MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Windows Live Messenger 2009 (14.0.8064.206) (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/217385-windows-live-messenger-2009-14-0-8064-206-a.html)

ahmetgns 19 Mart 2009 15:31

Alıntı:

arrival adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1343312)
Ayarlarda iki kez farklı klasör belirtmeme rağmen msn inatla konuşma geçmişini "Alınan Dosyalarım" klasörüne kaydediyor. Sebebi ne olabilir? Bu durumu nasıl düzeltebilirim?

Alıntı:

arrival adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1344267)
Plus eklentisini kullanıyorum ve istediğim dizine .html uzantısında kayıt ediyorum. .xml uzantılı olarak WLM aracılığı ile kayıt etmek istiyorum, kayıt etmeye çalışıyorum.

WLM 2009 için böyle bir sorun yok. Şimdi denedim, benim belirttiğim yere kaydetti. Siz buradan değiştirdiğinizden emin misiniz? Messenger Seçenekleri > İletiler > İleti Geçmişi

Bunu değiştirip Tamam'a bastıktan sonra aynı yeri geri açtığınızda oradaki hedef yolu ne diye görünüyor? ...\Alınan Dosyalarım mı yoksa sizin yeni belirlediğiniz hedef mi?

arrival 20 Mart 2009 10:10

Alıntı:

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1347044)
WLM 2009 için böyle bir sorun yok. Şimdi denedim, benim belirttiğim yere kaydetti. Siz buradan değiştirdiğinizden emin misiniz? Messenger Seçenekleri > İletiler > İleti Geçmişi

Bunu değiştirip Tamam'a bastıktan sonra aynı yeri geri açtığınızda oradaki hedef yolu ne diye görünüyor? ...\Alınan Dosyalarım mı yoksa sizin yeni belirlediğiniz hedef mi?

eminim. belirlediğim hedef görünüyor son 2-3 gündür. şimdilik belirttiğim yere kayıt ediyor, 1-2 kere Alınan Dosyalarım'a kayıt etmişti, şimdilik bir problem yok gibi görünüyor. Cevaplar için teşekkürler.

ahmetgns 20 Mart 2009 14:20

Alıntı:

arrival adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1347947)
eminim. belirlediğim hedef görünüyor son 2-3 gündür. şimdilik belirttiğim yere kayıt ediyor, 1-2 kere Alınan Dosyalarım'a kayıt etmişti, şimdilik bir problem yok gibi görünüyor. Cevaplar için teşekkürler.

Belki de bu ayarın hesaba duyarlı olduğunu yani her bir e-posta adresi için ayrı ayrı değiştirilmesi gerektiğini bilmiyordunuz. Her neyse.

rdx 21 Mart 2009 13:44

bahsettiğim dll dosyasını silmeden aldığım communications platform hatasının detayı şu:

http://img4.imageshack.us/img4/1207/platformj.jpg

rdx 21 Mart 2009 13:59

tamam sorunumu hallettim,Combofix yardımıyla yaptığım küçük bir tarama ile an itibariyle çatır çatır WLM 2009 kullanabilmekteyim

jesilya 21 Mart 2009 18:42

arkadaslar ben sohbet gecmisimi ve daha onceki sohbet gecmislerimi html degilde word veya word pad dosyasi olarak gormek istiyorum ne yapabilirim

NeutralizeR 21 Mart 2009 18:55

Alıntı:

jesilya adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1349842)
arkadaslar ben sohbet gecmisimi ve daha onceki sohbet gecmislerimi html degilde word veya word pad dosyasi olarak gormek istiyorum ne yapabilirim

Messenger Plus! Live kurup bu eklentinin ileti arşivleme özelliğini kullanabilirsiniz. HTML olarak açılan ileti geçmişlerini Word'e kopyalamanız kolay olacaktır. Maalesef varsayılan olarak .doc formatında kaydetmeniz mümkün değil.

akxn_84 22 Mart 2009 08:16

arkadaşlar ben en son sürümünü yükledim ancak kişi listem yok yardım ... ederseniz sevinirim...

arkaaşlar bana yardım lazım kişi listem de kimse yok ...

Fırtına 22 Mart 2009 09:40

Alıntı:

akxn_84 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1350330)
arkadaşlar ben en son sürümünü yükledim ancak kişi listem yok yardım ... ederseniz sevinirim...

arkaaşlar bana yardım lazım kişi listem de kimse yok ...

WLM'in ana penceresinde seçeneklere gelip oradan düzen sekmesine tıklayın, Kişi listenizle oynenmış olabilir. aşağıdaki resimde olduğu gibi düzenleyin en ideali bu....

akxn_84 22 Mart 2009 10:15

kardeş resimdeki gibi yaptım ancak olmdı ... ( bana yardımcı olursanız sevinirim... )

arkadaşlar bana yardımcı olucak kimse yokmu ben yeni msn sürümünü yükledim ancak kişi listemde kimse yok yardımlarınızı bekliyorum saygılarımla...

bana çok acil yardım lazım....

Saat: 06:55

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık