![]() |
sevgili gunluk bende şikayetciyim haksızlıklardan günahsız insanların acı cekmesinden ,acımasız insanlardan zor durumda kalıpta kimsenin elini uzatmasından ne diyim bilmiyorum galiba bu aralar dolma limitindeyim hadi sağlıcaklar huzurlu olmaya calıs bu kadar can sıkınıtısını tasıman hiçte kolay deil |
sevgili günlük seni kim ortaya çıkardıysa iyi etmiş . şiir yazamayınca imdadımıza yetişiyon ... |
Sevgili Günlük, Son 2 gün kaldı. 1 senenin hazırlığı 195 dakikaya sığıcak. Bu konuda tecrübeliyim ama genede korkum var nedense bilemiyorum anlayamıyorum bir türlü bunu. Birde tabi sınav haricinde kafamı meşgul eden öyle çok şey varki. Gelecekte neler olucak acaba? Ben kendi hayatımı bir yerden düzene sokmaya çalışırken hep bir yerler yıpranıyor, istediğim gibi olmuyor. Aşkta evlilikte benden uzak durması gerektiği kadar uzak dursun... |
sevgili günlük; ben ne zaman asık olsam karsmdakıne oyle baglanıyorumkı ayrılamıyorum baglanıyorum ama ihanet herzaman neden benı buluo anlayamıyorum |
mrb günlük.. ya beni anlayan yok galiba senden ve ondan baska.ben asıgım yaaa hemde coookk... üstelik kankilerimi de özledim.okul acılsada görüssek:D |
sevgili günlük bende bugun cok yoruldum ya :D |
slm günlük... bugün dersanem vardı.bisürü yeni kelime ögrendim..tabi bunları slayt seklinde hazırladım bugün sırf onun icin ugrastım.yarın tüm sınıfa izletmeyi planlıorum.bakalım begenecekler mi?:) |
sevgili günlük; her zamanki gibi rutin bir gündü benim için, ta ki gece yarısına doğru gelen bir tlf. moralimi bozuncaya kadar. sonra bu siteye rastladım nette dolanırken ve üye oldum. hoşgeldim yanımda sefalarda getirdim :) |
slm günlük.. suan itibariyle moralim cok bozuldu yaa.onu gercekten anlayamıyorumm.tavırları gercekmi yoksa beni sinir etmeye mi calısıyo bi türlü cözemiyorum..cok karmasık duygular icerisindeyim.... |
sevgili günlük, bugün hastaneye dedemi ziyarete gittim hastaneden hasta olup geri döndüm...ne olacak benim halim her şeyi kafama takıyorum...ne olur bana yardım ett günlük:(:(:( |
bugün çok güzeldi günlük benim için çok önemli olan birisi bu gün benle MSN konuştu ayrıca beni kandıran kişinin pişman olduğunu biliyorum artık :D:D |
slm .. gayet sıkıcı bi gün daha..:S |
slm..günlük bugün daha iyiyim ve mutluyum... |
sevgili günlük.. aksam üzeri aldıgım haberle cok mutlu oldum ya.kuzenlerim pınarla halil nişanlanıyolar bu aksam:)allah tüm sevenleri kavusturur insallah:tender: |
SEWGİLİ GÜNLÜK... BEN BUGÜN...ÇOHK MUTLUYUM...NEDEN ÖLE Mİ_??? ÇÜNKÜ...GECELERDİR KENDİSİNE YALVARDIĞIM ONUN İÇİN GRİP OLMAYI GÖZE ALIP SOĞUK HAVADA DIŞARIDA ONUNLA KONUŞMAYA ÇALİŞTİĞİM... ÇİMEN GÖSLÜMÜ İKNA ETMEYİ BAŞARDIM...http://img490.imageshack.us/img490/8894/benimfotom17nn0.gif |
kadirin aramasını bekledim ama aramadı galiba geçen hafta sonu çok kötü konuştum :( bu gün yorucuydu yarında çalışcakmışım oooof |
slm günlük.. bugün yine dersanede kelimelerle ic ice zaman gecirdim.cok seviyorum ben bu ingilizceyi ya..bugünkü konumuz da aşk olunca tam benlik bi hava vardı;) |
ne kadar acı çekersek o kadar büyüyoruz.. ne kadar canımız yanarsa o kadar iyi anlıoruz gerçekleri.. kimin kalbi paramparça değil ki... kimin huzuru var... o kadar büyüdüm ki şu son zamanlarda artık biliyorum bütün gerçekleri... |
Bomboş satırlar kadar temiz ve güzel günlere "günaydınlar" demek istiyorum günlük.. |
gecenin 3' ü hava sıcak ..ben se ÖLÜ ve yine ben günlük buraya geldiğimde bil ki hüzünlüyüm.. ve şuan ağlamamak için zor tutsamda kendimi gözyaşlarım akıyor...müzik dinliyorum funda arar...karaya vuran gemiler gibi.."unutmak ne mümkün severken"..unutamam ki seviyorum elimde değil o inanmıyo bana ..gitti bidenem onu böle severken iyiyken bir anda kötü oluyoruz belki benden kaynaklanıyor bilemiyorum ama ben onsuz olamam ki yaşayamam ki o benim nefesim herşeyim .. |
günlük bende sabah kalktım hemen ev temizliğine başladık ne bitmez çilemiz varmış hergün hergün temizlik:):):) |
selamun aleykum gunluk yarın bende tatıle gıdıorum sonra gorusuruz Allah'a emanet ol gunluk hade kalın saglıcakla :D |
mrb günlügüm benim.. naber ya uzun zamandır ugrayamadım.bak sana da vakit ayırıcam bundan sonra sözz : )) bendeki durumları biliyorsun cok mutluyum ya ama askımı cok da özledim ya.günler daha cabuk gecse diye dua ediyorum bazen.bazen de okullar acılsın da su karakiz_38 i görüyüm istiyorum : ))insanin istekleri bitmiyo yani günlükcümm.neyse canım benim hersey diledigince olsun hoscakalll:) |
dostum günlük bizde inş lay 3 4 gün sonra inş lah tatile gidecez istersen senle gideriz haa:):):) |
SLM GÜNLÜK .....BEN BUGUN DED,M YANINA HASTAHANEYE GİDİCEM HASTANEYE KALDIRMIŞLAR ONUN YANINA GİDİCEM EMRAK EDİYORUM ONMU İŞŞALH BİŞİ YOKTUR UFFFFFFFFFFFFF...SIKINTILARDAYIM BU ARDA 9 GÜN SONRA TATİLRE CIKYIORUM ALLAH KISMET EDERSE........... NEYSE KİB CANIM GÜNLÜĞÜM BY......:) |
slm:( günlükcümm.sanada surat yaptım ama kusura bakma.sevgilime cok bozugum:@.hem suclu hem güclü cinsten ya:S.ama bu seferki epey ciddi gibi:S.acaip cok sinirliyim ama saolsun kankimle dertlesiyorum.en iyi ilac o.en iyi dostum iyiki var canım benim..allah yüzünü hep güldürür insallahh.:) |
slm günlük..bugün sabah kalktığımla birlikte dedemi ziyarete hastaneye gittik sonra kuzenin okuluna gidip öss tercihlerini yaptık sonra eve geldik ve halan msxteyim:)bu arada kankim inşallah sende her zaman gülersin:kiss::rose: |
unutmasamda sözlerini bugün affettim seni geçmişe dağir keşkeler yaşamaktansa geleceğe dağir belkiler yaşamak dha iyiydi belkide unutma unuttuldugunu sanarak herşey 1 gün gelir tekrarlar kendini...Çoook güzl fakat güneşli 1 gün.. |
slm günlük.sanırım bugün hersey bitti:S.ben bitmesi taraftarı diilim ama istenmedigimi düsünüyorum.benle konusmak istemedigi apacık belli ama sonucta bende insanım o beni istemiorsa zorla tutamam, yolu acık olsun....:( |
bugünde iyi kötü dvm ediyo ama arkadaşımın bna saçma nedenlerden dolayı bağırması moralimi çok bozdu iki taraf arasında bıraktı :( napıcam hiç bilmiyorum seçim yapmak istemiyorum :( |
mrb günlükcüm yine yazıyorum ama icimdeki seyi susturamıyorum bi türlü.o yangın sönmüo.artık tamamen kabullendim galiba onsuzluga.keske hic böle olmasaydı.belki yargısız infaz yapıorum.onu hic dinlemedim ama bi insanın istenmedigini farketmesi cok da zor olmasa gerek.hersey corba gibi oldu.bi taraftan kankimin cenazesinin olması bi taraftan bizim askımızın cenazesi herseyi yerle bir etti.hayatımda hic bu kadar karmasa icinde kalmamıstım.beklemek denen sey artık icimi acıtıyor.sabır desen hic kalmadı....kronik bir hasta oldum yani:S:( |
SLM SEVGİLİ GÜNLÜK SANA İLK DEFA YAZIYORUM acılır elerim beni düşün dügün an dokunur gözlerin bana agladıgın an ateşlere düşer bedenim aştır aglatan aglatıpta ayıran gökten yere vurduran bırak acıları icime alayım saclarınla okşa ruhuna dolayım acıları bırak sevdana alayım ölümüne okşa ciceklerde kanayım geceler bekler beni unuttugun an göc eder sarkılar bana güldügün an hüzünler verir tenimde aşktır aglatan yeter li bugün lük |
slm günlük.. herseyin bi yanlıs anlasılma oldugunu farketmem cok uzun sürmedi.ama bu zaman icinde en fazla kendime zararım dokundu.hayatımdaki en güsel seyi kaybettim:cry:ama ben onu seviorum hemde coookk.ya geri kazanıcam ya da kazanıcam.baska yolu yok.ben ondan baskasıyla yapamam.askta gurur olmaz derler ya işte artık bende onu kullanıyorum.elime gecen her fırsatta ona yalvarıyorum.bakalım ne zaman insafa gelicek kalpsiz sevgili:cry: |
mrb günlükcüm.artık pes ettim..nesem de yerine geldi.cok mutluyum da...ohhh ne güsel.rahatladım vallahii.beni sevmeyeni ben hic sevmem..sonunda tövbe de ettirdiler.artık askın a sını bile duymak istemiyorum...:D:D |
BU GÜN İZNE ÇIktım AMA YANLIZIM HERKEZ ÇALIŞIYOR NAPCAM YA ewdeyim net te tatil geçmez bitmeden bi şeyler bulsam umarım yaparım ewden giderim tek olmuyomuş ya yeni farkettim :) |
bugn ilk defa mutluyum herşeyden önmlisi iyi kötü ayrımı yaptım doğru yanlş bliyorum kimsenin kaprisini çekmiyorum snırım böyle olmak laızmmış hayatta üzmessen üzülürmşsün.. |
slm günlükcüm.bilirsin işte dersane pc arasında yol alıyoruz.bugün cok güseldi valla.karakızımla epey gezdik.tabi onu cok özlemiştim.4 saatlik dersin sadece birine girdik:D iki kız yanyana gelince tabi muhabbet hic bitmedi.birilerinin(:inlove:) epey kulaklarını cınlattık:) konusmalarımızdan su anlasılıoki her ikimizde hic bi zaman bitirememişiz ilişkilerimizi:D olsun ya uzagız ama biz böle de mutluyuz..sevdikten sonra... az kalsın unutuyordum yaaa..:( bugün yüksel hocamızı gördük:D tabi konustuk falan ama karakızı hocanın yanındayken görmen lazım yha..onun yanında eli ayagına dolasıo.biz hocamızı cok sevioruz:D |
bu gün çok yorucu bir gin oldu ama iyi ldu sabah kötüydüm galiba istemeden de olsa kalp kırdım ama şimdi tamirini yaptım ve çok mutluyum...:banana::banana::banana::banana: |
mrb günlük ben sıkılıyorum ya ewde durmaktan arada geziyorum ama durgunluk bana göre değil sabah 6 da yat gündüz 4 de kalk sıkıldım zaten tekrar başladık ona da sıkılıyorum ilk ten iydi ama şimdi sıkıyo beni sorumluyum biriyle olduğum için |
mrb günlük.. dün aksamki olaylar karakızımla benim gözümü iyice actı valla.artık hersey daha iyi anlasılıyor.yarın da dersanemiz var.gine gezicez büyük ihtimal:D ama yarın fevzinin(fizikci+cok yakısıklı:naughty:) dersine kesin giricez:Dyarın kankime abimin askerlik fotolarını da göstericem yha.gerci abimden cok umutla ergeni gösteririm galiba:naughty:neyse günlükcüm bu günlük yeterli bence.kendine iyi davran.benim gibi melankolik olma.ok?hadi by by:kiss: |
bu gün çok yorucuydu we çok güzel şeyler oldu ne dile sem olcaktı sanki görüşemediğim arkadaşım canım ya fransadan geldi we iş yerine ugradım onları da özlemişim çççooookkk we en güzeli alış werişimi yaptım bakalım baba ne dicek benim tatil işine umarım i der ben de gideim:) ben seni swdim günlük |
merhaba gunluk Seni burda gordugume sevindim gunluk, sen diyebilirim degilmi cunku sizli bizli konusmlardan sikildim artik. Canim gunluk bana cevap veremesim biliyorum ama ben yinede seni burdaki arkadaslarimdan ayirmadan soruyorum ..nasilsin cnm gunluk. Sende beni soracak olursan, ben iyi degilim cnm gunluk. Su bir ayda ogrendigim seyler beni cok sasirti, henuz bir anlam vermekte gucluk cekiyorum cnm gunluk. Nedenide bir aydir pc aldim alali basindan kalkamam. Sakin beni yuhlama cnm gunluk ,ben aslinda hakaretin en alasini haketim ama sana kiyamam gunluk. benim yaptigim hatayi sen yapma gunluk, ne demisler tencerenin dibi kara seninki bende kara+buyuk lokma ye buyuk konusma. Ben buyuk konustum cnm gunluk, simdide bak cezasini cekiyorum. Bir aydir o guzelim zamanim bosa gitti. Artik geri gelirmi ? Bundan 3 sene once cok degerli bir arkadasim vardi, pc hastasiydi. Ben ozamanlar pcyi sadece standart isyeri programlari icin kulanildigini zanediyordum. Canim arkadasim bana oyle olmadigini ogretmeye calisti fakkat hicmi hic ilgimi cekmedi (:(simdi ne oldu bana) degil bir saat aslinda on daka bile oturamazdim. Arkadasimin bos bir hayatta yasadigini dusundum, ve arkadasligimi bitirdim, ne kadar ayip etmisim megerse. Simdi'de vicdanim cok rahatsiz cnm gunluk, canim arkadasimin gercek bir dosta ihtiyaci oldugunu anlayamamisim:*(:*(:*( Suan son satirlarimi yazmam gerekiyor cunku duygulaninca yazamam :*(:*(:*( Cnm gunluk beni dinledigin icin sana cok tesekkur ederim benim karanligin icindeki guzel arkadasim..........:*(:*( |
mrb günlükcüm.artık hayatım biraz degişti sanki.evdeki neti kapattırdım.artık kendimi derslere vermeliyim.bazen cafeden girmeye karar verdim nete.en azından daha az giriyorum öncekinden..artık tam bir inegim.oturup sabahtan aksama kadar ders calısıorum.2 sene kaldı sınava..artık ask yasamıyla ilgilenmiorum günlük.o beni coktan unuttu ama bende yavas yavas alısmaya calısıorum..ben alısıyım dedikce daha cok hatırlıorum ya.bugün zaten hoca ingilizce ceviri olarak sevgililer gününü verdi.uyuz oldum ya..ben uzaklasıyım derken dibime dibime gelio bu seyler..alla alla ya yine sinirlendim bak..neyse günlük bugünlük bu kadar.üzüntülerimle sevinclerimle ben hep beni yasıorum.sende kendini yasa bence.kimse icin üzülme.sonra ben gibi olursun;) |
Sevgili günlük :D Bu gün hayatimin en ilginc günlerinden birini yasadim :S Hayatimda böyle birsey ne gördüm ne de yasadim :S Psikolojik rahatsizligi olan bir hastam cok kötü bir durumdaydi bugün,cok igrenc birsey yapti bugün,burda anlatmayim sana miden bulanir :D Benim ki bulandi,yemek yiyemedim,psikolojim bozuldu :S Bu durumu nasil atlatacam bilmiyorum,ama hastam icin elimden geleni yaptigima inaniyorum. Tek dilegim herseyin onun icin daha iyiye gitmesi ;) |
hiç olmadıgım kadar mutlu oldum .çok sevindim onun böyle davranmasına . herşeyin yolunda gitmesine. demekki uzun süredir buna ihtiyacım varmış . huzura.bundan snraki günlermde böyle geçsin çok isterim herşey uzun süre snra ilk defa yolunda gidiyor ne diye blirimki işlh hep yanımda kalır .. =) |
selam günlük uzun bir zamandan sonra yine beraberiz...bugün çok iyiyim teyze kızı geldi istanbuldan yine üç teyzekızı birlikte olduk bugün hayırlısıyla annemde gelecek kayseri den...çok mutluyum yaa anlatamam bütün aile birlikte olacaz... |
Hava cok soguk burda ve yagmurlu,gelde karamsar olma :) Her seye ragmen hayat güzel,yasamaya deger :) |
Bu gün çok iyiyim hatta bomba gibiyim...senelerdir görmediğim arkadaşım geldi hasret giderdik çok mutluyum allah herkeze hasret mutluluğu nasip etsin çok mükemmel bir duygu...... |
ben iyi değilim kendimi yanlız hissetmeye başladım konuşamıyoruz bir yıl nasıl gecek hiç bilmiyorum |
(H) MERHABA CANIiKOM NASILSIN.....................................OYLEMi BAK BUNA COK SEViNDiM iSTE ......................................BENMi ? PEKTE iYi SAYILMAM GUNLUKCUK, ALLAH YURU YA KULUM DEDi BENDE ARABAMI SATIM ONA BIRAZ CANIM SIKILDI , SiMDiDE BISIKLETIN NAZINI CEKiYORUZ iYiMi, NEYAPALIM SAGLIK OLSUN BUNADA ALISIRIZ ELBET NASILKI SANA ALISTIGIM GIBI, BUGUNLUK BU KADAR CANIKOM SENiNDE BANA ANLATACAGIN BISEY YOKSA MUSADENLE .................................. OKE OZAMAN HADI KENDINE COK COK IYI BAK GORUSURUZ YINE OPULDUN. (F)(F)(F) |
| Saat: 12:56 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık