![]() |
geber mürvet.... |
ya seninle ya hiç:) |
:zzz: |
hala açım.... |
dayan gönlüm :( |
vazgeç gönül |
ask yalansa her mevsim sonbahar |
Egitim Şart |
bişey yazmıyorum |
herşey boş |
Dertler Sonsuz, Hayat Kısa, Gönül Sever Gönül Yasa, Sevmesini Bileceksin Bunu Yazarım Hep ben (H) |
bitsin artık bu çile |
bilirim ey HAMZA!hiçbirşeyden korkmazsın... ama heybetini gizli... ölümü KORKUTUYORSUN!!! |
umrumda değilsin |
boş ver |
bunaldım sen bni snir ettin |
hayat ne garip |
zor kadere emanet ettim seni |
işte gidiyorum |
unutmak ne mümkün severken |
hiç bir şey |
herşey olacagına varır |
sanane ki ağlıyorsam |
yaşamında öyle birine değer ver ki; o kişinin ölümü senin hayatının kalan kısmına yön versin!!! |
heşeyin sonu ölüm değilmi |
Ruhu; artık tapınağım değillll |
ı can give you my heart!!! |
sevgi gönülden gelen bir duygudur |
neden bole yaptın |
O kadar sevdim ki resmini (L) İşte bugün konuştu benle https://www.msxlabs.org/forum/images/icons/cry.gif (Yeni Türkü - Resim ) |
yeter be gel artık |
Ben sensiz hayati ne yapayim be cantanem |
biliyor msuun yoksun ya nefes bile alamıyorum ha şunuda bilmeni isterim SENSİZ UYUYAMIYORUM!!! |
herkeze hayirli ramazanlar dilerim allah günahlarimizi affeylesin oruclarimizi kabul eylesin |
amin!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Nazar duasını sekiz kişiye yollarsan dileklerin kabul olur فَأُنَبِّئُكُم مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ مَرْجِعُكُمْ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنً اللهِ بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُو Allah'ın rızası için HerkeSe yolla Allah rızası demese mesgul etmezdim |
ya bilmiyorum ki yapıyım mı?? |
allah rizasi icin yap ;) arapca dua |
ok yapcammmm yapcammm! |
dualar bu ayda herzaman kabul olur nevsine hakim ol seytan yaptirdi deme cünkü seytan bir ay boyunca kilitlenecektir eyer bi yanis yaparsan seytanin yüzünden deyil kendi nevsinin yüzünden |
tamamdır teşekkürler sayın zekeriya beyaz hocam!!! |
(bana o hocayi demeyin ona sinir oluyorum hoca bile degil ya allahim ya viyyyyyyyy) sevdalar aglemin kirali |
aşk bir otobüstür binmesini binmeli son durak gelmeden inmesini bilmeli... |
sevdaliyim |
ölümüne gangayız( bu sitede sen ve benden başka kimse yok mu yaa))) |
ölümüner oyuncuyuz :D |
en büyük fenerbahcemm |
MeVlAnA KuLlarina SaBiR VeR |
ya seninle ya hiç:) |
& S :) |
| Saat: 19:41 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık