![]() |
Sevdiğim Biri Vardı...<3 Bir ZamanLar Sevdiğim biri vardı Onu Dün Gece Rüyamda gördüm... Uyandım, çok ağLadım, Unuttum demişken, onu haLa sevdiğimi !!!...anLadım...!!! |
Seni ÖzLedim Birtanem...<3 Sen geLdin bu Gece yine AkLıma. O güzeL kokunu sana sarıLınca, hissettim bir anda... Yanımda oLsanda,sarıLsam sana, doya doya... Cok ÖzLedim Seni Birtanem. Hep uykum kaçıyor,ne zaman Seni düşünsem... Bana oLan Sevgini anLatırsın ya bazen, çok hoşuma gidiyor,o anda ki yüz ifaden! GözLerimin içine bakarak uzun uzun güLümsemen. Sonra SaçLarımı okşayıp öpmen... Gece gece SahiL kenarında yürümemizi biLe çok özLedim! Hani o tuzLu tuzLu Deniz kokusu,Gökyüzünde parLayan yıLdızLar ve ıLık ıLık esen Rüzgar! Yavaşça bana sarıLmanı özLedim. Seni özLedim Seni! Bazen daLıp giderdi ya GözLerin,bende o an uzun uzun, Seni izLerdim... Seni izLerdim,içimden Tanrıyada teşekkür ederdim, senin gibi tatLı,Sevgi doLu, Aşk doLu,duygusaL bir SevgiLiyi karşıma çıkarttığı için... Cok şansLıyım Ben,Dön ne oLursun hemen, Seni çok özLedim Birtanem...!!! |
Son sıgaramda cokus var bugece depresıf ruhum ıntahara meallı sıkılıyorum bırazda olum doluyum gozlerımdekı rımeller ellerıme damlıyor tek tek boguluyorum ıcımde derın bır karanlık asıyorum kendımı odamdakı pencereye dogru sonumu bıle bıle cıglıklar var ıcımde ya yasamıyorum ya oluyorum yada hıc bır seyın anlamı bıle degılım beynım erımıs bu kadar ınsanın sahte dusuncelerınde guzellıgı goremedım bu dunyanın ıcınde seytan sekıllenmıs ınsan vucudunda yuruyor ben dayanamıyorum asıyorum kendımı ınce bır ıplıkte gıttım geldım sankı bın yıllık konaktım bırazda ıcınce fazla votka aldım elımde jılet damarlarımı parcalıyorum asıyorum ruhumu tavanda cıglıklarım saklı Tutmayın benı ellerımden ıstemıyorum artık donusu olmayan uzun yolculuklara yol aldım beklemeyın artık umududa kesın benden hayat uzun ınce bır cızgı, ben o cızgıyı coktan astım Yazan:kıng nothıng |
Aşk Acısı iLk defa yaşıyorum...<3 KaLbim GözyaşLarı içinde BoğuLuyor, Ben AğLıyorum... Senin bir Resmin var eLimde, ona bakıyorum... Yaşadığımız o güzeL günLeri hatırLayıp,hergün gözyaşı döküyorum... Aşk acısı ya bu,iLk defa yaşıyorum! ELimdeki Resmin bana çok şey hatırLatıyor... Ne zormuş,SevgiLiden ayrı kaLmak, heryerde üzgün üzgün,acı bir şekiLde onu aramak... Ne zormuş, o gittikten sonra YaLnız, kaLmak... ELimdeki Resmin bana çok şey hatırLatıyor... MaLesef, Aşk acısı ya bu,eLimden birşey geLmiyor...!!! |
yok oluyorum ıcınde yasayamadıgım bos bır hayatta cıglık atıyorum ellerım tıtrıyor bedenım olum sınyallerınde hep canı yanan ben oluyorum hep terk eden nedense sen ıste bıttıgım zamanın varıs noktasında yıne basa donuyorum..... unutmusum meleklerın ne kadar guzel oldugunu ozluyorum cocuklugumun mutlu yarım kalmıs umutlarını hayellerıme dalıyorum gecmıse donup bır an yasamak ıcın ama olmuyor bosluklarda kayboluyorum sadece sımdı ne kaldı gecmısten gerıye sebebı sensın olum sankı bana bır hedıye mahser gunu geldı kıyamet sırenlerı calıyor ıcımde ve kucucuk kalbım dusuyor essız melegın gozlerınde bır tutam yagmur yagıyor acınası parcalanmıs kalbıme bır melek yere dusuyor gozlerımın onunde ben hayallerımde kurdugum dunyadan cok uzakta masallarım bıle yarım kalmıs olum cok yakında Kosebasına kosuyorum dar bır sokagın ıcınde elınde cello bır melek sarkı soyluyor kulaklarıma ıslıyor essız sesı altın degerınde ve arkama dondugumde cansız bedenımı goruyorum sadece...... yazan:kıng nothıng |
BEN SENİ ÇOK SEVDİM Ben seni çok sevdim. Martıların denize olan Tutkusu kadar... Aşk ateşi ile yanan aşıkların Türküsü kadar. Ben seni çok sevdim Soframdaki ekmek kadar, Su kadar... Ben seni öylesine sevdim ki... Güneşin Sabahları doğup, Ufuklarla Öpüşmesi kadar... Karanlıkların Aydınlıklara Dönüşmesi kadar... Ben seni çok sevdim Kalemle kağıdın Yazıp, çizmesi kadar.. Ben seni öylesine çok sevdim ki.. Bir bebeğin Annesinden Meme emmesi kadar, Annesini sevmesi kadar... Necdet GÖKNİL |
KALBİM SENİ BIRAKTIM KENDİ HALİNE Kalbim, Seni kendi haline bıraktım. Yeni sevgilere, Yeni aşklara yelken aç... Şah damarlarınca yakın ol Seni sevinçlere boğacak Bütün ilişkilere... Aklımla çelişkiler içinde olsan da.. Kulak asma.. Dinleme onu... Bunca yıl senin Elini-ayağını bağladığı Yeter artık! Kalbim, Seni bıraktım kendi haline... Bu kez, Senin dediğin olacak Yeni sevgilere, Yeni aşklara yelken aç... Şah damarlarınca yakın ol Seni sevinçlere boğacak Bütün ilişkilere... Aklımla çelişkiler içinde olsan da.. Kulak asma.. Dinleme onu... Bunca yıl senin Elini-ayağını bağladığı Yeter artık! Kalbim, Seni bıraktım kendi haline... Bu kez, Senin dediğin olacak Necdet GÖKNİL |
BEN SENİ BÖYLE SEVDİM Elimde Avucumda.. Ne varsa Aşktan yana kucağımda, Dilimin ucunda.. Ne kadar doluysa yüreğim.. Sevgim, Ne kadar aklımdan öteyse.... Ortaya koydum. Seni böyle sevdim Açıkca......... Necdet GÖKNİL |
GÖZLERİNDE *Sen Ağlama* Senin gözlerinde, Bir damla yaş olsa.. Yıldızlar düşer kirpiklerinden. Ben, Denizlerde boğulurum. Hüzünler çekilir Yüreğimin tetiklerinden. Kahrolurum. Necdet GÖKNİL |
BU SON ŞARKISIYDI YÜREĞİMİN SANA SÖYLEDİĞİ Bu son şarkısıydı Yüreğimin sana söylediği.. BİTTİ. Kelimeler, cümleler isyanlarda şimdi.. Harflerin hiçbirisi yerinde değil, Bütün harfler bir başı boşluk içinde Dolaşıp,duruyorlar ortalık yerlerde.... SON SÖZÜ ! Yazmaya elim varmıyor. Tepeden tırnağa kanter içindeyim Hem gökte-hem yerdeyim! Nikotin yüklü sigaramı bile Parmaklarım sarmıyor... SON SÖZÜ ! Söylemeye dilim varmıyor. Bu son şarkısıydı Yüreğimin sana söylediği BİTTİ. Anla işte, zifiri saçlım .. Anla beni zifiri gözlüm. Nar çiçeği yüzlüm.. Papatya gözlüm Ne olur anla beni..... Bir rüyadaydık, seninle ikimiz. Uyandık ! Bir masaldı yaşadıklarımız, Masallarda kaldık ! Bu son şarkısıydı Yüreğimin sana söylediği.. BİTTİ. Meğer, ben seni ne çok sevmişim ! Cümle aleme anlatmışım da Kendim geç anlamışım ! Ne olduysa.. Nasıl olduysa.. Kim ne söyledi-ne yaptıysa... Neyse ne !!! BİTTİ. Sen, Herşeye rağmen, Sakın gelme, Bana gelen bütün yollarıma Kahır mayınları döşedim! Gönül peronumdaki bütün otobüsleri yaktım. Sakın gelme, Hava bozuk.. Fırtınalar kopuyor HATAY sokaklarında.. Her yer sis içinde-göz gözü görmüyor.. Bütün uçaklar pistte bekliyor.. Sakın gelme, ALSANCAK GARI'ndan hiç bir tren kalkmıyor. Özlem yüklü raylar, yoldan çıkmış Vagonlara, geçip giden, gençliğimi yükledim İstasyonda öylecene bekliyor... Sakın gelme, Kimselere sorma beni... İZMİR'de kimse tanımaz, Hiç bir kimse bilmez beni..... Sen Her mevsim baharsın. Kelebekler kadar narinsin. Çiçeklerle süslü günler senin için.. Aydınlık geleceğin var......... Ben bir mum ışığıyım. Seni aydınlatamam! Bir bakışınla sönerim. Bundan böyle seninle olamam.. Seninle kalamam. Ben senin yarının olamam. Bu son şarkısıydı, Yüreğimin sana söylediği.. BİTTİ. NECDET GOKNIL |
| Saat: 11:23 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık