MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Kahve Molası (https://www.msxlabs.org/forum/kahve-molasi/)
-   -   Biz Bize / Sanal Günlük (https://www.msxlabs.org/forum/kahve-molasi/318-biz-bize-sanal-gunluk.html)

sanar 4 Haziran 2008 02:49

Ah günlük:tender:
bir kaç gündür çok yoğun koşuşturma halindeydim. Çok yoruldum. Tatil hazırlığı içindeydim. alacak ne çok şey varmış yine al al bitmiyor.
Oğlum
la beraber nihayet yazlığa gidiyorum. Tabi babamız daha sonra gelecek, sonunda biletleri de aldım çarşamba akşamı (bu akşam) yola çıkıyorum, uzun süre istanbul'da olamayacağımdan sitedeki herkesi çok özleyeceğim. Msx de acayip bağımlılık yapıyor ama ne yapalım artık okullar açılana kadar görüşemeyeceğiz.

Sizleri özleyeceğim............
:cry:

odrii 4 Haziran 2008 08:50

Sevgili günlük;
GÜnlerim çok güzel geçiyor, tek sorunu gurbet. Gurbet denilen şeyin neden filimlere, türkülere konu olduğunu şimdi anladım. Yakında bende oturup türkü söylemeye başlaım herhalde :) Neyse günlük sabah sabah benim msx te olduğumu görenler baş sallamaya başladı. İş güç zaman bulamıyorum zaten. Şimdilşik hoşça kal.

Misafir 4 Haziran 2008 17:20

Bugün hiç olmadığım kadar mutsuzum ve yorgun şunu anladım ki insanlara hakettiklerinden fazla değer vermeyeceksin çünkü o değerin altına inmek için ellerinden geleni yapıyorlar.Neyse artık tek bir yorum yok tek bir soru ne de cevap.Herkes seçimini yapar ve bu doğrultuda yaşantısını sürdürür.Seçim de yapıldığına göre herkes kendi yoluna...

rocker96 4 Haziran 2008 17:27

Uğraşacak bir şey bulamayınca kitap yazmaya karar verdim her gün olduğu gibi internete giriyorum monotonlu günler geçiriyoruz işte

Misafir 4 Haziran 2008 17:29

YA Bugün sınav olacak diye gittik alp hoca herkes okulda olsun sınav olacak dedi okula gittik yarına erteledi :S yani sinirliyim bugün dokunmayın biraz bana :@:(

Misafir 4 Haziran 2008 21:31

Ve gün bitiyor..Ben hala karışığım ama biraz daha iyiyim onun dostluğundan ve sevgisinin gerçekliğinden en ufak bir şüphem yok beni herkesten daha çok anlıyor onun üzülmesini istemediğimi de biliyor.Ama biraz zaman lazım bana da ona da günlüğüm 2 gün yokum msxte yoğun ilgiden sıkılan arkadaşlar biraz özlesinler beni:S :):)

xIIIxLincolnxIIIx 5 Haziran 2008 13:10

kafam çok karışık bir türlü karar vermeyorum zaten kuzende istanbula gitmeyi düşünüyo günlük ona canım sıkılıyo ne yapacağımı bilemiyorum.

Misafir 5 Haziran 2008 16:13

Sıradan bir gün daha işte bugün çok yorgundum 2 haftanın yorgunluğu derslerin yoğunluğu derken çok halsiz düşmüşüm.Soyutladım kendimi çevremdeki her şey ve herkesten inziva dönemim geldi anlıcan biraz kafamı toparlayıp döncem yine Kusum :S :kiss: :tender:
Hep mutlu kal....

Misafir 5 Haziran 2008 21:56

bir gün daha geçti hayırlısıyla....bugün sosyolojiden sınav olduk hiç çalışmadan 72 aldım demekki çalışşsam 100 alırdım:P:D olsun okulu karıncalı sinekler basmış bedensi yoklama alırken dışarda sıra yaptı heryerimiz karıncalı sinek girdi bende çok kötü huyladığımdan eve geldiğimde hemen banyoya girdim=):D

fadedliver 6 Haziran 2008 00:16

canım yanıyor:Silk kes bugün anladım bendeki seni...ama işte canımı yakan kocaman bir ama var hayatımızda...zaman sinsice geçerken sen ne yaptın?

Saat: 18:08

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık