![]() |
|
Sen sevdirmezsen sevemeyiz; Kalbimizi cemâline ve kemâline hayran eyle Allah’ım.. Kulluğunun kapısından ayırma Ey Rabbim..! |
Ey affetmeyi seven Rabbim, sil göz yaşlarımı.. Sen teselli et beni,serinlik sun şu bağrıma.. Hayırlı kederlerimi sen sevdir bana!. |
|
|
Binbir adlı bir Allah Yüzbin adlı bir Süphan Sen yare kıl ya Rahman Bir iş geldi başıma Binbir adınla ferman İlahi izzeti hakkı Muhammet hürmeti hakkı Melekler taheti hakkı Bizi gamdan helas eyle Muradımı hasıl eyle Binbir adın var senin Bir muradım var benim Binbir adın hürmetiyle Ver muradım sen benim İmdi küllü seyhin Her muradıma sebep sensin Allahım.. |
|
Bu gün bir cuma'mız var, Din ile imanımız var, Nur ile kur-an'ımız var, Muhammet Mustafa peygamberimiz var, Bizi yoktan var eden,bir ulu Allah'ımız var. Ya bena Yarabbena Her halim şükür sana İsminle cennetin de cemalini göster bana. La ilahe illallah, Muhammeden resulullah. |
ALLAH’IM! MÜMİN KARDEŞLERİMİZDEN HASTA OLANLARA ŞİFA, DERTLİ OLANLARA DEVA BORÇLU OLANLARA EDA, SIKINTIDA OLANLARA, GÖNÜL FERAHLIĞI VER…. AMİN…. |
|
| Saat: 12:14 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık