![]() |
Alıntı:
Alıntı:
Bunu değiştirip Tamam'a bastıktan sonra aynı yeri geri açtığınızda oradaki hedef yolu ne diye görünüyor? ...\Alınan Dosyalarım mı yoksa sizin yeni belirlediğiniz hedef mi? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bahsettiğim dll dosyasını silmeden aldığım communications platform hatasının detayı şu: http://img4.imageshack.us/img4/1207/platformj.jpg |
tamam sorunumu hallettim,Combofix yardımıyla yaptığım küçük bir tarama ile an itibariyle çatır çatır WLM 2009 kullanabilmekteyim |
arkadaslar ben sohbet gecmisimi ve daha onceki sohbet gecmislerimi html degilde word veya word pad dosyasi olarak gormek istiyorum ne yapabilirim |
Alıntı:
|
arkadaşlar ben en son sürümünü yükledim ancak kişi listem yok yardım ... ederseniz sevinirim... arkaaşlar bana yardım lazım kişi listem de kimse yok ... |
Alıntı:
|
kardeş resimdeki gibi yaptım ancak olmdı ... ( bana yardımcı olursanız sevinirim... ) arkadaşlar bana yardımcı olucak kimse yokmu ben yeni msn sürümünü yükledim ancak kişi listemde kimse yok yardımlarınızı bekliyorum saygılarımla... bana çok acil yardım lazım.... |
| Saat: 06:55 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık