![]() |
merhaba ben esad sitenizi burda olan bir üyeniz tarafından öğrendim...çok güzel bir site tavsiye ederim dedi ....kullanıcı adını bilmiyorum bilseydim yazardım...burdayım artık kaçış yok :) |
slm ben omer ben sızın bu gozkırpmaları programımı arkadsım dan aldım unları yuklemeye calısırken yardım almak ıcın sızın sıtenıze baglandım ve gereklı bılgılerı aldım sıze bu ımknı sagladıgınıuz ıcın tskr edrım sıtenız gercekten cok faydalı ve kalıtelı ınsanların bulundugu yer bırcok sıteden daha ıyı ve daha cok bılgı saglıyor tskr ben emınım aradıgım herseyı burda bulacagım umarım sızde benım uyelıgım den mennun kalırsınız sıze ve sıtedekı herkese tkr edrım bu ımkanlkarı sagladıgınız ıcın tskr ben sızın bu gozkırpmaları programımı arkadsım dan aldım unları yuklemeye calısırken yardım almak ıcın sızın sıtenıze baglandım ve gereklı bılgılerı aldım sıze bu ımknı sagladıgınıuz ıcın tskr edrım sıtenız gercekten cok faydalı ve kalıtelı ınsanların bulundugu yer bırcok sıteden daha ıyı ve daha cok bılgı saglıyor tskr ben emınım aradıgım herseyı burda bulacagım umarım sızde benım uyelıgım den mennun kalırsınız sıze ve sıtedekı herkese tkr edrım bu ımkanlkarı sagladıgınız ıcın tskr |
herkese slm Merhaba ben kısaca serkan66 bu siteye hep giriyordum çok beyeniyordum o yüzden üye oldum iyi ki olmuşuşm çok mutluyum teşekkür ederim |
slm ben esmerkiz ben bu siteden önce bizimalemde kayitliydim orda canimbabami tanidim bizim alem bozmustu deyismisti canimbabam da yani babam deyil nick yazdigim canimbabam ;) oda su an burda kayitli herneyse o site aramaya cikmisti :D internete ve internete msx labs buldu ve banada verdi kayit ol güzel yer dedi bende kayit oldum ya 2 sene oldu yada iki bucuk sene burdayim hepsi canimbabam sayesinde bana bu güzel bu muhtesem siteyi bulduguicin ona tsk ediyorum burda canimdan cok sevdiyim abim kafkaskartali var onuda sizleride iyiki tanimisim msx aylesini cok seviyorum sizlerle her sorunumu her eylenceli günümü paylastim paylasiyorum 17 yasindayim burda sizlerden cok sey ögrendim saygi sevdi ablalik abilik kardeslik bu sitede abilerim ablalarim kardeslerim var hepsinden memnunum bana yanis yapmayana bende yapmam neyse herkeze msx de mutluluklar dilerim allah yolunuzu acik etsin mutluluklar esmerkiz |
ben bu siteyi google dan TÜRKÇE RAP yazdığım için buldum.Çok güzel bir site.İnşallah güzel günlerimde girerim :) |
arkadaş tavsiyesiyle üye oldum |
Google Yoluyla Çoklu Oturum Yaması Ararken :) Kolay Gelsin Paylaşımlar için Teşşekürler Selametle. |
bu sitenizi bi dostumun tavsiyesi üzerine buldum.daha yeni olmama ve sitenizi tam incelememiş olmama rağrem süper bi site olduğunu görüyorum.Başarılarınızın devamını diliyorum. . |
tesadüfen oldu o gün şanslı günümdeymişim ki bu foruma rastlamışım. sizlerden çok memnunum. emeği geçen herkese teşekkürler,selamlar,saygılar |
Slm Her zaman Kısa ve öz konuşmayı severim ama bir türlü kısa konuşamam:) Öncelikle siteyle ilgili şu an herhangi bir şey söylememin doğru olmıyacağını düşünüyorum. Çünkü daha yeni üye olduğum için net olarak bir bilgim yok. Fakat msn herkesin başına gelebilecek en güzel şeylerden bir tanesi ve geldiğinden bu yana çok fazla ilgi gördü ve görmesi de çok doğal istediğiniz kişiyle görüşebiliyor ve istediğiniz anda konuşabiliyorsunuz. Buda bize teknolojinin tüm yeniliklerinden faydalanabilmemizi sağlıyor, tabiki teknolojiyi yakalamak mümkün deyil fakat msn le en aza indirmek mümkün. İyiki varsın Mesn. |
| Saat: 07:33 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık