MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Kahve Molası (https://www.msxlabs.org/forum/kahve-molasi/)
-   -   Biz Bize / Sanal Günlük (https://www.msxlabs.org/forum/kahve-molasi/318-biz-bize-sanal-gunluk.html)

MYDMR 8 Haziran 2008 21:25

Günlüküm:cici:
Bu hafta sonu çok kötüydü günlük:moo:..pc başından hiç ayrılamadıgım şu 2 gün boyunca hiç sıkılmadıgım kadar sıkıldım:faint:..Gerçekten verimli çalışabildigimi pek söyleyemem..TEKTANEM de yoktu zaten:hysteric:Onunla da pek ilgilenemedim operatörüm saolsun cabuk cabuk bitti kontörüm:hih2:..Yani okul da bitiyo ya son kez burnumuzdan getiriolar her seyi,hala sınav calıstık ya ama salı günü her sey bitiyor:tender:Bu arada günlük çok özledim ya:cry:Bi kavuşayım hiç bırakmıcam diyorum onu,böle yapışık ikiz gibi geziomuşuz:P:cici:Ama hiç farketmez nasılsa SEN=BEN her zaman;)Neyse günlüküm benim oturmaktan yoruldum ya biras ugramayayım diyorum nete ama aşkım var zorla degil mecburi gelecez8-|şaka bir yana ben seve seve gelirim..E işin ucunda o olduktan sonra:inlove:Yarın görüşebilmek dilegiyle..Saglıcakla kal:wave:

fadedliver 8 Haziran 2008 23:42

çok güsel ve farklı bir hafta sonu gecirdim.denize hayranım.ama şimdi evdeyim:S

nünü 9 Haziran 2008 10:35

1 günde değişti bütün herşeyimiz.. aksiyon filmleri bizim yaşadıklarımız yanında biraz sönük kalıyo..
herşey bitti ama.. temizlendik.. temiz bir sayfa açıyoruz artık.. tertemiz..
bu sefer kimse parmak atamıcak..

biz artık 4 kişiyiz..

MYDMR 9 Haziran 2008 23:28

Günlüküm:cici:
Bugün okulda ingilizce final sınavları bölüm 1 vardı..Biras kötü gecti cünkü fazla calısmamıstım ama bugün sevgilim sagolsun komutanım oldu bitanem ya:inlove:tam 8 saat ders calıstım:moo: ve yeni bitti:faint:.insallah yarın seri 2,bomba gibi geçicek:banana:Bana şans dile..:wave:

MYDMR 10 Haziran 2008 22:06

Günlüküm..:cici:
Sonunda sınavlar bitti..Dedigim gibi son sınav fevkaladenin fevkindeydi:tender:ama yine de yazın yükseltme sınavına giricem,ingilizce kredisi yüksek bi ders8-|..
Bugün sınıfta sadece süpersin ve ben kaldım..Ders işlenmiyo artık,yarın ve persembe de gitmicem..Okul çok yordu bizi günlük biras dinlenmek istiorum:moo:derken yazın dersane baslıyor ve tabiki öss ve yds:faint:Hayallerimizin şehri İzmir,insallah seneye beraberiz..:tender:
Bugün aşkımla da konuştum günlüküm:cici:3gndür görmemştim,özlemişim ya:inlove:O'na her bakışımda böyle dalıp dalıp gidiyorum ya bugün az daha dalmaktan uyucaktım karşısında|-)..Ve onun bana her bakışında karnımda uçuşan kelebekler...:uf:Karşılıklı anlaşmadaki en güzel şey olan jest ve mimik kullanımı^o):naughty::hih2:gibi:cici:..Aşkn acı yüzünden ziyade bu yüzünün de farkına varmak hatta ona doymak da varmış..İnsallah hep böyle devam eder:shy2:..You are only mine..My own..(L)MY_MMD(L)
BEBİŞİMM:inlove:

Sevimli_kız 11 Haziran 2008 21:15

Merhaba sevimsiz günlük bugün berbat bir gündü,:hysteric:odamı temizledim daha doğrusu içinden zor çıktım ne dağınık biriymişim ben,annem öyle dedi :( birgün benim değerimi anlar ama çok geç olur :*(Birtürlü yaranamadım elin kızları hep iyi oldu gözünde ama özleyecek beni:wiggle:

The Unique 11 Haziran 2008 21:18

Merhaba günlük , saol demediğini biliyorum ama bekledim işte hala askerlikten kalma 1 alışkanlık:P neyse bugün sabah vali geldi onla gezdik durduk sayesinde uzun zamandır görmediğim yerleri gördüm saat 18 gibi servise gittim ve buraya geldi ee şimdi sıra sende dermişim :P

fadedliver 12 Haziran 2008 22:55

bugün hayatımdaki bir yalanla daha yüzleştim...suan ellerim titresede mutluluk imkansızda görülse nefes almaya çalışıyorum.daha önce de yaşamıştım bu anı hemde defalarca.geçecek zamanla ama ne zaman?bin bela diliyorum başına Allah'tan binide seni bulsun

Sevimli_kız 13 Haziran 2008 13:18

Merhaba sevimsiz günlük:uf: bugün çok mutluyum eski arkadaşımın mezuniyet günü evine gidecek beni unutacak benimle uğraşamayacak:haha:

nünü 14 Haziran 2008 22:13

çok canım sıkkın...
çookk..

Saat: 09:13

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık