![]() |
Slm arkadaşlar.. ben bi süre önce tesadüf eseri ralamıştım bu siteye.. üye olmuş ve çoktandır uğramamıştım bu güne kısmetmiş... selamlar hepinize.. |
dün bi program sorucaktım msxlabs da soru cevap bölümü vardı girdim ve baktım tam bana göre bi site ama cevabımı alamadım :) msxlabs mükemmel |
ımm Şey Herkese Merhaba; Ben Bu siteyi kuzenim HayLaZ61 Sayesinde Biliyordum.Fakat geçenlerde canım sıkılmıştı ve googleye hayalınım yazdım karşıma hayalınım aynada bak yüzüne gör beni MsXLabsçıktı.tekrar Karşılaşınca Üye Olmaya Karar Verdim Ve Oldum :) Hoş Paylaşımlar... |
nereye girdiğimi bile bilmiyorum anlamadım işin doğrusu tasarımlara bakarken sitedeyim lütfen biri anlatsın |
Alıntı:
merhaba:) soracağınız bir konu olduğunda buraya>>> https://www.msxlabs.org/forum/soru-cevap/ kurallar için buraya>>> Site ve Forum Kuralları resimlerimiz için buraya>>> Site ve Forum Kuralları eğlenmek içinde buraya>>>Kahve Molası - MsXLabs tıklayın.. sohbet için>>>https://www.msxlabs.org/forum/msxchat.php ve https://www.msxlabs.org/forum/chat/flashchat.php tıklayınız:) iyi paylaşımlar, MK'ya hoşgeldiniz:) |
baya olmuş ben girmeyeli ztn çok eski değildm :) ama değişmiş çok güzel olmuş iyi ki maile nerelerdesiniz diye msj gelmiş :D |
MerhaßaLar Yeniden ßurada oLmak gerçekten müthiş ßi duygu..Uzun zaman oLdu ßuraLarda oLmayaLı eskiLerden kim var onu da ßiLmiyorum v ßurada ki dostLugu, Ark. ortamını, İnsanLarın içten muhaßßetini,Saygı ve Sevgiyi sanaLda payLaşan ßu siteyi çok özLedim..Şu da ßi gerçek ki MsxLaßs gißi HarîkûLede ßi PayLaşım sitesi yok ve ßu yeride ondan ßaşkası doLduramaz.. ßu arada Site mükemmeLLige dogru gidiyor degişikLik ve gelişimLik Hat safada iyi ki varsın Msx İyi ki yeniden ßuradayım..İş yogunLugundan doLayı sık sık sitede oLamasamda payLaşımLarın hep zamanında oLması diLegiyLe.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
merhaba ben Buğra bu siteyi her ödevin konusunu yazdığımda karşıma çıkıyordu ve geniş kapsamlı olduğunu görünce üye oldum ve çok mutlu oldum |
Merhaba, adım zafer 14 yaşında öğrenciyim, siteniz çok farklı :), herkeze iyi forumlar |
SELAM, :turkiyem::turkiyem::turkiyem:(h5)(h5) Sayin degerli sanal sahibi üsdat ve üyeler sizin adresiniz ile tesadüfen tanisdim diyebilirim cünkü bana coook acilen text (metin) ceviri programi ariyordum ve hala ariyorum Bütün sanal alemindeki sayfalarda bulamadigim bazi hassasiyetleri siz üsdata aid olan bu adress'de karsiladim. cok memnunum BÜTÜN ARZULARINIZ GÖNLÜNÜZCE OLMASI DILEGI ILE TÜRKMENbay(h5) HALLO; WER HILFT ZU MIR.................???? sehr Geehrte Damen und Herren................ Ich suche Verschiedene National sprache text übersetzer full programme...... Ich Brauche Dringelt diese text übersetzer full programme Bitte Melden Sie an gegebene offene E.mail Adresse an Wenn sie zu mir helfen kann Ich bitte um Ihre Verständtnisse: Ich wünsche Euch einen angenehmen 2009 Jahren Ihre Regitiereter TURKMENBay |
Sİteyle tesadufen tanıştim cok farklı selamlar|-) |
:smiley32::smiley32:site çok güzel bu siteyi açan arkadaşa teşekkürlerimi bildiriyorum :smiley32::smiley32: |
ya bana kise tavsiye etmedi raslantı diyelim msn için bişe arıyodum galiba msn için bulamadım ama eğlenceli bir yer gib görünüyo ayy bilmiyom ne diyeceğimi bakacağız artıkın güzelmi die |
Bu siteyi diyer forumları bulduğum gibi.Msn yoluylan buldum.Gerçekten harika bir site.Çok güzel paylaşımlar var.Forumdaki sesler tema herşey gerçekten harika! Buraya üye olmaktan büyük bir onur duyuyorum. |
Alıntı:
umarım dediğiniz gibi olur , hoş vakit geçiririm..:) |
Bi kaç dosya indirmek istedim herseferinde bu siteyle karşılaştım ve üye oldum burayı bana birisi veya birileri tavsiye etmedi tesadüg diyelim Bana gelince adım metin 21 yaşındayım üniversite okumayla meşgulum:D Sakarya dan katılıyorum user arkadaşlara başarılar dilerim:D |
LED Tv hakkında bilgi gerekiyordu arkadaşım sizin sitenin linkini gönderdi ama OLED tv hakkında bilgi göndermiş bakmak için geldim ama bu sektörde olduğum için yararlı olabilir her türlü elektronik parçanın ikinçi eli LCD panel olsun Boş plaket olsun entegreler soğutma fanları olsun mutlaka temin edilir TV tüpü bile ikinci eli mevcuttur |
Alıntı:
|
arkadaş bahsetmişti, çok iyi bir site program konusunda çok yardımcı oluyor |
BEN DAHA EVELDE ÜYEYDİM AMA YOĞUN OLDUĞUMDAN UZUN SÜRE GİREMEDİĞİM İÇİN OTOMATİKMAN SİLİNMİŞ TEKRAR ÜYE OLDUM SİTEYİ İLK GÖRÜŞÜM İNT.GEZERKEN RASTLADIM İÇERİĞİNE BAKARKEN RENGİ VE SİTE GÖRÜNÜŞÜ DİKKATİMİ ÇEKTİ.TŞK.:D |
selam .. adım seyit.. forumu aslında çok uzun zamandır biliyor ve içeriğinden faydalanıyordum.. hatta bikaç kez farklı isimlerle de üyeliğim vardır.. ama biraz teknoloji özürlü ve hafıza sorunlu olmamdan dolayıdır ki; biçok kez kullanıcı ismimi ve şifremi unutmaktan dolayı eski üyeliklerim pasif duruma geçti.. msxlabs forumu artık benimde diğer arkadaşlar gibi vazgeçilmezim aslında.. sadece msn bilgileri değil, resimler olsun diğer paylaşımlar olsun oldukça ilgimi çeker ve kullanırım.. sitenin içeriği gün geçtikçe artıyor ve bizler çok daha güzel şeylere ulaşma imkanı buluyoruz.. paylaşım yapan arkadaşlardan ve özellikle site kurucularından teşekkür ve takdirlerimi eksik edemem.. ellerinize sağlık msxlabs ailesi.. |
Herkese merhaba, uzun suredir nette dolanirken surekli karsima cikiyordu, fakat cok fazla vakit ayiramadigimdan uye olamiyordum. En sonunda bir 5dk mi ayirdim ve aranizdayim. Tesekkur ederim. |
selam herkese:) ben clover siteyi tesadüfen winks leri ararken buldum ,bayıldım içeriğine sitenin !! en az 3 kişiye verdim bile adresi girin diye emek veren herkesi kutlarım umarım bende bir gün birşeyler yüklemeyi beceririmde katkım olur:) |
MsXLabs Hi-Tech Forum ailesi bende WLM 2009 u ararken katıldım cok guzel bi forum sitesi yeni yeni takılmaya basladım çömüz yani daha :D ama güzel bi forum cok begendim :) |
valla bu site uzun zamandır gözüme taklıodu unutuodum üye olmayı sonunda olsdum baya güzel bi yer gibi.....:) |
:):DBEN BURAYI KEŞFETTİĞİM İÇİN MUTLUYUM.GÜZEL BÖLÜMLER VAR. ARKADAŞIMIN SAYESİNDE BULDUM VE DE KURCALADIM İYİCE.ANCAK YÜKLEMEYİ BECEREMİYORUM.:):*( |
Alıntı:
hoşgeldiniz :) |
Şifalı Bitkilerle ilgili bir şeyler araştırıyordum nette ve tevafuken bu siteyi buldum, içeriğine göz attım ve üye olmaya karar verdim, 11.11.2008'den beri üyeyim, bu siteyi hazırlayan ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim... Saygılarımla... Damla_Tanesi |
Geçen seneydi sanırım googleda bişeyler arıyodum,o zaman yolum düşmüştü buraya. üye olmuştum ama nickimi hatırlayamadığım için bu nickle yeniden üye oldum şimdi:) |
sitenizden arkadaşım sayesinde haberdar oldum. ama bu sitedeki kullanıcı adını bilmiyorum adı ümit. site gerçekten çok güzel ve paylaşımcı bir ortama sahip. |
merhaba ben asi hayat aslında bu siteye üye olmak büyük bi zevk benim için ben ögrenmek görmek bilmek ve hayatı tanımak için üye olmak istedim vee... msx tam olarak ne oldugunu bilmek isterım lütfen saygılarımla........... |
Alıntı:
>>> MsXLabs MK - Grupları Göster Hoşgeldiniz:) |
mrh benim pek fazla pc kullanma şansım olmasada sitenizi beyendim herkes eli,nden gelenin en iyisini yaptığını düşünüyor herkese teşk ediyorum kendim le ilgili olarakta 32 yaşında denizlide mimarlık ve tasarım işleri ile ilgileniorumpek fazla boş zamanım olmuyor malesef yani işinde gücünde tipik bi mimar yanii :) |
merhaba, sitenizi resim araması yaparken tesadufen buldum 2 ay önce.arama sayfasındakı sonucların yarısının sıtenıze aıt oldugunu gördum, merak ettım inceledim , guzel seyler var hosuma gıttı ve uye oldum. şimdide neredeyse hergun zıyaret edıyorum... |
teşekkür ederim. burada iyi vakit geçireceğime eminim. |
Merhaba..uzun süredir MsXLabs a gelirim ama yazmak nasip olmamıştı..burası benim yetkili olduğum forum sitesinden sonra vakit geçirdiğim 2. forum sitesi ..nette aradığım çoğu şey beni buraya getiriyor..Beşiktaşlıyım ama fanatik değilim :) Flash yapmak izlemek, şiirler, müzik vazgeçilmezlerim...emeği geçen herkese teşekkür ederim :) |
o beni googlede buldu |
tavsiye üzerine gelmedim messenger ile alakalı bazı şeyler ararken tıkladım ilgimi çekti sitenin içeriği farklı farlılığı da sevdiğimden üye oldum :) |
slm arkadaşlar mavi karanlık kurucusuna yönetiçilerine böyle bir hizmet vertikleri için deşekkür eder başarıların devamını diliyorum...bobomarley61 den sagılarımla trbzn |
adım ferhat 20 yasındayım ve yenı arkadaslıklar ıcınde bu ayrıcalıgı devam ettırmek ıstıyorum sıze ve ekıbınıze tesekkur edıorum mesajlarınızın devamı dılegıyle... |
Merhaba Merhaba ben galetia.Bu site İnternet'de dolaşırken ilgimi çekti .Arama yaptığım konuyla ilgili burada detay bulabileceğimi düşündüğüm için üye oldum...Herkese merhaba... |
Merhabalar. İsmim Celaleddin nickim Aglamazsam > Benim "Win32 Alman.b" Virüsü sıkıntım var arama motorlarında arama yaparken site karşıma çıktı çözüm için önerileri gördüm ve üye oldum. İçeriği inceledikten sonra sadece bu konu değil diğer konularda da bana yardımcı olunacağını ön gördüm. Sayın admin ve ekibine çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Saygılarımla... |
MsXLabs'la ben msn için arayüz arayışındayken google'dan MsXLabs linkini tıklayarak tanıştım.alına bakıcaksanız mavi benim uğurlu rengim olduğu için içinde aradığım arayüzü bulacağımı düşündüm üye oldum ve istediğim şekilde msn arayüzü buldum ve memnun kaldım. |
msn ile ilgili ne yazsam bu sitede geliyodu hep ordan :D |
google aramalarımda sürekli karşıma çıkıyordunuz. (alakalı olsada olmasada. içerik olsada olmasada). Canıma tak etti üye olayımda kurtulayım dedim. (fena mı ettim? görücez :D ) |
merhaba.nasıl tanıştığımı hatırlamıyorum.2-3 yıl olmuştur.o zaman hangi adla üyeydim onu bile hatırlamıyorum.pek girip bakmıyordum çünkü.bugünlerde google aramalarında aradığım konularda mutlaka sitenin adını da görür oldum.bi girip bakayım neler var diye.aktif olunmazsa meğer 6 ayı geçen üyelikler siliniyormuş.velhasıl yine geldim :)arada bir görüşmek dileğiyle |
siteyle bayağı bi önce tanıştım ve tabiki üyeydim :)) siteniğn messenger yeni konu özelliği var bilirsiniz. her yeni konu açıldığında messenger uyarı veriyor. her gün inceliyordum ama kullanıcı adı falan girmeden. bigün cevap yazmak istedim ve birde baktım 180 days dolmuş benim üyelik iptal :D:D:D:D:ADFSFDS:: aynı üyelikten yeniden aldım :) hoşgeldim, hoşgördüm .. |
google da ders imi aramıstım buldum siteyi de beğendim sorumlu kisileri de ayrıca çok sıcak karsılandım birdaha görüsmek dileğiyle bb |
| Saat: 04:44 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık