![]() |
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/ambience/attach/zip.gif WLMUniversalPatcherPlusPlus101.zip (68.1 KB ) |
merhaba ben yeni üye oldum ama hiç bilgim yok ne nasıldır bilmiyorum :D bana yarımcı olurmusunuz... ve ben bu mesajı kime göndericem onu bile bilmiyorum:$ |
Alıntı:
İsteğinizi tam olarak belirtebilirseniz, ben veya konu hakkında bilgisi olan herhangi bir arkadaşım yardımcı olabilir. |
arkadaşlar 9 davar bilionuzmu :D |
cok tsk ler sagolun |
tesekkurler super bir yama cok aramistim sagolun |
SaoLuN |
mrb :D |
bakın bende bu sürümü var ve başarıyla uygulandı bilginize.tşk.ler:) http://img267.imageshack.us/img267/7066/85as6.jpg |
tsekkurler |
:):):):):):)mrb arkadaslar benim adım burak |
BENDE BİLMİYORUM COKLUU MSN İNDİRMEYİİ YARDIM CII OLURSANIZ SEVİNİRİMM |
selam ellerinize sağlık başarılar ellerinize sağlık |
Alıntı:
Alıntı:
Nasıl indiremiyorsunuz karşılaştığınız sorunu anlatsaydınız bari?... |
nasıl indirioruz yaw ban yardımcı olmak siz bn daha burda tazee:d |
uzun zamandir forumun üyesiyim hep izleyici gözüyle baktim sadece isim oldugunda sömürdüm artik geri dönüyorum hep aranizda olacagim SÖMÜRGECİLİGE SOOONN!!! |
ya indirmek istiorum ama nedense nasıl inicegini bilimorum çnkü çok karışık bi site zaten inndr.com dan da hmn sizn sitenzi çıkıo va çok sinr oluyorum lütfen indrmk içn yardıjm edin |
saol yha ihtiyacm wardı |
Tesekkurler:) |
üçsene sonra girdik ama işime yaradı eyvallah |
sagoşum |
EliNiZe SaĞlıK..... |
kimin beni engelledigini görmek istiyorum cevap gelmediki ya ne acılıyo nede bişile roluyo |
çok teşekkürler. işime yaradı çok saol |
teşekkürler |
teşekkürler |
windows messenger live plus icinde coklu oturum yokmu |
slm bende bunu denedim açmıyor ekrana yapılamadı diye uyarı geliyor acil yardım şimdiden teşekkürler......................!!!! |
SAOLASIN, tesekkur ederım |
:muz: |
Alıntı:
Alıntı:
Kullandığınız sürüm eğer 9.0 BETA ise uyum sağlamaz bu yama Windows Live Messenger 8.0, 8.1, 8.5 sürümleri ile uyumludur... |
teşekkürler |
ya arkadaşlar ben de çoklu msn yi yükledim ama çalışmıyor:( |
Alıntı:
|
arkadaşlar herkese selam.ben yeni üyeyim.:) sizlere bişi sormak istiorum lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim. dün discovery programını ve çoklu oturum açma programını yükledim fakat bilgisyarım çok yavaşladı ve tuhaflaştı ekran yapışıp kalıo hiç bişi yapamaz oldum bende discoverry programını sildim.çoklu oturum açma programının her iki msn adreimin sürümü 8.1 . sorun nerden kaynaklanıo anlamadım bende discovery programından virüs gelmiştir die sildim ama belkide başka bi sorun vardır.ben hem discovery programını hemde çoklu oturum açma programını kullanmak istiorum ama sağlıklı olması için bana yardımcı olur musunuz?acaba her iki msn adresimin sürümü 8.1 oluğu için mi sorun çıktı ama discovery programını silince düzeldi. yardım lütfen:S |
Arkadaşlar bn bu yamayı yükledim msn sorunsuz çalışıyor ama 2.sini açmaya çalıştıgımda wlm bir sorunla karşılaştı kapatılması gerekior diyor ve açılmıyor napıcam yardımm |
çok güsel bir paylaşım elinize sağlık... |
tşk ederim arkadaşım.inş çalışır. |
bana yardım edicek kimse yok mu? lütfen arkadaşlar yardımlarınızı bekliorum |
TŞK. KARDEŞ ELİNE SAĞLIK İŞİME YARADI.......... |
Teşekkürler... |
teşekkürler elinize sağlık deneyelim |
slm bu çoklu oturumu kullandığımda msn sürekli kapanıyor |
Alıntı:
|
slm |
Teşekkürler.. |
çok teşekkürler arkadaşım :smiley32::smiley32: |
Nereden indireceğimi bulamadım :S |
teşekkürler sağolasın arkadaşım |
msnyi tamamen kapatıyorum ama yinede aynı hatayı werio :S http://img180.imageshack.us/img180/3053/fhrfutew6.png |
| Saat: 14:03 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık