![]() |
sayın Thinker Bell bayan mı? erkek misiniz.Bilmiyorum benim içinde önemli degil. Ama yazdığınız msj son derece mütişti.Aslında ben birdaha bu siteye uğramayı düşünmüyordum.sizin msj olmasaydı.Nerden bildin dersen 6cı hissim biraz kuvetlidir.msj için teşekkürederim.nut |
Siteyi kimse önermedi.Googlede bir konu ararken tesadüfen buldum ve merak edip üye oldum.Şimdilik iyi.Bir çok yararlı etkinlik var.İnceliyorum.Galiba burada çok uzun kalıcam. Siteye emeği geçen herkesi kutluyorum. |
Marhaba Benim adım Ali 30 yaşındayım, İran/ Tebriz'den size katılırım. |
Herşey benim bir arkadaşımın bana Dinamik görüntü sitesi vermesiyle başladı sonra üye oldum yaşım 19 Ankarada oturuyorum |
mm inanınki nasıl tanıştığımı hatırlamıyorum bir kaç sene önce bi şekilde tanışmış oldum.. Ama tabi en son google yaptığım bi arama sonra siteyi ziyaret etmiş bulundum.. mm çok ilgi çekici geldi genel site görünümü hoş nasıl daha desem mm kışkırtıcı geldi .. Yeni şeylere aç bir insan olarak üyel olmak istedim ;) Hayırlı olması umuduyla iyi çalışmalar ......... |
Hmm Ben Msx'ı Abimden Gördüm Giriyorum :) İşde Yaşım 16 =) Adım Hürkan :D İyi Forumlar Forumun En Küçüğü Benim Herhalde :) |
msn le ilgili programlar ararken arama motoru sayesinde karsima cikti,o günden beri |
The Unique sayesınde :=) |
site çalışanlarına saygı ve sevgiler.msn ile ilgili özelliklede plus la ilgili dolaşırken sizlerin adresini buldum.şimdilik acemi olduğum için bir şeylerden söz edemiyeceğim.sizlere ve tüm üyelerinize çalışmalarında başarılar dilerim. |
Selamunaleyküm tüm site moderatörlerine ,adminlerine ve üyelere sizlerle beraber olmak bir mutluluk olsun istedim bir konuyu araştırırken formumuzla tanıştım. Hiç Kimseyi Kırmayacağıma Hiç Bir Moderatörümüzden Olumsuz Uyarı Almayacağıma Bilginin Paylaşılınca Güzellik Bulur Düsturuna Bağlı Kalacağıma Söz Veriyorum Allaha Emanet Olunuz |
İlk önce slm vermek istiyorum ben bu sitede Sedef 21 adlı kuzenimden öğrendim ve çok sevdim |
bir arkadasımdan program cd'si istemistim verdiği programın zipinin içinde sitenin adresi yazıyordu.girdim baktım gerçekten cok güzel bir site ve programlarındada virüs yok.dedim tamam mekan burası.site cok güzel birde su program kısmı aktifleşse artık asağı yukarı 5 6 aydır bekliyoruz. :)) gerçekten cok güzel bir site... |
Merhaba, sitenizle sanıyorum 2006 yılıydı tanıştığımda o zmnlardaki kullanıcı adım lindaydı uzun süre girmeyince galiba silinmiş,siteyi ilk google da görmüştüm o gün bugün burdan vazgeçemedim.... |
Bende bu siteyi 4 yıl önce msn göz kırpmaları için bulmuştum saolsun bana verdi.Ama üye olmamıştım(U).7 gün önce de üye oldum dersim için.Çok memnunum.Bu siteyi kuranlara çok teşekkür ediyorum.(L):D |
Beyler bayanlar herkese selamlar.Bu siteyle tanışmam gerçekten uzun zaman aldı.Uzun bır süre siteye üye olmadan aklımdaki soruları sorarak geçindim.Ancak baktım gördümki çok güzel bir site her türlü içerik var (yani tam aradığım bir site :)) ve sonunda üye olmaya karar verdim.İyikide olmusum inş. siteye katkılarım dokunur.Aranısa hosgeldim :) |
Ben bi konuya bakarken tesadüfen karşılaştım ve çok beğendim.direk sık kullananlarıma ekledim tabi:) |
Ben semih; Sitenize daha önce üyeydim fakat uzun süre giriş yapmadığımdan sanırım kaydım silinmiş. Siteniz tek kelime ile harika .Söyleyecek başka bir şey bulamıyorum . Saygılar |
MAVİYLE OLAN HERSEY BENM İLGİ ALANIM OLDUGUNDAN BU SİTEYLE TANIŞMAM ZOR OLMADI:) |
sitenin ve girip çıkanların ahlak kurallarına riayet etmesi çok |
Merhaba ben burayı daha önce çoğu kez ziyaret etmiştim. Hatta tasarımı sadece dikkat çekmekten öte, çok güzel. Uzun zaman geçtikten sonra dedim artık üye olayım. Madem takip ediyorum bende katılayım bu birikime, bu heyecana. Selamlar saygılar... |
Merhablar Herkese... Bende forumlardan pek anlamıyorum üyeliğim aslında kısa bir süre sayılır. Ben bu siteye girmek için fırsat bulamıyordum fakat arama motorlarında ne arasam karşıma hep bu sitede bir içerik çıkıyordu bir link vardı ulaşmam gereken bunun için de üyelik şarttı sizde bilirsiniz bu durumu. Ama şimdi daha çok sitede olma zamanım oluyor normalde bana sıkıcı gelirdi forum siteleri zamanım oldukça ve burada paylaşımlarınızı gördükçe daha da sarmaya başladı umarım bu site çoook uzun yıllar bizimle birlikte devam eder. Bütün çalışmalardan sitedeki düzenden dolayı görevli arkadaşlara paylaşımları için sevgili üyelere teşekkür ediyorum. Msxlabs'ı artık bende çok seviyorum... Çok daha güzel günlere gitmek dileği ile.... |
merhaba herkese yeni geldim aranıza umarım hayırlı olur |
Merhaba araştırma yaparken çıktınız hep karşıma bilgileniyorum sayenizde bir de üye olmadan edemedim bu şekilde daha çok bilgileneceğime eminim..teşekkürler emeğinize sağlık... |
internetten n ezaman msn le ilgili herhangi bir şey arasam ,karşıma msxlabs çıkıyor. :) çok faydalı , işe yarar ve çok güzel düzenli bir forum... Gercekten ne arıyorsam çok rahatlıkla bulabildiğim güvenilir bir yer. forumda emeği geçen herkese teşekkür etmek de boynumun borcu sanırımm:D |
Ben Sedef 21 sayesinde yaz tatilinde gelmişti bize ve bilgisayar açtık bu siteyi yazdı ilk önce garip geldi sesler filan çıktı ama sonra kayıt oldum ve çoook sevdim. |
BU SİTEYİ DAHA ÖNCEDEN BİLİYORDUM.İYİKİ DE ÜYE OLDUM.EN AZINDAN BİR İŞE YARIYORUM.TEŞEKKÜRLER MSXLABS!!!!!!!!!!!!!! |
Alıntı:
|
Nedeni şu çünkü Sedef 21 i çok seviyorum ve onun tanınmasını ve daha çok sevilmesini istiyorum ama uyardığınız için teşekkür ederim bir daha yazmıycam merak etmeyin. |
Alıntı:
|
Merhabalar.. Tüm emeği geçenlere teşekkür ederim.. Msn ile ilgili aramalar esnasında buldum, güzel paylaşımları ile çok uzun süredir üyesi idim, işyerinde msn yasaklanınca bi süre ara verince usul gereği kaydım silinmiş.. Tekrar ziyaretimde kabul edilmeyince yeniledim üyeliğimi, bi daha bu kadar arayı açmamak lazım. Tekraren teşekkürler, selamlar...:) |
Merhaba ben cagribeykantura ismi altinda internette degisik konular uzerinde calismalar yapan biriyim oncelikli konularim muzik-dini konular-photo-image Programlari hakkinda calismalar. sayfanizi ve calismalarinizi buyuk bir hayranlikla takip etmeye calisiyor ve cok begeniyorum buralarda emegi gecenlere vede uyelerinize katkilarindan dolayi tesekkur ederim sag olun,var olun saygilar sunarim.. |
kendi ülkesinin arabasını yapabilmesi hayalini kuran yalnız adam teşekkür eder. |
yazılanları okuduğumda , aynı benim başıma gelen tesadüfün çok olduğunu da gördüm , bende MNS hakkında bilgi ararken buldum siteyi , 2005 yılında kurulmuş sanırım , ortalama 4 yılın içinde , ama konu sayısı ve üye sayısı sanki gerekenden az gibi , yoksa yöneticiler çok fazla konu açmıyorlarmı artık .? neyse alexa da ki sıralama gayet güzel , başarılar dilerim . . . fakat sitede full konular paylaşımladığı için bazı kesimlere hitap etmiyor , buda eksi tarafı sitenin , sırf adsense nin istediği için full paylaşılmaması bence ilerlemeyi kısıtlar , adsense gözden çıkarılıp , full paylaşımlar yapılsa bir o kadarda ilerler ve büyür diye düşünüyorum , örnek ; frmtr.com onlarda full e geçtiler ve en büyük oldular , adsense leri yok ama adtech yada başka reklam gelirleri var ... |
burayada bakıcaz artık ;) |
s.a ben mmdmr sayesinde uye oldum umarım güsel olur:rose: |
S.a Merhaba Arkadaslar Ben Forumunuzu Bir Süredir akip Ediyorum.Flash Bölümü Hoşuma Gidiyor.Buqünde Üye Olmaya Karar Verdim.Aranıza Benide Kabul Ederseniz Ne Mutlu Bana:) |
Msxlabsı arkadaşım sayesinde öğrendim. Arasıra ziyaret ediyordum ve çok hoşuma gitti. Özellikle soru cevap bölümü. Sonunda üye oldum sanırım çok sevdim :) |
İsmi çok hoştu :) |
ADım Mustafa erzurum Doğumluym 19 yasındayım internet caFe işLEtiYOrm Form GüzEL yApımDa EmeĞi GEcn TÜm arKadASLaRn ELleRİne sAlıK BenDe burDa GüzEL dAKkaLar geÇiRİcEğİmdEn EmiNm FoRum ÇoK GüzEl uMarM aRaDım sEyleRİ bulaBilirmm Googlede aRama yaparken KEndiMi sİtenin OrtASındA bulDum BEnde KEndİmi ÜYe OlmaKtaN butARAfa ALaMADım HerŞEy HARiKA ELleRİnİze SAkLık c(: |
msxlabs'la tanışmamız bir arkadaşımın üye olmamı tavsiye etmesiyle oldu. bundan yaklaşık 3 yıl önce. fakat uzunca bir süre netten uzak kalınca üyeliğim iptal olmuştu yeni üye adımla şimdi yine msxlabs'dayım |
Tek kelime ile harika bir site elinize saglik (y) |
Selam Benim Adım TuğGeNeRaL. Her Daldan Bir Şeyler Ögrenme Peşindeyim (Bilgisayar). Mesleğim gereyinçe coğu zamanım Bilgisayar Başında Geçıyor. Senelerdir Bu Siteyi takip etmekdeyim ve görüyorum ki çok güzel şeyler yapma calişmalarında hala değerli Arkadaşlarımız. Fazla Yazmayan Bir Tipim onun için diyorum ki az ve öz olsun tanıtmam. ;) Böyle Bir Siteyi Yarattıkları içinde Ayrıca Teşekkür ederiz Yetkili Dostlara! Herkeze IyI Forumlar Dileği TuğGeNeRaL ;) |
merhaba ben the_bilal yani bilal mersin üniveristesinde okuyan bir garip öğreniciyim:)nasıl bulduğuma gelince bir program aradığmda google da o konuyu yazdığımda bana en çok yardımcı olarak gözüme battığı ve gerçeken yardımcı olduğu için bundan sanırım1 yıl önce keşfetmiştim ama çok iyi bir site olduğunu bugünki e-mail ile anladım evet kastettiğiniz gibi "kaybetmek kolay,kazanmak zordur" tekeşürüm |
İnternette ne arasam karşıma bu site çıkıyordu.Artık benimde burda olmam lazım diye düşündüm. :) |
Merhabalar herkese bu siteyle tanışmam msn ile ilgili aramalar yaptığımda gerçekleşti her arama yaptığımda sık karşıma çıkmaya başlamıştı ve aradığım herseyi bu site sayesinde bulmaya başladım önceleri üye olmak istemedim ama sonradan fark ettim ki buradan daha iyisi yok ve sonunda karar verip üye oldum :) emeği geçen uğrasan herkese çok teşekkürler gerçekten çok güzel artık bundan sonra bende buradayım kabul ederseniz (: |
blackhawk girerken görmüştüm onla sohbektten dolayı tanıdım tanks |
mrb ben anara:Dmsn programı araken buldm bu sitei:D |
merhaba ben zehra kayseride yaşıyorum bu siteyi de uzun zamndır biliyorum ne zaman bi işim olsa çok işe yarıyor ve çok güzel bir site üye olmak yeni nasip oldu ama olsun geç olsun güç olmasın:) |
Aradığım bir çok şey burada var ben de burda olmalıyım dedim ve işte burdayım |
slm arkadaşımın sayesinde msx i tanıdım ve üye oldum:) |
| Saat: 20:24 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık