![]() |
Ben Marilyn Manson Adı Geçen Her Sitede Varım |
walla google saolsun....rastgele bişi ararken bu siteye girdim (iiqi girmişim (: ) içeriq filan ii....bnde ztn yeni üye oldm...:hug: gsl site mşllh!!! :D |
google arama yaparken buldum |
bu sıte sanal alemde bir yerlerde saklanmış bızlerı beklıyordu günü ve zamanı gelınce herkezz karşılasacak sanalın güzelıyını anlamayan kalmayacak UNUTMAYIN yaşam dunyada ölüm ahırete sanalda iıternette yaşanırhttps://www.msxlabs.org/forum/ambience/misc/cynthia2.gif |
selam mail ile size ulaştım siteyi çözmeye çalışıyorum sizler gibiyim sevgiler |
google'da gezınırken sıte dıkkatımı cektı ilginç ve guzel seyler vardı uye olmayı tercıh ettım |
bi arkadaş tavsiyesiyle üye oldum fakat tam çözümleyemedim siteyi çok ilginç buldum ayrıca kaliteli.................. |
İNTERNETTE GEZİNİRKEN BULDUM. BİR ÇOK FORMLA KARŞILAŞTIM AMA BU FORM BAŞKAYDI. O YUZDEN TERCIHIM MSXLABS OLDU. |
MsXLabs Hi-Tech Forum´a Hoş Geldiniz! ThinkerBeLL 19-11-2006 18:18 hojbulduk arkadaşlar şu dakkika itibariyle sizde uygun görürseniz msxlabs.org ailesine katılmak istiyorum (H) ancak siteyi tanımam gerek gezeyim biraz içini karışık gibi geldi ama alışırım herhade :P |
merhaba.ben de msxlabs'i sans eseri bulanlardanim.ceviri yapmakla gecmis koskoca bir haftasonunun son anlarinda bir ekonomi terimi ararken yardimima kostu msxlabs.daha cok yeniyim:)))zamanla birbirimizi taniyip sevecegiz,inaniyorum:)))))) |
| Saat: 14:32 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık