![]() |
Ben bu siteyi kardeşim sayesinde tanıdım.Çok geniş bilgilerle bizi aydınlatması çok hoşuma gitti.Ayrıca burada gezerken çok zevk alıyorum... |
msm discovery yüklemek için aramıştım .siteyi buldum .gezindim beğendim :)) ama hala discovery im yok:) discovery 1.5 türkçe yüğklemek istiyordum.buldum ama yükleyemedim. sorunum o .sevgilerle kalın |
Aslında nette gezinirken buldum burasını görünümü ilk başta dikkatimi çekti.Sonra biraz inceleyince üye olmaya karar verdim.İlginize teşekkürler, gerçi benim cevabım biraz geç oldu .Teşekkürler.(H) |
Alıntı:
ayrıca bu linkte de en son sürüm var ancak kullananlar açısından bir önceki sürümün daha iyi olduğu görüşü hakim ..>>> https://www.msxlabs.org/forum/neutralizer-says/207463-messengerdiscovery-live-1-5-0800-a.html |
yardım ararken tanıştım bu siteyle güzel bi site ama şimdi acil yardıma ihtiyacım war we siteyi nasıl kullncağımı bilmiyorum bana sizmi yardım etceksiniz direk dalmış gibi oldu ama msneye giremiyorum çok acill lütfenn:( |
soru cevap bölümüne sorunun yaz arkadaşım :) bende msn ile ilgili bir eklenti yapmak için giriş yaptım ve o gün bu gündür bu sitedeyim gerçekten bağımlılık yapan bir site :D |
Alıntı:
Hata kodunu yazarsanız daha ayrıntılı yardımcı olabiliriz. ayrıca MSN Teknik Destek/Bilgiler forumlarını inceleyebilirsiniz... |
Henüz pek bilgim yok ama pc mle ilgili sorunlara çok net ve akıllıca çözümler buldum hemen üye oldm şimdilik memnunum |
ben eski bir uyeyim mail adresimi degistirdim evlendim ve uzun zamandir giremedim ama haraka bir site aradigim herseyi bulabiliyorum siteyi yonetenlere tesekkurler:))))) |
site gerçekten süper bi öneriyle bulmadım zaten flat üyesiydim orda gezinirken rastladım ...beni kolbastıyla karşıladınız teşekkür ederim :) site biraz karışık gibi geldi bana çözemedim pek belkide vücut yorgunluğu artık bu saatte o kadar çözebildim ... ama hoş bi site olmuş emeğinize yüreğinize sağlık... |
güzel bi site formu aradıklarımın bulunması vede en dikkat ettigim seyin olması düzenli bir site reklamın az oldugu bi site gerçekten güzel tebrik ederim kuraan kişileri ayrıca ellerine saglık emekleri içinde tşk ler tekrardan |
tek kelimeile harika, eğlenceli.....vs vs bir forummm:tender::cl: |
Merhaba... 12 yaşında bir kızım var. Onun dersleri ile ilgili google de soru-cevap şeklinde bilgi ararken birden siz çıktınız karşıma ve ben sizden aldığım bilgilerden çok mutlu oldum. Hem öğretmenimiz de çok beğendi. Teşekkürler.. Bolca "gezinmek" umuduyla.... |
gizem efem radyosundan sizi bana ablam mavideniz tavsiyesiyle katıldım inşallah bende sizlerle mutlu olanlardan olurumtanıstıgıma memnun oldum |
sitenizi tesadüfen dolaşırken buldum.çok güzel başarılarınızın devamını diliyorum. mesleğim elektronik donanım alt yapısına sahibim yazılım konusunda fazla bilgim yok RF alıcı verici sistemleri üzerine amatörce çalışmaktayım lambalı sistemlerle başlayıp transistör,entegre,chip ve mikrochıpte. işimi noktaladım. yüksekfrekans üzerine araştırma ve geliştirme yapmaktayım. |
ben odev ararken buldum aslında ısrarla karsıma cıkyordu her konuda bu sitede oneriliyordu googleden ben de uye olmaya kara verdim siteyi tanımama biraz zman alıcak ama olsun ben varım::walk: |
Merhaba ben ezo Sitenizi program ararken karşıma çıktı ve bu sayede tanışmış oldum.Bu konuda yardımları için MsXLabs'a tşk ederim:) |
merhaba işletmenın tedarik kaynakları tanımını yaparmısınız? |
Alıntı:
ilgilenilmeye çalışılacaktır:) |
Siteyi önceden biliyordum, üyeydimde. Fakat üye ismimi ve şifremi unuttuğumdan tekrar üye olmak zorunda kaldım :D fazla uzatmadan herkese merhaba :) |
Alıntı:
Eski nickini bulmakta adminler hardımcı olurlar özel mesaj at meil adresini ver onlara hallederler istersen bunla da devm edebilirisn o silinir zamanla zaten Hoş geldin ..:) |
slmmm....ben bu siteyi briana evigan sayesinde buldum:):) |
tesadufen qordum qercktn quzeL bi site. onceden de uyeLiqm wardı ama nasL oLdu bLmiorum ama kapandı :D nyse, ins bunLa qderm qdeblceqm yere kdar.. |
Alıntı:
|
merhabalar, bende bu renge karşı bi takıntı var gördüğüm yerden ayrılamıyorum. Öyle dolaşırken,karşılaştım. Burdayım. |
botanikle ilgili araştırma yaparken rasladım. |
ismimi söğlememe gerek yok yeni üye oldum buraya nasıl buldunuz diyer soracak olursanız aslında burayı 1 1 buçuk sene önce biliyordum bir arkadaşın tavsiyesiyle girmiştim ne zman dan beri de girmiyorum arkadaşım nicki hatei adlı üye sitede gerçekten çok kullanışlı ve yararlı program var çok güzel olmuş bu site |
Google den tasadüfen buldum ama çok harika bir formunuz var emeği geçenlerin ellerine sağlık bende bir webmaster ım kendi forum sitem var ama burda ki tasarım bir harika ellerinize sağlık güzel bir forum olmuş.. GsmBay |
slm millet ; ben kadir msx i nasil buldum? yha aslinda goglda kurşunun şarkılarını ariyodm bi baktim msx:d ve gercekten biraz site içersinde dolastim ve cok beğendim :) ben 18 yaşindayim ve tam bi rapkoliğim die bilrm :) saygılarımla arkadaslar eğer daha fazla rape ulaşmak istiyorum eğer sizde bana yardimci olursaniz sevinirim :) |
Google sağolsun! |
valla gerçeği sölemekte fayda var yalanı pek sevmem zaten .. google da resim ararken siteye gözüm takıldı üye oldum bu aralarsa çok yoğunum bi türlü girip gezemiyorum.. resimci adamız nede olsa boş vaktimiz yokk.. :D |
selam siteyi uzun bir süredir ziyaretçi olarak bakıyordum içimden bugün üye olasım geldi umarım güzel vakit geçiririm |
AZERI KOKENLI OLDUGUMDAN DOLAYI AZERI SITELERINI IZLIYORUM.INSALLAH HOSCA VAKITLER GECIRIRIM.HER KONUDA FIKIR ALIS VERISI YAPACAGIM DOSTLAR EDINIRIM.SITEYE VERMIS OLDUGUNUZ EMEGE KARSI TESEKKURLER... |
ŞANS ESERİ DESEM ÇOK DOĞRU OLACAK GALİBA,RAPİN DİLEMMASI ALBÜMÜNÜ ARARKEN SİZ DENK GELDİM İYİKİ DE GELMİŞİM YHA Mc TughruL = NATİVE75CORDOBA |
her şey için teşekkürler arkadaşlar çok güzel bi site |
merhabalar msn hakkında ne zaman sıkışsam bi hata kodu bir yazılım güncellemesi ne ararsam arayayım herzaman bu adres karşıma çıktı ve sorunumu çözdü saolsun bu ekibe çok teşekkür ediyorum. |
MAVİ KARANLIKLA İLGİLİ TANIMLAMALARI PEK SEVDİM VE BURADAYIM.... |
Merabalar MsX geniş kapsamlı güzel bi site aslında bu benim ilk forum sitesi deneyimim normalde ilgilenmem ama MsX De gerçekten aradığım bir çok şeyi bulabilecegime inanıyorum şimdiden çok teşekkür ederim. |
Neden bilmiyorum,hiç bir siteye üye olmamak için elimden geleni yapıyordum.Ama ne zaman aklıma takılan birşeyler arasam sürekli bu siteyle karşılaşıyordum.Araştırmak istediğim konuların, deyim yerindeyse tam tadı damağımdayken,üye olmayan göremez uyarısı beni deli ediyordu.Sonuçta merakımı yenemeyip üye oldum,hiç pişman olmadım.Hazırlayanların ve emeği geçen herkezin eline sağlık... |
şimdiye kadar gördüğüm sitelerin içinde güzel olanlardan hizmetleriniz için teşekkürler hep beraber nice güzelliklere hoşca kalın |
ben hep arastırma yaparken bu siteyle karsılasıyorum sonunda üye oluyım dedim |
MERHABA ADI ÜSTÜNDE MAVİ KARANLIK OLAN BU SİTEYE TESADÜFEN GİRİŞ YAPTIM BİRAN ÜRPERDİM DESEM YALAN OLMAZ GECMİŞ GÜNLERDE BİR BİLGİ ALIŞ VERİŞİ YAPACAKTIM VE MOTORLAR BENİ BURAYA GETİRDİ ÜYE OLMAKTAN CEKİNMİŞTİM VE YENİ PC KULLANIYORDUM DEFALARCA ARKADASLARA SORDUM BŞEYLER OLMADINI SÖLEDİLER BENDE BU ESRARENGİZ OLARAK GÖRDÜGÜM BU SİTEYE ÜYE OLDUMÜST KISMINDA CIKAN SESLER BENİ COK ETKİLEDİ SUNUDA SÖLEYEYİM GOOGLE MOTORUNDA NİKİMLE ARAMA YAPTIGIMDA OTOMATİK OLARAK BENİ BULMASI DİKKATİMİ CEKTİ VE ANI OLARAK SAKLAMIŞ OLDUGUM RESİMLER CD ORTAMINDA BOZULMAYA BAŞLAMIŞMIŞLARDI VE BURAYA ATMA KARARI VERDİM SİTEYİ GEZDİKCE COK MEMNUN KALMAKTAYIM BÖLE BİR SİTE KURULUŞU İÇİN EMEGİ GECEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM UMUDUM BİZLER BU SİTENİN YENİLİKLERİNE ULAŞMAKLA BİTİREMEYİZ TEKRARDAN TEŞEKKÜRLER |
Merhaba, Ben Berk.Neredeyse her ödevim için bu siteden ödev buluyorum ve bu siteden çoook memnunum.Bütün bilgiler için herkese çooook teşekkür ediyorum.Herkese iyi günler diliyorum. |
arkadaslar sıtenız super olmus elınıze salık vala goolede ne arasam ılk sıralarda 1 aydır goruyorum ve hemen uye oldum ve faydalanacagım sales paylasmak guzeldı |
ben internette ödevlerime bakıodum güzel bir site olduğunu gördüm ama ilk gördüğüm gibi üye olmadım. daha sonra internette hep karşıma çıktı.ve üye oldum. |
cep telefonuma msn ındırmek ıcın arama yaparken buldum sızın sıteyı ama bır turlu ındıremıyorum.ben ahmet 36 yasındayım iki cocuğum var guneydoğu gazisiyim.kolay gelsin |
MerhabaLar uzun zamandır bu siteye bakıyordum ama üye oLmamıştım.... Bari üyede oLayım dedim... Umarım iyi yapmışımdır :) |
slm arkadaşlar.bayagı önce kayıt oldum ama elde olmayan imkanlardan dolayı uzun suredi,r de yokum.ama bundan sonra elimden geldigince aktif olmaya calısacagım.görüşmek dileğiyle.hepinizle tanıştıgıma memnun oldum |
selam arkadaşlar benm adım pınar dır 14 yaşındayım 6600 tel le ilgili armalar yaparkene buldun siteyizi :D:D buldum madem kaydolayım dediim.. iidir bi zararı yoktur.. güzel bir site emeğe saygı :D:D |
ben yeni buldum sizi öylesine bakınırken yani ama güzel olacağını düşünüyorum :)) |
| Saat: 00:35 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık