![]() |
ALLAH'ım ! Beni kovmaz diye kapına geldim Affı boldur diye affına geldim Tuttum günahımdan yüzüme perde Kulluk edemedim, lütfuna geldim! |
AIIah’ım! Bana ve benimIe beraber bu dua’yı okuyan herkese iman, ihIas, huzur, sağIık, mutIuIuk, heIaI kazanç; güç ve sabır ver. Amin |
ALLAH’ım! Ağlamayan gözden, sızlamayan özden, kızarmayan yüzden Sana sığınırım. Şirkten, küfürden, müşrikten, Cahilden, gafilden, kafirden Sana sığınırım. Harama dayalı servetten, Hak edilmemiş şöhretten Sana sığınırım. Korkaklıktan, pısırıklıktan, kıskançlıktan Sana sığınırım. Hasetten, fesattan, kesattan, nifaktan, Fısktan, fücurdan Sana sığınırım. İftiradan, ihanetten, cimrilikten, kincilikten Sana sığınırım. AMİN. |
Allah'ım! Benim ayaklarımı sevdiğin kullarına ,onlarınkini de bana yönlendir. |
ALLAH’ım! Kanadı kırık bir kuş gibiyim. Uçsam uçamıyor, göçsem göçemiyorum. Yarım bırakılmış bir düş gibiyim. Yardan da serden de geçemiyorum. Menzile erememe korkusu sardı benliğimi Kolum kanadım kırık, gönlüm bin pare! Ey kalpleri evirip çeviren, ey gönüller sahibi! Yaraları saran, dağılanı toplayan Sensin! Varlığım Senin varlığının şahidi Varlığım Senin rahmetinin şahidi! AMİN... |
|
ALLAH’ım! Sorunlarımızın elinde imanımızı kar gibi eritme! İmanımızın elinde sorunlarımızı kar gibi erit. Bizi dünyalıklarımızın altında at etme. Dünyalıklarımızı altımızda Burak et! Sahip olduklarımızın bize sahip olmasına izin verme! Aklımızı ak, aşkımızı ak, yüzümüzü ak eyle! İmtihan potasında bizi cevher et, cüruf etme! Bize götüreceğimiz yükü yüklet! Götüremeyeceklerimi yükletme! Kahrından lütfuna sığınırız ALLAH’ım! Celalinden cemaline sığınırız ALLAH’ım! Senden Sana sığınırız ALLAH’ım! Yalnız Sana sığınırız ALLAH’ım! AMİN... |
Allah'ım! Namazlarımızın, merasime dönüşmesinden, Camilerimizin, gıybethane ve tembelhaneye dönüşmesinden, Cemaatimizin, merasim kıtasına dönüşmesinden, Oruçlarımızın, açlığa dönüşmesinden, Haccımızın, seyahate dönüşmesinden, Kandillerimizin, bayramlarımızın, festivale dönüşmesinden, ibadetlerimizin,adete dönüşmesinden, Alimlerimizin, bilgisayara dönüşmesinden, Evlerimizin, lokanta ve pansiyona dönüşmesinden, Evliliklerimizin, evcilik oyununa dönüşmesinden sana sığınırız,bizleri muhafaza eyle Ya Rabbi! AMİN... |
Allah'ım dünyadaki tüm müslüman kardeşlerimin günahlarını bağışla. Benim ve sevdiklerimin gelecekteki hayatlarını hayırlı olmasını nasip eyle. Kötü insanlarla karşılaştırma. Amin. |
|
| Saat: 11:28 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık