![]() |
ahaha mantılar sarmalar falanlar filanlar içimde yıllardır sakladığım ev hanımı hortladı sanırım :D günlere gidip dedikodu yapasım var :D hayatın anlamını buldum yahu bu işler nasıl biticek yerine akşama ne pişirsem düşüncesi daha bir hoşş sankim :P |
Nereye baksam mutluluk,umut,sevgi Nereye gitsem bir uçarılık yüreğimde Alışmadığım iyimser duygular Gökyüzü inadına Mavi Yaşamak inadına GÜZEL... :tender: |
bugün bulgaristandan halamlar geldi :) basımın tatlı belası....yarında istanbuldan bir misafirim var çıkın çıkın gelin bize:D |
zaman iyice daraldı acele telaş hadi hayırlısı ne kaldı ki ........... |
ya tatil geldi ama ben çook sıkılıyorum bütün gün. bil. başında ve snıfta kalam ark. OYS çalıştırıyorum ((çalıştırmak hoşume gidiyoo ama)):cici: |
Günlüküm, Bebeğim bu sefer gerçekten İzmir'e gidiyor:uf:Söz verdiler,hem İzmir hem de O beni bekliyor olacaklar:tender:O benim Herşeyim:inlove: Ev çok karmaşık bi durumda.Boya badana:moo:Ve bu bir hafta sürecekmiş:faint:İyi ki dersanem var,kaçıp kurtulucam:cici:Havalar gözümü korkutuyor günlük,yazın hastalananlardanım anlayacağın:(((Ne hassas bir kızım ya:P:uf: Ben de biraz ders çalışayım dedim,Kimya çalıştım günlük,çok acı ama:P:D..fiziğe gelince kal geldi yeterr:moo:dedim..İyi ki dilciyim ya:tender: Neyse günlüküm msxe de bugünlerde pek uğrayamamakla beraber ara ara vakit ayırmaya bakarım.. :wave: |
Bugün hayatımın dönüm noktası... Biyerden başlamak lazım. İzmire yerleşiyorum. Orda Hayatımı Çizeceğim. En önemlisi O gelecek(üsteki Herşeyim Olan Üye) Hayırlısı Be Günlük... |
meğerse biz, pamuk iplikleriyle bağlanmışız birbirimize... kopmamız an meselesi.. belki de çoktan koptuk... ‘…Birazdan kudurur deniz Birazdan dalgaların sırtından Üst üste fışkıran rüzgarlar Bir intikam gibi çıldırınca üstüne Yüzüne şarkılar çarpar Yüzüne şiirler çarpar ağlarsın Sen artık buralarda duramazsın O büyük sessizliğin bağrımı olur Kimsenin bilmediği bir ağrımı Gider kendine gömülürsün Yoksa bu şehir bu sokaklar Seni alır kullanır seni alır kullanır Santim santim çürürsün Hani el değmemiş bir yanın vardır Aynalara göstermediğin bir yüzün Kendine sakladığın hüzün Hadi durma üzülsende sen üzülürsün Kim farkeder boşluğunu Ardın sıra kim ağlar Bir intikam gibi çıldırmış bu sevdalar Bazen bir uçurum kalır Bazende martıların ardından velvele koparan bir leş kalır Bir intihar gibi p*şt olunca sevdalar Sırtını duvara yaslar sırtını ağaca yaslar susarsın Sen artık hiç bir sözü kaldıramazsın Şimdi yeni bir sevdamı olur Kimsenin kapını çalmadığı bir inzivamı Tutar sıfırdan başlarsın Yoksa bu ilişkiler bu zaaflar Seni yiyip bitirir seni yiyip bitirir Dirhem dirhem azalırsın Belki hiç söylenmemiş bir şarkın vardır Henüz koyvermediğin bir kahkaha Fırsatın olacakmı bir daha ne bekliyorsun Yanılsanda sen yanılırsın Kim hatırlar güzelliklerini senin için kim yanar Bir intihar gibi p*şt olmuş bu sevdalar…’ |
Eğlenceli güzel bir gündü:DHer şey yolunda:DBugün şöyle bir nostalji yapıyım dedim Önceki tarihlerde yazılmış günlükleri okudum tabi kendiminkileri de:DKankam hot la döktürmüşüz her zamanki gibi:D:DMutluyum günlük,çok mutluyum hayatım eskisi gibi düzene giriyor:uf:Düğünümüz de var bi koşuşturmadır başladı.Bizim ev ahalisinin telaşı 2 e katlandı Ben evlensem bu kadar olay olmaz:P:DBu arada günlük huzur doluyum:DAnlayamadığım bişey bu Kısa bi zamanda kesin güzel bişey olacak hep böyle olmuştur çünkü:tender: Herkesi Her şeyi Seviyorum Beni Sevmeyenleri Bile:tender: Yada sever gibi görünenleri:D Neyse günlüğüm hoşçakal görüşebilmek dileğiyle:D:wave: |
Sevgili günlük; Bir kaç ay önce yaşamak zorunda kaldığım o veda beni o kadar yıpratmış olacak ki,artık yaşanan her veda eskisinden daha zor,daha bir ağır... Bugün sıradan bir gündü,iyi,saygılı bir arkadaşın veda mesajı ile sıradanlığını yitiren bir gündü... Çok üzüldüm yaff.Dedim ya artık her veda daha ağır geliyor... Şuan paylaşacağım kimse yok günlük,o yüzden sana anlatıyorum. Ve gidiyorum,şuan söyleyecek söz kalmadı...Dinlediğin için teşekkürler günlük:(:(:(:'( |
| Saat: 10:59 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık