 Temmuz 2010 10:15

Alıntı:

the_wolfs adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1803485)
hoca ben senın bu dedıgını yaptıktan sonra msn acılmaz oldu nasıl edecez .!!!

Kaldırıp tekrar kurun, ardından güncellemelerle ilgili işlemleri gerçekleştirmeyi deneyin.

SupeR HeRo 21 Temmuz 2010 15:21

"Exception Processing Message ...." Hata geliyor ?

asil_77 24 Ağustos 2010 03:46

ben günlerdir uğraşıyorum ama bir türlü yapamadım 8.5 kurmak istiyorum ama olmuyor heralde ben beceriksizim resmli anlatmanız mümkünmü acaba şimdiden teşekkürler :)

resler 30 Ağustos 2010 18:00

Merhaba aylar önce birinci sayfadaki verilen 8.5 versiyonu indirip kurmuş ve sorunsuz olarak kullanıyordum. Fakat bir kaç haftadır daha önce görüntülü görüşmede sorun yaşamadığım kişilerle sorunlar yaşamaya başladım. Karşı tarafa görüntülü görüşme isteği gönderdiğimde bir kaç saniye sonra karşı taraftan görüntülü görüşmenin iptal edildiğini belirten mesaj çıkıyor. Fakat karşı taraf görüntülü görüşme çağrısı almıyor.

NeutralizeR 30 Ağustos 2010 18:14

Alıntı:

resler adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1818723)
Merhaba aylar önce birinci sayfadaki verilen 8.5 versiyonu indirip kurmuş ve sorunsuz olarak kullanıyordum. Fakat bir kaç haftadır daha önce görüntülü görüşmede sorun yaşamadığım kişilerle sorunlar yaşamaya başladım. Karşı tarafa görüntülü görüşme isteği gönderdiğimde bir kaç saniye sonra karşı taraftan görüntülü görüşmenin iptal edildiğini belirten mesaj çıkıyor. Fakat karşı taraf görüntülü görüşme çağrısı almıyor.

Windows Live Messenger 2011 ile birlikte görüntülü görüşme sistemi değişiyor. Yaşadığınız sorun bununla alakalı. Ne yazık ki bir çözüm önerisi mevcut değil.

resler 30 Ağustos 2010 19:20

teşekkürler. şimdilik son versiyonu kurup onunla idare edemeye çalışıcam.

sayanerr 20 Eylül 2010 04:16

arkadaşlar artık eski sürümleri kullanamıyoruz... mesaj yazabiliyoruz da görüntülü konuşma malesef gercekleştirilemiyor hepimizi msn 9 a mahkum ettiler yazık ki bir çözüm önerisi mevcut değil.

sayanerr 20 Eylül 2010 04:21

msn 9 kullanalım da eski sürümlerde kamera görüntüsü cam gibiydi............... 9 sürümünde ben kendimi tanıyamıyorum

sisku 21 Ekim 2010 00:59

windows live 2009 zorunlu güncelleştirme istiyor yardımlarını bekliyorum lütfen iyi çalışmalar.

NeutralizeR 21 Ekim 2010 11:19

Ne yazık ki daha eski sürümlerde görüntülü görüşmeler yapamayabilirsiniz. Ancak Windows Live Messenger 2009 sürümü hala destekleniyor ve zorunlu güncellemeye dahil değil. Bu sürümü indirebilirsiniz:
Windows Live Messenger 14.0.8117.416

farizabi 21 Ekim 2010 18:47

Eeeee 2011 Xp Desteklemiyo Ne Yapacaz Artık Msn İçin Windows 7 Veya Vista ya mi Geçecez Bari Diger MsnLere İçin Bi Yama Yapilmasi Şart

emwonup 22 Ekim 2010 15:27

ellerine saglık kardeşim

Misafir 14 Kasım 2010 21:13

off yaa.. çok kötü oldu bu. sürümleri indiriorm. MSNCORE.dll bulunamadı diyor. son sürümdede kamera acınca yeşil ekran oluyor . bide çift taraflı kamera acma mecburiyeti var. cok kötü odu bu. msxlabs umarım çözüm bulur buna en kısa zamanda.

Keyfi_iCraaT 19 Kasım 2010 13:55

Ya hiç açılmıyor Ya açılıyor kendiliginden kapanıyor herşey mükemmel gibi gözüküp görüntülü konusmaya tıklayınca hayal kırıklıgına ugruyorsunuz platform hatası bilmem ne dll hatası bilmem ne exe hatası bu işi çözse çözse msxlabs çözer microsoftun konuyla pek ilgilenecegini sanmıyorum yeni ürünlerini satabilmeleri için. Kafem var bir pc ye değişik versiyonlarda 10 larca format attım bütün yıl , servispaket ,güncellemeler ve güncellemeler yüklenmeyecek sekilde secenekleri degerlendirdim msn bütün versiyonlarını deneyip kudum yemiyo usta . Bir şeyleri silip düzeltmeye kalkıyorsun Başka yerden Bir hata ile karsılasıyorsun yani o yanıt muhtemel bir kac gun sonra karsınıza cıkacak baska bir sorunun habercisi oluyor Çalışan bi sisteminiz varsa aman bugunlerde bozmayın benim gibi , tekil kullansam Lanet olsun msn ye diyip hiç yuklemeyecegim ama cafe iste Teknik direktörsüz Takım olur mu ... Sorununu çözüpte kurtulanlar ne mutlu size :)

skynet 10 Aralık 2010 16:20

bu güne kadar web sitenizden msn 8.5 için indirdiğim exe ile msn 8.5 i sorunsuz kullandım bir iki gündür daha yeni bir güncelleme var yüklemek istermisiniz uyarısı gelmeye başladı msn 8.5 için daha yeni güncelleme sormucak bir exe varmı acaba

Qumzo 17 Aralık 2010 11:13

arkadaslar bana acıl wındows messenger 4.7 nın guncelleme exe. sı gerek
ya da msn messenger 7 nın altı bır surumun gunceleleme exe sı gerek
bu surumlerde kısı ekleme problemı bulunmamakta ama tek sıkıntı guncelleme ıstemekte bu yuzden baglanamamakta...uyumluluk modlarını degıstırdım o sekılde denemedım gene olmadı....eger daha eskı surumlerın aynı7.5 8.1 ve 8.5 tekı gıbı guncelme ıstemeyen exelerı bulunursa kısı ekleme problemını,gelmeyen ekleme taleblerını halladebılıcegımızı dusnuyorum..tesekkurler

skynet 17 Aralık 2010 12:01

arkadaslar yokmu msn sürümleri için yeni exe ler bu exe lerdede habire yeni güncelleme var uyarısı geliyor

ruzgargulu06 17 Aralık 2010 15:43

düne kadar vermiş olduğunuz dosyalarla eski msn 8.5 kullanıyordum. ama dün pc deki virüsten dolayı format atmak zorunda kaldım ve malesef şuanda bu dosyalarla msn mi açamıyorum...
nerde sorun yaşıyorum bilemiyorum ama yardımcı olurmusunuz acillll.:(:(

skynet 17 Aralık 2010 20:39

Alıntı:

ruzgargulu06 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1902648)
düne kadar vermiş olduğunuz dosyalarla eski msn 8.5 kullanıyordum. ama dün pc deki virüsten dolayı format atmak zorunda kaldım ve malesef şuanda bu dosyalarla msn mi açamıyorum...
nerde sorun yaşıyorum bilemiyorum ama yardımcı olurmusunuz acillll.:(:(

açsanda yeni exe hazırlanmadan xp için 14 ün son sürümü harici yakında iptal olur sanırım tamamen durmadan yeni güncelleme var diye uyarı geliyor 14 ün son sürümüne zaten 8.5 den kamerada açılmıyor

Misafir 22 Aralık 2010 15:28

Eski msn sürümlerini kullanmak için program uyumluluk ayarlarından windows 2000'e göre ayarlayınca oturum açılıyor zorunlu güncelleme çıkmıyor yinede alternatif olarak verdiğiniz dosyalar işe yarar teşekkürler.

hannibal 2 Ocak 2011 02:04

selamlar. 8.5 sürümünü kullanıyordum, sizin verdiğiniz yamalar sayesinde. fakat "yeni sürüm var" uyarısı çıktıktan sonra cam açılmamaya başladı. ben de yeni sürümü yükledim ve sonradan yeniden 8.5'e çevirmeye çalıştım, olmadı.. msncore.dll hatası verdi, forumdaki diğer konulardan bu hataya da çözüm aramaya çalıştım fakat ne yaptıysam sonuç alamadım. Şimdilik sonuç; en yeni msn sürümü kullanmak zorundayım...
yeni exe dosyası mı hazırlamanız gerekiyor acaba bizim bu sorunumuzu çözmeniz için?

wurt 7 Ocak 2011 09:20

8.5.1302.1018 sürümü için yeni güncelleme uyarısını kaldırmak için yeni bir uygulama var mı? burdakiler işe yaramıyor.

NeutralizeR 7 Ocak 2011 17:18

Tüm dosyaları ve sürümleri tekrar deniyorum. Geçenlerde denediğimde sorun olmamıştı. Yine de EXE dosyalarını yeni sürümlere güncelleyeceğim.

NeutralizeR 11 Ocak 2011 00:49

Tüm yama dosyaları güncellenmiştir. Yeni msnmsgr.exe dosyaları ile eski Messenger sürümlerinde oturum açabilirsiniz. İlk mesajda mevcut.

hhmercan 13 Ocak 2011 22:19

iyi akşamlar
ben win7 home basic kullanıyoum.msn 9 u kullanıyorum.ama zorunlu olarak 2011 e güncelleştirme istiyor.eski sürümde devam etmek için ne yapmalıyım ?

2011 de de plusu yüklediğim de ses kutuphanesındeki sesleri nerden gönderebiliriz yoksa ses kutuphanesındeki sesleri göndermenin bir yolu yok mu ?

forumda araştırdım ama göremedim varsa da özür diliyorum.acil yardımlarınızı bekliyorum

NeutralizeR 14 Ocak 2011 11:08

Alıntı:

hhmercan adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1945029)
iyi akşamlar
ben win7 home basic kullanıyoum.msn 9 u kullanıyorum.ama zorunlu olarak 2011 e güncelleştirme istiyor.eski sürümde devam etmek için ne yapmalıyım ?

2011 de de plusu yüklediğim de ses kutuphanesındeki sesleri nerden gönderebiliriz yoksa ses kutuphanesındeki sesleri göndermenin bir yolu yok mu ?

forumda araştırdım ama göremedim varsa da özür diliyorum.acil yardımlarınızı bekliyorum

Şu sürümde güncelleştirme istemeyebilir:

Plus! seslerini bu programla düzenleyebilirsiniz:
Messenger Plus! Sound Library Fixer (3.00.0021)

tomomi 21 Ocak 2011 09:07

Düne kadar sizin verdiğiniz eklentiyle msn 8.1 ile giriş yapabiliyordum ama bu sabah yeni sürümü yüklemem gerektiği yazıyor. Yardımcı olur musunuz?

m0ch0 21 Ocak 2011 11:00

Ben msn wml 9.0 kullanıyorum yine bi sonraki sürüm için güncelleme istiyor acaba bunun içinde exe düzenlermisiniz?Sorunlar bitmiyor bu msn de :@

alexdesouza_fb 21 Ocak 2011 15:13

Windows Live Messenger 8.5.1302.1018 sürümünü düne kadar sorunsuzca kullanıyordum. fakat dünden beri güncelleme ekranı çıkıyor. hesap açılmıyor maalesef. yeni sürümü de hiç sevmiyorum msnin..
bi çözüm yolu var mı acaba? neden güncelleme istemeye başladı?
bilgilendirebilirseniz sevinirim...

NeutralizeR 21 Ocak 2011 17:23

Eski ve Yeni Messenger Sürümleri - Download

Bu konuda güncel msnmsgr.exe dosyaları mevcut. Onları kullanarak eski sürümlerde oturum açabilirsiniz.

hayIaz 21 Ocak 2011 19:38

Mrb iyi calışmalar internet cafe işletiyorum 3 adet msn sürümü yüklü pc lerde bugün hepsi birden yeni sürüm uyarısı veriyor 7,5 ve 8,5 ve 9 uyumluluğunu w2000 yaptığımda uyarı vermiyor 7,5 ve 8,5 normal ama benim için 9 da önemli pclerde W7 yüklü uyumlu olması için msn 9 uyumluluk vista da onu nasıl yapabilriz. bi düzeltme varmı acaba

sürüm 2009 yapı 14.0.8089.726

NeutralizeR 21 Ocak 2011 20:12

Alıntı:

hayIaz adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1955567)
Mrb iyi calışmalar internet cafe işletiyorum 3 adet msn sürümü yüklü pc lerde bugün hepsi birden yeni sürüm uyarısı veriyor 7,5 ve 8,5 ve 9 uyumluluğunu w2000 yaptığımda uyarı vermiyor 7,5 ve 8,5 normal ama benim için 9 da önemli pclerde W7 yüklü uyumlu olması için msn 9 uyumluluk vista da onu nasıl yapabilriz. bi düzeltme varmı acaba

sürüm 2009 yapı 14.0.8089.726

Bu sürüme güncellemeniz gerek:

hayIaz 21 Ocak 2011 20:17

fakat biraz araştırdım biraz proglemli sürüm olduğundan bahsetmissiniz herhangi bir sıkıntı cekermiyiz

NeutralizeR 21 Ocak 2011 20:51

Alıntı:

hayIaz adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1955604)
fakat biraz araştırdım biraz proglemli sürüm olduğundan bahsetmissiniz herhangi bir sıkıntı cekermiyiz

Problemli bir sürüm değil. Artık tek taraflı kamera açılamıyor. Microsoft'un getirdiği bir kısıtlama.

zapatista78 23 Ocak 2011 02:03

ya benim sorunum dediklerinizi yaptım açılır açılmaz kapanıyor msn lütfen yardım edin

Saat: 23:03
Sayfa 8 / 9

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık