![]() |
selam arkadaşlar. tesadüfen girdiğim sitenizi az biraz incelememe ragmen harika içeriğe sahip oldugu nu gözlemledim. bu vesileyle şimdilik hepinize merhabalar diyerek sevgilerimi sunarım. ayhan |
merhabalar.. siteyi bir tesadüf eseri buldum. gerçekten çok güzel bir site. herkesin emeğine sağlık. |
rüyamda gördüm desem yeridir... rüyamda bir şey görüm, nedir diye arıyordum bir anda arama sayfasından tıklayıverdim :D |
Google Sağolsun... Site güzel, eleştirilerim Eksik olmadığı sürece böyle kalacak..:D |
Merhaba erenler. Siteniz çok güzel ve gerçekten de büyük hizmetler sunuyorsunuz. Teşekkürler ve hizmetlerinizin devamı dileğiyle. SAYGILAR. |
iLk önce gözLerimiz tanıştı sonra hisLerimizin bir oLduğunu anLadık ve msxLabsız yapamadık! Ne ben onsuz kaLırım artık nede o bensiz! |
arama arama motarlarında biseyler ararken tesadüfen karsılastım we cok begendım. gercekten cok kalıtelı bı sıte olmus we ne ararsam gercekten fazlasını buldum tanks ben kısaca seiq |
SLM ey msxlabs halkı :D ben msxlabs ın eski uyelerinden biriyim forum kapandı yenıleendi artık tam olarak emin deilim takip edemedim....neyse bu hali dahada guzel olmus watana millete hayrlı olsun :D bu arada kendimi tanıtıyım ben fatih (dj fat boys ) |
selam mert ben buraya bi arkadasın tavsiyesiyle geldim site cok hosuma :D |
merhaba sitenize tesadüf eseri msn mesengerın yeni versiyonları için bilgi toplamaya çalışırken rastladım ve çok beğendim hemen üye oldum...:) aradığım herşey mevcut çok memnunum...:smiley9: |
| Saat: 22:04 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık