MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Site ve Forum Hakkında (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/)
-   -   MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/4785-msxlabs-la-nasil-tanistiniz.html)

Bozkurtugay 13 Aralık 2008 15:28

Merhaba
Ben Tugay Msxlabs'ı googlede forumlara bakarken buldum beğendim üye oldum

inhibition 13 Aralık 2008 16:45

herkese selam ben daha önce üyeydimde silinmis:D nese herkese iyi paylasimlar...
saygilar....

erxan 13 Aralık 2008 17:50

Google resmen size çalişiyor nasil tanişmiyim :)

baha810 13 Aralık 2008 18:14

siteniz tek kelimeyle harika olmuş elinize sağlık...

ben konyadan baha lise öğrencisiyim bukadar :)

Xsir89 13 Aralık 2008 18:24

Ben MSN için farklı uygulamaların peşinde buraya geldim iyiki MSN düşkünlüğüm varmış burayı bulmak iyi oldu.;)

mc-sanchez 13 Aralık 2008 21:08

Çok Hoş bi siteee bende şans eseri buldum burayı ve asla vazgeçilemezz o kadar alıştımki ihtiyacım olmasada açıyorum burayı altta duruyo o derece aşığım. Neutralizer e hayranım ayrıca herkese selmlar.

melikeeslem 14 Aralık 2008 10:37

selam arkadaşlar ben yeniyim bi program ararken bu siteyi buldum

tayfun37 14 Aralık 2008 21:20

adım tayfun format atmayı örenmeye çalışıodum resimli anlatım vardı burada o yolla format sayesınde :D bir kaç ay oldu...

Kanatsizmelek 15 Aralık 2008 00:44

Hayirli Aksamlar arkadaslar ben selma ve bende baska bir paylasim sayfa icin bir program ararken burda buldum güzel paylasimlar dilegiyle :)

fearlees2 15 Aralık 2008 20:44

ben ödew arıyordum siteyi bldum ii ki blmusum çok güzel sorualr ve cevapalr var :)

bacım 16 Aralık 2008 00:11

selamlar ben bu siteyi teyze kızımın yolladığı e-postama yolladığı mesajdan aldım umarım gezel şeyler baylaşırız.

efe 16 Aralık 2008 17:47

site çook güzel bir site ödev araştırırken karşıma çıktı :D
bütün arkadaşlarıma tavsiye edicem

eSmer-Meleq 16 Aralık 2008 22:13

ödev ararken buldum ve çok hoşuma giddi aradıgınıs hersey var sitede emeği olan herkesten allah razı olsun (:

yek 17 Aralık 2008 08:54

Ben bu siteyi onarımdayken webde birşey ararken bulmuştum.Sonra dedim ki bu site iyi bir site olacak (ama diğer onarımdaki siteler gibi bir daha açılmaz sanıyordum).Şimdi yine birşey ararken gördüm,girdim ve "Aa!Açılmış!Bakayım üyeliğim duruyor mu??" diyerek giriş yaptım.Artık ben de varım :walk:

efşa 17 Aralık 2008 17:08

siteniz hakkında henüz bir fikir beyanında bulunmaktan kaçınıyorum lütfederseniz ama güzel vakit geçireceğime inanıyorum başarılar dilerim

zaga41 19 Aralık 2008 11:43

slm,ne zaman google'den birşeyler arasam ve özellikle ödev karşıma hep sizin siteniz çıkıyordu..sayenizde çoğu ödevi bulabildim . bugünde maskeler konusuna aradım yine gogleden siz çıktınız ve bende en sonun da artık siteye üye olayım dedim.güzel bir siteye benziyor,biraz daha geziniyim forumunuzda

A_l_e_x_a 19 Aralık 2008 12:38

Adını duymamıştım tesadüf geldim buralara ilk gördüğüm bu forumda güzel günler geçireceğim eminim umarım sizde aynı fikirde olursunuz benle:D:muz:

berkbal 19 Aralık 2008 18:01

Googlede albüm ararken keşfetmiştim. Gerçekden seviyeli, ciddi bir forum.

fatma alacı 20 Aralık 2008 19:12

musty1225 sayesinde öğrendim

Merhaba

ben musty1225 sayesinde öğrendim

sahin42 21 Aralık 2008 23:10

ben MsXLaBs ı tesadüfen buldum ama googlede karşıma çıktıkça artık tercih sebebim olunca üye olmam gerektigini anladım ve işte burdayım

İzer Demirkol 22 Aralık 2008 19:11

Bu siteye cebir alanında ünlü bilim insanlarını araştırırken rasgeldim zaten fazla geçmeden üye oldum şu süre içerisin fazla bilgim yok ama umarım sitenizi bende herkez gibi beyenirim...

biruni 22 Aralık 2008 21:12

s.aleykum..
bende yeni üye oldum..
hakkımda/hakkınızda/ hakkımızda hayırlı olsun

muhammet14 22 Aralık 2008 23:09

Ben Genelde Msn Messenqer Konularında ne zmn tıklasam ilk link bura geliyordu ilgimi cekti gerçekten içerik ve sohbet bakımından uygun gördüm her şey bi urqaş sonucu oluşmuş güzel ve Dop dolu bi site inşlh. birlkte birlkte dewam ederiz...

orchide 23 Aralık 2008 05:10

merhaba ben orchide

msxLabsi ne zamandir biliyorum ama üye olmamistim.
aslinda olmustum ama nickimi unuttum:D

ama cok sahane bir site cünkü bu yardimlasma olayi her forumda yok.

neyse iyiki varsiniz

ECELIM 23 Aralık 2008 07:08

slm ben nesrin.

tesadüf sonucu buldum resim ararken bu site
karsima cikti cok hosuma gitti üye oldum
insl cok iyi arkadasliklar edinirim hos sohbetlerimiz olur.
iyiki varsiniz...

ferit34 24 Aralık 2008 04:46

MSXLABS zaten en büyük MSN formu.Messenger ile ilgili google ye birşey yazdığınızda ilk MSXLABS çıkıyor.bende uzun zamandır kullanıyorum ve biliyorum.hepinize merhaba Istanbuldan Ferit34...

everest211 25 Aralık 2008 14:06

daha önceleri forumun katılımcılarındandım fakat uzun bi süre giriş yapmadığımdan bilgilerim tarafınızca silinmiş haklı olarak :*( fakat tekrar beraberiz sizden vazgeçtiğimi düşünmeyin tekrar merhaba hepinize ve mutlu yıllar dilerim:P

crazy_04 25 Aralık 2008 14:24

Karanlığın mavi gökyüzü... merhaba ben selçuk emre burayı bana, bir bayan arkadaş tavsiye etti göz attım üye olmaya değer buldum :)

rengarenk 25 Aralık 2008 14:26

ewt ya çok gzl bir site soru-cvp bölümünü özellikle çok seviyorum ama son zamanlarda yazdığım cvplara msj gellmiyo nedense

ahmed 25 Aralık 2008 14:44

Alıntı:

rengarenk adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1267939)
ewt ya çok gzl bir site soru-cvp bölümünü özellikle çok seviyorum ama son zamanlarda yazdığım cvplara msj gellmiyo nedense

soru-cevap bölümünde arkadaşlarımız ellerinden geldikçe tüm sorulan sorulara cevap vermeye çalışmaktadırlar,gecikmeler olabilir...

e.said coskun 25 Aralık 2008 14:54

Çok Eskilerdenim.Geçmişde Yapmış Olduğum Hatarı Silmeye Kırdığım İnsanlardan Özür Dilemeye Geldim...

rengarenk 25 Aralık 2008 15:29

Alıntı:

ahmed adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1267952)
soru-cevap bölümünde arkadaşlarımız ellerinden geldikçe tüm sorulan sorulara cevap vermeye çalışmaktadırlar,geçikmeler olabilir...

bn 1 gündürlü bekşiyorum sorumun cvabını biraz gecikmeler değil çok gecikmeler oluyor çok yoğun olduğu için site ama bn buna birşey demiyorum sizin yanlışınızı düzelttim sadece

katre 26 Aralık 2008 16:34

merhaba;
ben de msn ile ilgili bir sorunun çözümünü ararken buldum burayı...şimdilik sadece siteyi inceliyorum ;)

que3nN 26 Aralık 2008 20:29

mrb benim ismimm eylemm. siteyii rasgele buldum iyiki de bulmuşum
:D

ahmed 26 Aralık 2008 20:38

Alıntı:

rengarenk adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1268007)
bn 1 gündürlü bekşiyorum sorumun cvabını biraz gecikmeler değil çok gecikmeler oluyor çok yoğun olduğu için site ama bn buna birşey demiyorum sizin yanlışınızı düzelttim sadece

ben yalnış bir ifade kullanmadım siz bence dikkatli okumamışsınız yazımı,ben gün yada süre vermedim sorununuzun cevaplanmaması konusunda.sadece geçikmeler olabilir dedim ayrıca biraz ibareside yazmadım.dikkat edin lütfen ifadenizde...

rengarenk 27 Aralık 2008 10:55

Alıntı:

ahmed adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1269470)
ben yalnış bir ifade kullanmadım siz bence dikkatli okumamışsınız yazımı,ben gün yada süre vermedim sorununuzun cevaplanmaması konusunda.sadece geçikmeler olabilir dedim ayrıca biraz ibareside yazmadım.dikkat edin lütfen ifadenizde...

bn yazmadığınızı biliyorum ama cümleleriniz öyle anlam taşıyordu!!!

BiRuMuT 27 Aralık 2008 20:20

msnle ilgili çözümleri ararken MxSLabs çıktı önüme içeriği hoşuma gitti üye oldum

NinjaNejat 29 Aralık 2008 16:56

Ben kendi kendime tanıştım. İlk başta emulator oyunu arıyordum. Bannerlardan birinde Felix'i gördüm (pocket fighter karakteri) neyse biraz takıldım filan aradan zaman geçti. Bir sene kadar internetten kopuk yaşadım. Çok zor bişe sonunda internet bağlantıma kavuştum. Neyse görmeyeli site çıtayı çok yükseltmiş. Bundan sonra buralardayım. Bir yere gitmek yok. Zaten gitmek isteyen kim zamanında da güzel bir siteydi. Hadi bakalım zaman neyi gösterecek.

alptugcenk 31 Aralık 2008 00:27

merhaba ben yeni üye degilim ama aynı nikimle sitemize giremiyordum sifremi ve nikimi dogru girdiğim halde siteye kabul edilmedim bende aynı nikle tekrar üye oldum
sanırım beni site silmiş
saglık olsun yine aranızda olmaktan mutluyum
saygılar

savakar 31 Aralık 2008 08:49

Merhaba Busiteyi bana kimse önermedi tamamen tesadüf diyebilirim. 30.12.2008 günüydü bana bir program ve o programa ait bazı ek durumlar bilgiler lazımdı bende GOGLE' da arama yaptırdım ve bu vesileyle MsXLabs'sı tanıdIm siteyi ziyaret ettim. Söz konusu program hakkında gerekli açıklamaları gördüm ve bu forumun iyi bir paylaşım formu olacağını düşündüm sonuçolarak üye oldum... Umarım güzel beraberliklerimiz olur sevgi ve saygılarımla...

TryToKiLLm3 31 Aralık 2008 11:42

Kesinlikle harika ötesi bi site rastgele dosya ararken girdim görünümü hoşuma fln gitti en azından diğer forumlardan sitelerden farklı kesinlikle süper..

XaFerS 4 Ocak 2009 00:36

SeLam.ßu siteyi tesadufen buLdum.Aslında ben Forum sitelerinde gezinmeye bayılırım Yani sizle karsılasmam kacınılmazdı kısmet bu gunlereymis:) ßenim de ßir Forum sitem var isim verip reklam yapmıycam:) Sisteme gercekten bayıLdım kutlarım sizi.Artık ßen de aiLeden ßiriyim diyebiliLirim:) Tsk ederim...

GaDDaR 4 Ocak 2009 21:03

ŞöyLe DeSEk 5 Karış ;)

toxic91 4 Ocak 2009 21:04

Ben toxic
Sertab Erener'in koyu bir hayranıyım bir arama motorunda tanıştım MSX ile...
Çok sevdim. Çok büyük bir site...

cilgindevekusu 5 Ocak 2009 16:14

siteye uye olmamiştim ama takip ediyordum daha onceden cok harika bi site ne ararsan var yani =)

basarilarinizin devamini diliyorum hepimiz için hayırlı olsun :D

alex41 5 Ocak 2009 18:49

bana burayı tavsiye ettiler ben de ii olur dedim ve geldim ve geldiğimden mem nunum

çok sağolun çok teşşekkürler

LipRoSe 5 Ocak 2009 19:36

ben hem yeni eski üyeyim:Dnasıl oljuyo o die sorucaksanız şöyle yanıtlıyım: iki yıl önce tanıştım bu siteyle,ama baya bi süre giremedim özel nedenlerden dolayı ama yeniden kavuştum siteme,bu sitede aradığım herşey var çok aydınlatıcı ve kaliteli bi site olduğunu düşünüyorum..herkesin tanışması gereken bi site herşeyiyle mükemmel..herşeyden önce geniş bi vizyonu var ve yeniliğeçok açık gerek eğlenmek gerek öğrenmek için oluşturulmuş bi site içindede yok yook..

sengi 6 Ocak 2009 13:34

merhaba

gerçekten müthiş bir site ilk gördüğüm anda çok beğendim site içerisinde gezmekten çok keyif alıyorum başarılarınızın devamını diliyorum

Busenur41 6 Ocak 2009 20:34

google dan buldum burayı kanım ısındı xD

-Eylül- 7 Ocak 2009 10:08

merhaba sitenizi dün aksam burclarla ilgili bir konu ararken buldum daha sonra flas siirleri dinledim ve cok begendim. sitede biraz gezindikten sonra bu güzel siteye üye olmaya kararverdim ve simdi burdayim.:).güzel paylasimlarda görüsecegimizi umuyorum....

Saat: 07:55

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık