![]() |
Bekledim gelirsin diye gelmedin:S yatıyorum ben de çok yorgunum çok fena uykum var:S yatıyorum iyi geceler günlük... ....mÜhÜrLü KaDeRiM... |
dün netim kopuktu ondan önceki günde öyleydi bugün sanırım normale girdi umarım kopmaz sinirlerim bozuluyo :S Arkadaşlarımı, kusumu ve aşkımı özledim :S neyse umarım yine kopmaz :moo: |
Günlükümm Benim,:cici: Bugünlerde okulun hiç tadı yok ders filan olmayınca okulun yarısı kaçıyor yarısı öle boş boş oturuyor..Kaçmak da sıktı iyice..Yani okuldayım hep,arada bi test cözüyorum cogunlukla müzik dinliyoruz falan..Nete de çok ugradıgımı söyleyemem.. Günlüküm hiç çaktırmıyorum ama ben bebişimi cok özlemişim ya:inlove:Şükretmek gerektigini konusuyoruz cogunlukla ama gercekten aşkın hakkını vermek gerek umarım cok yakında beraberiz:uf:..Allah sevenleri hiç ayırmasın insallah:tender: M(L)M |
İzmire Gitme Günü Yaklaştı...(ay sonunda izmirdeyim) Askımı hergün daha çok özlüyorum.Ama ASKIMLA sürekli mesajlaşıyoruz. Operatörümüz sağolsun. Onu Çok Seviyorum. Herşey Onunla Güzel.Tek Korktuğum Askımıza Nazar Değmesi. Herkes bize imreniyor da. :shy2: Neyse Günlük İnsan Ne Kadar Zor Günler Geçirse de Yanında Sevdiği Olduğu Sürece Hiçbişey Sorun Değil...MELEĞİM:inlove: |
Merhaba günlük bugün çok mutluyum kusumun neti düzelmiş galiba:S inşallah düzelmiştir onu çooooookk özledim:tender:Bu gün kiss.me ile takıldık okul çıkışı:D 18 gün devamsızlığım var okuldan da kaçamıyorum:Dmahsur kaldım okulda:moo:bu arada operatörlük çok güzel bir meslek:naughty:sevenlerin daima mutlu olması dileğiyle:tender:ben de aşkımı özledim :tender: bu gece görüşcez:tender:onu çok seviyorum:uf: (L)(L) |
Günlükümm:cici: Bugün hafta sonu oldugu icin dersaneye gitmem lazımdı ama nasip işte 3 haftadır olmuyor bu olay :noangel:yazılı falan derken bugün de sabahtan aksama kadar pc deydim.bilgisayarımda kayıtlı dosyalardan ödev calısmak lazımdı ama ben yine pek bakamadım ya:hysteric:Yarın da aksama kadar burdayım:uf:Şansa bak aşkım da yok ortalarda..Özlem diyorduk dimi ..Evet yavaş yavaş yakıp kavurmaya başladı bile(ci)..Kısacası bi yıl sonra izmirdeyim insallah:cici:Çevremizde de aleyhimize bircok olay olup bitse de hiç takmıyorum günlük,O'ndan başkası yalan..;)...TEKTANEM:inlove: |
Gün bitiyor artık ben hala lak lak :D:D kankamla konuşunca zaman nasıl geçiyor anlamıyorum.Acayip iyi anlaşıyoruz nazar değmesin :tender: günümü bozmak isteyen herkese rağmen çok güzeldi her şey.Çok mutluyum huzurluyum.İyi geceler günlükk.:wave: |
bugün netim kendine gelebildi sonunda kankamı çok öslemişim :) sanırım Türk telekoma ettiğim dualar yerini buldu... :) benim için çok farklı bi gün deildi ama yinede güseldi :) farklı olmamasının nedeni sanırım hergünümün güsel olması ne mutlu ki :tender: |
Sanal Günlük ben aslında adı sanal la anılan hiçbişeye güvenmem :sopa: ama arada MsXLabS 'ın hatrı var yoksa çok kafam bozuldu bu işe nerde bu şişe neyse geç oldu yarın g.antep'e gideceğim yolda uyursam üzülürüm ölürüm :D sonra hayata küserim :noangel: msx te bugün pek takılamadım ama ben msx &msx bensiz olmaz tabi aksini düşünenlerde vardır :) ama nedense günlük benim iyi niyetimi insanlar hep suistimal etmekle meşgul neden acaba neyse uyumam lazım pilim yok ki şarj edeyim :P kendine iyi bak msxlabs :wave: hepinizi seviyorum beni sevmeyenleride :inlove: The Unique Gittii .... |
Sevgili günlük dün sabah Erzurum a geldim. İzmire geçecektim fakat uçak olmadığı için bugüne kaldım.Şuan kaldığım odada bi oda arkadaşım var adam sanırım40 yaşında falan ama tam bi sopalık. Sinirlerimi tavan yaptırdı. Allahın dedim sen bana bir iki saat daha dayanmam için sabır ver.Neyse saat 9.00 olmak üzere kalklıp hazırlanayım. Bi kahvaltı sonra izmir.:) |
| Saat: 07:57 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık