![]() |
siteyi uzun zamandır biliyordumfakat askerde olduğum için log olamadım kusura bkamazsınız umarım Ş:094 :)) |
açıkçası ben ödev yaparken sitelere bakıyordum.Sonra burası denk geldi hoşumada gitti.Bu yüzden üye oldum.Daha yeniyim |
selamün aleyküm düzceden saygılar selamlar ben az önce abimin msn adresi lazım diye bir yazı göndermiştim ilginize tşk ederim ben düzce doğumlu 36 yaşında evli 3 kız babasıyım düzce belediyesinde oto boyacısı olarak çalışıyorum 6 yıldır kadroluyum biraz üzgünüm bir hafta kadar oldu abim yok msn adresinin hiç almadım bu zamana kadar ama şimdi lazım bulamadım ama umudumu kesmedim inş bir gün bulabilirim arkadaşları vermiyor sağlık olsun bu konu yüzünden sitelerde dolaşıyordum ilgimi çekti gerçekten boş bir sayfa değilsiniz bunu anladım o yüzden üye olmaya karar verdim saygılarımla:) |
selamlar herkeze gününüz güzel olsun iyiki geldim diyorum ilginizden dolayı çok teşekkür ederim. SAYGIKALRIMLA MİMARİLİ |
bende anlamadım ama kendimi burada buluverdim .tam istediğim gibi bir site .fazlasını zaten diğer arkadaşlar anlatmışlar .harikaaaaaaaaaa. ellerinize sağlık.tşkkrlrrrrrr. |
merhaba ben ece.elazığlıyım ve öğrenciyim.siteyi çok beğendim.iyi vakit geçireceğime eminim böyle bir site kurduğunuz için teşekkürler |
slm arkadaşlar google amcaya birşeyler sormuştum oda MsXLabs'ı gösterdi tanışmamız böyle başladı sonra 1. buluşma 2. buluşma derken aşkımız ilerledi. şimdi genelde beraberiz. |
ben burayı tesadüf eseri yeni buldum nasılmı? unuttum galiba msnde dolaşırken buldum şuan 35 dakıka kadar oldu galiba ben cok ama cok yeniyim :D benim asıl aradıgım şey ise gercek adam gibi adam muhabbeti için akşamı iple cekebilecegim bir forum inşallah burası dedigim gibi bir yerdir herkese teşekkür ederimsaygılar bizden olsun selametle kalın:D |
TAMAMI İLE TESADÜF NİYEYSE HEMEN ÜYE OLDUM |
Merhaba Adım Onur Sitenizi internette sörf yaparken gördüm.ve dikkatimi çekti sayfanın dizaynından etkilendim ve üye oldum iyikide üye olmuşum burada değişik bi atmosfer var |
Merhaba;ben xpower38 Bu siteyi tesadüf eseri bir program ararken buldum ve üye oldum,içeriğini ve dostluk bağlarını henüz pek bilmiyorum ama kısa sürede forumun içeriğini öğreneceğimden eminim ve sıkı dostluklar kuracağımdan da şüphem yok.Şimdilik bu kadar,saygılar...:):wave: |
eskİ SeVgİlİm sAGoLSuN:) |
Merhaba. Burayi bana kardesim önerdi... geceleri genelde buraya takiliyormus megersem :).. Bu gidisle bende daim üyesi olacagim sanirim:).. Elinize saglik güzel bir site kolay gelsin....... |
Selamlar Hoşbuldum Son zamanlarda internette zaman geçiremiyorum.Zaman bulduğumda Gireceğim birkaç siteden birisi Olacak...Yönetime ve üyelere Hayırlı Çalışmalar.http://img151.imageshack.us/img151/5778/at1ne8.jpg |
program indirmek için üye oldum :D öyle denk geldi baktım yeni yeni arkadaşlarım oldu mutluyum hayatımın bi parçası oldu msx |
sayın msxlabs ekibi doğum günümü kutladığınız için teşekkür ederim saygın bir ekibiniz ve saygın bir steniz var umarım uzun yıllar başarınız devam eder ve umarım uzun yıllar bir arada oluruz burası ikinci evim gibi oldu başarılarınızın devamını dilerim ve tekrar teşekkür ederim saygılar |
slm ben gizem formunuzu astroloji üzerine nette araştırma yaparken raslantı sonucu buldum içerikler ve konuların detaylı olarak ele alınmış olması dikkatimi çekti... astroloji ile ilgili herşeyi öğrenmeye meraklı biri olarak güzel paylaşımlarda bulunabileceğimizi ve bilgi edinebileceğimizi düşünerek formunuza üye olmaya karar verdim.İnşallah hayırlı olur sevgilerle... |
SELAMLAR HERKEZEE. MSN İLE İLGİLİ NE ARARSAM ARİM SİTENİZ HER DEFASINDA KARSIMA CIKIYOR .. :) ARTIK ÜYE OLAYIM İSTEDİM. HERKEZE EMEKLERINDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM... |
Merhaba arkadaşlar; Yıllar önce siteye üye olmuştum.Immm 8 yıl olmuştur herhalde fazlası var azı yok.O zaman şifreyi site oluşturup mail adresime yollamıştı.şööle bi şeydi A872BCZO.banka şifresi gibi.Neyse tekrar merhaba.O zaman msn için yeni emotic indirmek için üye olmuştum.Bi konu için google aramada çıkınca yeniden üye oldum.fazla traş cildi bozar.sağlıcakla kalın |
Merhabalar.. Ben Aslı. 12 yaşındayım. İzmir'den geldim buralara.. İnternette dolaşırken, hep aradığım şeylerin sizin forumunuzda olması dikkatimi çekti. Ne kadar faydalı bir forumdur burası, diyerek girdim we gerçekten çok güzel buldum. Üstelik geniş, ilgi çekici we paylaşımı yüksek. Bu dewirde böyle internet sitesi nerdeee.. Neyse, sanırım hoşbuldum :) |
Ben interneti karış karış gezen ve web grafik-tasarımla ugraşan birisiyim gözüme taklıldı sitenizde güzel bilgiler vardı. Belki istifade ederim ve faydam dokunur belki diyerek üye oldum. Allah utandırmasın. |
Yıllar önce üye idim. İnternetten 2 yıl kopuk kalınca unutmuşum. son günlerde yeni bişeler öğrenmeye merak saldım. googlede sık sık sonuçlarda görününce hatırladım tabii. e nihayet üye olmak için zaman buldum.. |
Bir acelesi olduğunu, onu görür görmez anlamıştım. Sağanak hâlinde yağan yağmura aldırış bile etmiyor ve bükülmüş beline rağmen sağa sola koşuşuyordu. Yanına sokularak:? Hayrola teyzeciğim, dedim. Bir derdiniz mi var? Sıcak bir tebessümle: - Buraların yabancısıyım evlâdım, dedi. Hastahane tarafına gidecek bir araba arıyorum. -Biraz beklerseniz aynı dolmuşa binebiliriz, dedim. Oraya geldiğimizde size haber veririm. Teşekkür ederek yanıma yaklaştı ve küçük bir çocuk gibi şemsiyemin altına girdi. Nurlu yüzü yağmur damlacıklarıyla ıslanmış ve yanacıkları pembe pembe olmuştu. -Torunlarımdan biri menenjit geçirdi, diye devam etti. Ziyaret saati bitmeden dolaşmak istemiştim. Saatime baktıktan sonra: -20 dakikanız var, dedim. Hastahane yakın ama, bu havada pek araba bulunmuyor. Durağa herkesten önce geldiğimiz için dolmuşa da rahatça bineceğimizi zannediyordum. Ancak araba yanaştığında, arkamızda duran 4-5 kişinin bir anda hücum ettiğini gördüm. İçeriye doluşan ve arkadaş oldukları anlaşılan adamlara: - İlk önce biz gelmiştik, dedim. Sırayı bozmaya hakkınız var mı? Ön koltukta oturanı: -Hak istiyorsan Hakkâri'ye gideceksin arkadaşım, dedi. Hem oradaki haklardan K.D.V. de alınmıyormuş. Bu lâf üzerine attıkları kahkahalarla bindikleri araba sarsılmış ve sinirlerim allak bullak olmuştu. Sakinleşmeye çalışarak: - Ben biraz daha bekleyebilirim, dedim. Ama şu ihtiyar teyzenin hastahaneye yetişmesi gerekiyor. Bu defa şoför lâfa karışıp: - Teyzenin arabaya falan ihtiyacı yok be kardeşim, dedi. Okuyup üfledi mi hastahaneye uçuverir. Tekrar kopan kahkahalarla birlikte araba uzaklaşıp gitti. Yaşlı kadına baktım, tevekkülle susuyordu. 5-10 dakika sonra gelen bir başka dolmuşa onunla beraber bindim ve şoföre, teyzeyi hastahanede indirmesini söyledim. Yaşlı kadın, yapacağı ziyaretten ümitsiz görünmesine rağmen şikâyet etmiyordu. Üstelik trafik de yarı yolda tıkanıp kalmıştı. Şoför: -Yolun bu durumu hayra alâmet değil, dedi. Sebebini anlasam iyi olacak. Arabayı çalışır vaziyette bırakıp ileriye doğru yürüdü ve biraz sonra döndüğünde: - Kısmete bak yahu, dedi. Bizden önce kalkan dolmuşa kamyon çarpmış. Heyecanla: - Bir şey olmuş mu, diye atıldım. Yâni yaralı falan var mı? - Herhalde, diye cevap verdi. Dolmuşta bulunanları, teyzenin gideceği hastahaneye kaldırmışlar. Göz ucuyla yaşlı kadına baktım. Solgun dudaklarıyla bir şeyler mırıldanıyor ve sanki onlar için dua ediyordu. Şoför, koltuğuna yavaşça otururken: -Kısmet işte, diye tekrarlayıp duruyordu. Sen kalk koca bir kamyonla çarpış. Hem de Türkiye'nin öbür ucundan gelen Hakkâri plâkalı bir kamyonla. Adalet er veya geç yerini bulur. Ama mutlaka bulur. şans işte |
x-steel konusunda kullanım yardımı ararken üye olmak zorunda kaldım. ama üye mesajlarına bakılırsa; bilmeden, yaş ayırımı yapılmayan samimi bir arkadaşlık ortamına girdim. haydi hayırlısı. henüz tanımadığım yeni arkadaşlarımı selamlıyorum. saygı ve sevgilerimle. |
Daha öncede Google'da birtakım şeyler ararken bu forumu sıkça görüyordum. En sonunda üye olmak istedim ve burdayım. :) |
merhaba arkadaşlar bende tesadüfen buldum burayı güzel bir siteye benziyor teşekkür ederim arkadaşlar |
ben de bir çok kişi gibi msn messenger la ilgili faydalardan faydalanmak içn üye olmustm bi kac sne önce ama şmdi forum çok ilgi çekici ayrıca sanrm 6 sene önce ablam bu forumda geceliodu ordan çok etkilendm :) |
Merhaba.! Ben üst düzey kamu yöneticisiyim,üniversite mezunu iki çocuklu bir ailenin reisiyim. Sitenizi sorularıma from köşelerinde cevap ararken tesadüfen buldum..Devamlı gözüme çarpıyordu ama giriş kısmı (karşılama ekranı) ürkütücü olduğundan hep kaçtım..düzeltirseniz şöyle sıcak renklerden oluşan çekici bir giriş mükemmel olur diye düşünüyorum Biraaz kurcalayınca aradığım her şeyi içinde buldum ama yeterli cevap almış değilim..şimdi soruma siz cevap verirseniz sevinirim.. Ben messenger 8.1 kullanıyorum... daha önceleri messenger plus kullandım hep çevrim dışı olanları görüyordum..bilgisayarı yeniden yüklettim (XP profesyonel. önceki sade XP) hangi messenger plus sürümünü hatasız kursam çalışıyor ama çevrim dışı açanları göremiyorum neden? (çocuklarım için lazım yardım ederseniz sevinirim.. teşekkürler.. |
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/messenger-plus-live-scripts/156752-convo-notifier-msn-plus-live-scripts.html Kim Size Konuşma Penceresi Açmış? [QuienCierrayAbre] |
İlk kaydım yıl 2005 o zamanlar nasıl karşılaştığımı şimdi hatırlayamıyorum... Ancak bazen kopmalarım olsa da iyi ki burdayım... :) |
ben ders araştırıyordum burayı buldum çok net cevaplar aldım sağolun buranın bir admini olmak isterim:) tanıştığıma memnun oldum ;) |
Selamunaleykum Arkadaşlar Böyle güzel bir forum sitesinin varlığı çok güzel bir şey. Ben Kadir Tokat tan Sizlerle tanışmaktan mutlu oldum. |
REKLAM&TESADÜF |
Merhaba MsXLabs da daha önce üye idim ama aktif iş hayatımdan dolayı uzun süre giriş yapamadığımdan üyeliğim pasifize olmuş :( Artık ülkemizdeki büyük kriz yüzünden iş hayatım pasifleşince burda aktif olmaya karar verdim :) Yeniden merhaba |
Tesadüf Değil Tasarımı Çok Hoş Ziyaretçiyi Etkiliyorki Benide Etkilemiş ;) Yapanın Eline Sağlık :) |
MERABA ARKADAŞLAR BEN ESERALİ UMARIM BENİDE ARANIZA ALIRSINIZ SİZİN GİBİ DEĞERLİ İNSALARIN İÇNDE OLDUĞUMA ŞÜKREDİYYORUM |
ben zaten bır yıl once kadar bı odev ararken bu sıteye yanlıslıkla gırmıstım ve bayagı takılmıstım sonra uye oldum ve cok uzun sure devam ettım ardından sınav falan derken kullanıcı adımı hatrlıyrm sadece sımdı o yuzden yenıden uye oldum ve dılerım kı eskısı gıgı aktıf olurum |
medusa ile ilgili arama yapıyordum ve birden pat die karşıma çıktı :D |
Bir proğram arıyordum ve sadece burda vardı. Üye oldum ve aldım. Benim içççççin çok faydalı oldu... |
Bir dostumu kaybetmistim, burada oldugunu söylediler, geldim ve buldum.:D |
Hava kararmıştı.Bİrden halamın oğlu o karanlığın içinden çıka geldi.Bana bu siteyi gösterdi iyi sitedir dedi.Msn ile ilgili herşeyi burada bulabilirsin dedi.Bende burlarda takılıyorum.Bu arada hepinizin Kurban Bayramı Mübarek Olsun. |
arkadaşlar nbr ben yeni üye oldum nasılsınız ?:D aqalar nsl messenger 8.1 indir bu siteden :D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D????????? |
Alıntı:
|
Değişik bir tanışma oldu :cici: |
Merhaba öncelikle yeni bir kullanıcı olmadığımı belirtmek isterim bende 2005 yılı üyelerindenim fakat uzun süredir yoktum yeniden geri döndüğümde doğal olarak kaydımın silinmiş olduğunu öğrendim geçmiş zamanlarda msxlabs tan çok faydalandığımı belirtmek isterim fakat o zamanlar sadece ihtiyacım olduğunda giriyordum bundan sonra paylaşımlara da iştirak edeceğimi bilmenizi isterim yeniden msxlabs da olmak çok güzel :) aranıza aldığınız için teşekkürler Msxlabs ekibi;) |
bn program ararken üye oldum msn eklentileri fln arıyodum indirirken üye olmm gerekti oldum işte :) |
MRB ARKADAŞLAR BEN TESADÜFEN GİRDİM GİZEMLİ Bİ HAVASI VARDI İLGİNÇ GELDİ Bİ BAKAYIM DEDİM DAHA ÖNCE DEN Bİ ÜYELİGİM OLMADIGI İÇİN NETE YAPANCIYIM YARDIMCI OLURSANIZ BENDE SEVERİM BELKİ YÖNLENDİRMENİZE BAGLI GİRİP BÖN BÖN BAKARSAM SEVEMEM NORMAL OLARAK SOHBETİNİZE ALIR AKIŞA GİRERSEM SEVERİM SANIRIM NEYSEEEEE BEN GELDİM HOŞGELDİM SEFA GELDİM İYİKİ GELDİM DERMİŞİMMMMMMM. |
Teşekkür ederim.hotmail ve msn üzerine yenilikleri ararken rastladım içeriklerinizin detay ve üyelerin saygılı yazıları karşısında mutluluk duydum ve uye oldum başarılarınızın devamını dilerim.saygılarımla |
merhaba ben milla hazal.kısaca miho.japon dili ve edebiyatı ile ilgili arama yaparken burayı buldum.guzel bır yere benıyordu bende uye oldum |
bu siteyle nette cc.cleaner programını ararken karşılaştım cokta iyi oldu.ben ic giyim modelistliği yapıyorum lectra modelislik yazılımı kullanıyorum işimin gereği pc icin gerekli olan bazı programlara ihtiyacım var ve sanırım onları buradan halledebilirim cok teşekkürler. |
| Saat: 04:44 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık