![]() |
tmm denicem |
Merhaba, Oturum açmaya çalıştığımda açılmıyor ve 8e5e0158 kodlu bir hata alıyorum.Bu yalnızca kendi adresimden denediğimde oluyor.Diğer adresler açılıyor fakat yalnızca kendi adresimle giremiyorum bunun bir çözüm yolu varmıdır?Varsa nedir bilgilendirirseniz sevinirim.Teşekkürler. |
Alıntı:
Bilgisayarıma Girin Gizli Klasör'ü Açın Araçlar / Klasör Seçenekleri / Görünüm / Gizli Dosya Ve Klasörleri Göster Uygulayın Ve Aşağıdaki Yolu Takip Edin. C:\Documents and Settings\WİNDOWS OTURUM ADI\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts Oturum Açamadığın Klasörü Silin |
Orada yalnızca {4d554e19-f075-4b64-93a6-a3ed77ddbf9a} isimli ve bunun benzeri klasörler var? |
Alıntı:
|
Gözükmüyordu hepsini sildim.Fakat şuanda komple gitti..Exe açılmıyor :S |
Alıntı:
windows installer için : http://www.resim-yukle.gen.tr/images/iq2qkqkkwsw1t5w7kdk2.jpg bunlar var uzerine basıp baslat dedim sonra baslatıldı ve durdu dedi o kdr napıcam yaa :*(:*(:*(:*(:*(:*(:*(:*(:*(:*(:*(:*(:(:(:(:(:(:(:(:(:( |
Ayarlarda iki kez farklı klasör belirtmeme rağmen msn inatla konuşma geçmişini "Alınan Dosyalarım" klasörüne kaydediyor. Sebebi ne olabilir? Bu durumu nasıl düzeltebilirim? |
Alıntı:
|
sadece winamp eklentisini istiyorum son sürümle uyumlu var mı acaba?verebilirmisiniz? |
| Saat: 12:37 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık