![]() |
adı: hasan soyadı:türkmen yaş:19 yaşadıgı yer:iskenderun arada bir girerdim ama şimdik üye oldum hayırlısı olur inşallah |
sızlerlo bırlıkt olmaktan mutluyum |
Mükemmel bir forum teşekkürler Tasarımda kullanılan renkler harika |
Bii Arkadaşın Tavsiyesiyle Bakalım Anlattığı Kadar Varmıymış Herkese Merhaba :) |
Öncelikle Ben adam66 16 yaşındayım 66yazmama bakmayın ben anakarada oturuyorum.aslen yozgatlıyım google da biyoloji ödevi araken sizin siteyi buldum. Üye Sayısı gerekli bilgiler programlar filan herşeyin olduğunu gördüm bu dünyanın bir parçası olmak için üye oldum. birçok forum sitesine üyeyim ancak bukadar çok içeriği mavikaranlık.com da buldum.... (H) |
Ben Çoktan BuLmuştum Ama yazım ; Tabiki GoogLe :smiley9: |
selam ben türk asılı bulgaristan vatandaşıyım adım beynur siteniz çok güzel teşekür ederim görüşmek yüzere |
SeLam bende geLdim bana script kodlayabiLen biri lazim nasiL buLabilirm? tskLer.. iyi forumlar. |
Ben Google'de fotoraf ariyordum bu siteye yoneldim,cokta hosuma geldi ayrilmam burdan.ILk Arkadas'im RuffRders oldu. |
Gif MaX için arama yaptım ve bu foruma BöyLe gELdim yani misafirdim Sonra kompetankedi arkadaşımızın özel msjıy la Geldim bu sayfaya Ben BukEt Bu iSmi unutMayın artık BoL boL göRüşeCeğiz=) |
selam arkadaşlar evet sitemiz süper sayenizde ve aradım çok şeyleri sizlerin sayesinde budum için mutluyum . iyiki varsınız tşk. saygılar sizler |
googleda arama yaparken sitenize rastladım... biraz gezindim ve çok hosuma gitti...bundan sonra hep buralardayım... bol bol görüşmek üzere... |
valla ben windows live messenger 9.0 ararken gordum bu sıteyı bı gırdım ve sıte cok hosuma gıttı ve bundan sonra cıkmamaya karar verdım =) |
daha önce bir arkadaşım tavsiye etmişti daha önce dediğimde üzerinden ya bir ya da iki yıl geçmiştir. arada çok yardımı dokundu msxlabsın aradıklarımı bulmada. bir foruma üye olup bunla meşgul olmak istiyorum ve aklıma direk burası geldi ve tekrar üye oldum mutluyum :) |
İlk önce herkese selamlar.Aslında tanışıklığım yeni değil 2,5 yıl kadar oluyor.Forumlarda yazışmayı felan çok severim ancak çoğu forumlar kro Türk forumuydu açıkcası reklamlardan geçemediğimi söyleyebilirim.MsXLabs forumunda böyle bir şeye rast gelmedim.Site tasarımıda hariak bazı sözlük sitelerinde tasarımı cıvık olarak söyleselerde bu tasarım huzur veriyor bana.Ortamda var.Forum ararken burayı buldum eski hesabımı ve kayıtlı mailimi unutdugumdan dolayı tekrardan buna geldim.Aradığım burası admini rap müzik ile ilgileniyor ki cartel Türkiye ye geldiğinden ber rap müziğe ilgi duyuyorum buda buraya çekti beni işte bu siteye giren ne dese yalandır sitede bir çekicilik var bırakamaz durumda oluyorlar bazı butonlardan korktuğumu söylemeyi istiyorum bir kayıt butonu var üstte üstüne gelince çıkan bayan sesini duyanlar açık saçık film izlediğimi düşünüyorlar.Ama harika bir stiesiniz ortam süper umarım tekrardan aranızda yer alabilirim SAYGILAR iLyaDA |
MsXLabs´la Google Amca Sayesinde Tanistim. :) |
Selamlar google aramalarımda sık sık çıkar bu sayfadaki açıklamaların ve çalışmaların çok güzel olduğunu gördüm. Bir şey okunamayan sitelerden bıkmışken sizi bulmak çok güzel, Çalışmalarınız gerçekten mükemmel, elinize sağlık, Kolay gelsin arkadaşlar, Mete Anakök |
Selamlar, siteyi önce gezdim dolaştım, baktım ilgimi çeken konular var, hele bir de japonca meraklılarını görünce üye olmak lazım dedim ve hemen ilk mesajım olaraktan kendimi tanıtayım istedim. Adım Erdem Barlas. Ankara Üniversitesi Japon Dili ve Edebiyatı 2007 mezunuyum. Anime ve japonlarla ilgili her konudaki merakım burdan kaynaklanıyor:). İstanbul'da yaşıyorum, askerliğimi yeni tamamlayıp geldiğim için henüz sabit bir işim yok, arada gelirse çeviri ya da japonca çalışanlara yardm vs. gibi keyfi işlerle uğraşıyorum. Anime hastası bir adamım, sanırım sitede benim gibi birçok arkadaş var, girer girmez itachi resmini görmem de siteyi daha da bi beğenme sebebim oldu:). Vakit buldukça aktif bir üye olmaya çalışırım, şimdiden hoşbulduk diyeyim:D Not: acemilik işte bu yazıyı yeni bir konu açarak yazmışım, yönetim eski yazımı silebilrse sevinirim, ben nereden sileceğimi bulamadım^o) |
ben bayadır takıLıodum bu siteye ama sifremi unuttum pc format yiyince yeni üyeLik actım daha önce ki nickim Mah0Li ydi... neyse arkada$LaR zaten 10 qün sona askerim qörü$mek üzere :) |
selam benim adım murat siteye yeni kayıt oldum inşallah iyi zaman geçiririm yaşım 16 istanbul'da yaşıyorum |
slm.ben wizards :cici:ben yeni geldim bu siteye |
siteniz güzelmiş.güle güle kulllanalım artı bukadar cabuk ılgınız ıcın müteşekkirim. sizlerin sitesine gelmemin nedesi n95 cep telim var bı bakayım dedım vepcam olarak kulllanabılırım dıye bana arkadasş sizin siteyi tavsiye eddi simdilik bukadar ilerde anladıgım kadar anlamya calip sizlerle baylaşırım. tşk saygılar.must1661 yanı bursa trabzon |
bana bu siteyi açıkçası kimse söylemedi ben kendim buldum.google dan bilgisayarımla ilgili bi sorunu bulmak için arama yazdım ve ilk ling bu frum sitesiydi biraz baktım ve ebimiçin yaralı olabileceğini düşündüğüm için üye oldum inş kendimi geliştirebilirim eme ğigecen herkezin eline koluna beynine fikrine zihnine sağlık |
burda hep beraberiz:) |
ben bu siteye yemek tarifi öyrenmek için katıldım ama tarif bulamıyorum bana yemek tarifleri verirseniz mutlu olurum |
Alıntı:
inceleyiniz: Damak Tadı - MsXLabs |
bi arkadaş griyorfdu hoşuma gitti girdim umdumdanda güzel çıktı site emeğinize salık sper bi site hazırlamışsınız |
Nasıl anlatayım bilmemki, nasıl, Herşey apaçık ortada değilmidir. Herkes gibi MsXLabs'ın maviliğinde Buldum kendimi işte bende burdayım İşte karanlık mavilikte kaybolmaktayım Yolu bilenlere buradan sormaktayım ya, Arkadaşlar bu mavi karanlık dünya nasıldır Diyorum ama cevabı zaten biliyorum aslında MsXLabs Mavi Karanlık Dünya, kabuledermi ki Benide engin maviliği dünyasında aile ortamına.. Ben CEMOKA aslında bu mavi karanlık dünyayı epeydir görüyordum ama vaktim olmadığından birtürlü MsXLabs'ın bu aile ortamına katılamıyordum.Bu yaz akşamının sisli havası altında bir ışık gibi:D gözüme maviliğini yansıtmasıyla birlikte buakşma kısmet oldu.Biliyorum ki burası ailevi büyük bir ortam ve herkes burada elinden geldiğince yardımcı olmakta olduğunu gözlemlemekteyim ve işte bende o yüzden bu mavi karanlığa dalmak ve burada bulunan arkadaşlarla sohbet ortamında ve hertürlü ortamlarda paylaşımlarımla buulunmak istedim.. Herkese saygı ve selamlarımla..:) |
Arkadaşımın tavsiyesiyle :)) |
Slm Arkadaşlar bende bi tavsiye üzerine qirdim bu siteye ilk izlenimime qöre farklı baya değişik bi siteye benziyo çözmeye çalışıyorum artık devamlı qirer bakarım neler var neler yok ama qizemli bi site qibi duruyo:P:cl: |
Ben Gözkırpmaları için girmiştim hoşuma gitti üye oldum :P |
merhaba adım nur banu... ben daha yeni tanıştım bu siteyle... ama gerçekten çok beğendim.. her konuda bilgi bulacağım bir yer olarak düşünüyorum burayı.. ilginize teşekkürler gerçekten.. fazla küçük sayılmam ama burada iyi abi abla ve arkadaşlarımdan faydalı bilgiler öğrenip yardıma ihtiyacı olanlara elimden geldik kadar yardım ederim.. saygı ve sevgiler... inşallah buralardayım hep :) |
Merhaba tamamen şans eseri girdim siteye msn 9'u beceriksizce yükLeme girişimLEri sonuç vermeyınce googLe'da ararken buLdum burayı gerçi msni haLa yükLeyemedim ama azimLiyim başaracağım elBet=) herşey oLan güzeL bi site emeğinize sağLık.. |
birşeyler arıyordum aaa baktım burda geniş bir arşiv var google dan bulmuş oldum yani |
Alıntı:
3 yıl önce +2 oldu artık http://i44.photobucket.com/albums/f23/MsXTBeLL/crouching-kitty.gif |
Yıllar önce :) bir arkadaşımın benim nickimle kötü şeyler yazıp dalga geçmesiyle bu macera başladı..Sonra kendisinin yaptığını Discovery diye bişey kullandığını söyledi..Nerden bulduğunu sordum ve bu siteyi söyledi..İşte o günden beri burdayım..iyi ki tanıştım MsXLabs ile..:smiley32: |
mailime gelen davet sonucu tanıştım... |
Ben bir arkadaşımın tavsiyesi ile bu siteye üye oldum |
netten ödewim vardı bhende googleden arasdırıodum bu sitede ödewmi bhuldum üye oliim dedim ve oldum xD |
Ben bu siteyi discovery ararkene buldum muhaha. |
Benn burayı ödevimi araken buldum tema felan çok güzeldi beğendim geldim :D |
nasılmı Tanıstım Bolesine güsel bir siteyle nasıl tanısılmaz xD Googleye ne yazarsam bura gelıyordu bende üye olım bı bakım dedım güselmis yani |
Msn için bi sorunum olmuştu. Sorunu gidermek için googleden araştırma yapıyordum karşıma sizin sayfanız çıktı. dikkatimi çekti. bende üye olmak istedim. gerçekten çok hoş . |
BENİM SOZUM KISA RASGELE GELDİ AMA SEVDİM |
Her şey 2004 un sonlarında başlamıştı (galiba) MsXLaBs ı bana kimse tavsiye etmedi msn messenger için farklılıklar ararken karşıma çıktı siteye ilk girdiğimde msn için acayip özellikler vardı forum sayfasına ziyaret bile etmemiştim msn için eklentileri indirip duruyodum tabi görünümünün beni etkilediğini söylemek istiyorum sonra forum sayfasına girdim ben msn için eklentileri nasıl kullanacağımı falan anlatan yazılar site içi oyunlar (Alttaki kişi gibi) neyse kısa kesiyim site hoşuma gitti birde baktımda girmeden duramaz olmuşum yani sagopa kajmerin 56 denklemli intro rapının başı gibi :D :D :D |
bende internette öğrendim simdi butun sınıf arkadaslarım bu sıteye üye |
çhok güsel bi site bu siteyi ödevimi araştırırken buldum ve üye oldum :) |
BEN YAZI BİLİMİ YAZDIM GOOGLE A KARŞIMA MsX ÇIKTI 5 DAKİKADIR ÜYEYİM:) |
Kardeşimin ödevini araştırıyordum.Ve bu siteyi gördüm.Üye olmadan önce renkler ve resimler ilgimi çekti.Ayrıca seçeneklerden çıkan sesler hoşuma gitmişti.Bende merak ettim.Ve üye oldum.Dersler yüzünden giremiyorum.Pek giremesemde çok güzel bi site ve insanı mutlu eden bi site.:D |
bende 10 dakika önce üye oldum bir araştırma ödevimi yaparken karşıma çıktı ve öncelerdede görüyortdum sonradan daha bi ilgimi çekti ve üye oldum baktım ki çok güzel bir site her fırsat buluşumda girmeye çalışıyorum =) |
| Saat: 00:46 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık