MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Site ve Forum Hakkında (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/)
-   -   MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/4785-msxlabs-la-nasil-tanistiniz.html)

euphrates 1 Mayıs 2009 19:58

Merhaba Arkadaslar Buraya Üyeliğim 3. Sanırım Girmeyince 3 Ayda Siliniyor Hesaplar :)
1 - 2 süresince sadece Messengerdaki Sorunlarım Yüzünden Buraya Üye Olmustum Zaten Onlarda Silindi Ve Bu Üyeliğimi Siliceğime Ve Sildiceğime İnanmıyorum :) Site Güzel İnsanları Güzel Ciddiyet Agırlıkı Agır Baslı Olmayan Insanlar Bile Agır Baslı Burada ve en önemlisi Benim de ve herkezın katıldıgı bı slogon olan ;

BİLGİ PAYLAŞILARAK KAZANILIR !

Site Msn Sitedi Değil Forum Portal Ama Herşey Var Herşeyi Paylaşmak Yardım Almak Yardım Etmek Bilgi Kazanmak Bilgi Paylaşmak Maksatlı Birşey.Msxlabs'la Google Sayesınde Tanıstım Site Kendini Gösteren Bir Site ve Herzaman En Önde En İyi Bilgilere Sahib Dilerdimki Bu Yazımı Yeni Üye Olan Arkadaslar İlk Bunu Okuyabılsınler...Pişman Olmucaklar Ben Sadece Bi Sorunum Var Diye Girdim Bi Soruna Değil Artık Bi Sürü Soruna Ve Sorun Çözmeye Basladm...Merak Ettiğim ve Begendıgım bı Taraf İse Sitede Reklam yok var yada ben göremıyorum tuaf hoş bişey :)

Güzel bir Site 15-30 yaş arası bır sıte buradan bakıldıgı kadarıyla :) 20li yaslarda genc arkadsların sitesi sanırmı gerçekten guzel bır site ve elf olması farklı bır ayrıcalık :) ve karanlıgı severım ama sıyah olanını severım sımdı mavısınıde sevıyorum ;) :)

Başarılarınızın Devamını Diliyorum Elımden Geldıgınce Yanınızda Olmaya Çalısıcam...

TiLDA 2 Mayıs 2009 09:59

SELAMMM HEPİNİZEEE BENDEE BURANIN KURUCULARINDAN BİRİNİ TANIYORUMM ÖYLEEE GELDİM

hoyrat 2 Mayıs 2009 12:24

selamlar herkese iyi forumlar,sitenizi video kodları hakkında arama yaparken buldum ve çok hoşuma gitti.gerçekten çok açık anlatım yapılmış herşey mükemmel.Emeklerinizden dolayı teşekkür eder aranızda olmaktan keyif aldığımı belirtmek isterim.herkese kolay gelsin.

arch 2 Mayıs 2009 21:16

Ben arch,
İnternette gezinirken öylesine girip üye olmadan çıkamadığım yer msx...
Ben
Ankaralıyım.
Öğrenciyim.
Gözlüklüyüm.
Vejeteryanım....

Ben

S_DİŞLİ 3 Mayıs 2009 19:30

Kendime bir ödev için konu arıyordum.
Arama motorunda arattığımda onlarca sayfa bilgi buluyordum ama hiç biri benim istediğim bilgi değildi.
Ben istediğimi burada buldum. Bu yüzden üye oldum..
Selamlar...

cnk01_01 5 Mayıs 2009 01:22

arkadaşlar sitenizin harika olduğunu söyleyebilirim beni sizlerle olmak icin uyoardığınızdan dolayı tşkr ederim

qralcwa 5 Mayıs 2009 15:24

vallaha kötü tanıştım :) renk diye önüme cıktı o yüzden geldim buraya cıkmasa gelmeyecektim..!

erkann 6 Mayıs 2009 14:52

öncelikle selasmlar mükemmel bir site bu sitenin yapımında ve devamında emeği geçen herkeze binlerce teşekkür

jubababa 6 Mayıs 2009 19:35

Ödev ararken buldum ve hoşuma gittiği için kayıt olmak istedim.

Barbarossa 7 Mayıs 2009 13:56

Şu sıralar üniversiteyi terk ettiğimden dolayı ofisde takılıyorum canım sıkılmaktaydı kuzenime olum bildiğin adam gibi forum varmı dedim oda bi kaç site saydı arasında msxlabas da vardı bende üye oldum tanışmamızböyle başladı yani :) yayında ve yapımda emeği geçen arkadaşlara teşekkürü bir borç biliyorum iyi günler

stratejik_deli 9 Mayıs 2009 14:54

Merhaba dostlar ben EKİN .....

MsXLabs uzun zaman dır bildiğim bir site tesadüf gezer iken rast gelmiştim ara sıra giriyordum bir ara şifremi unuttum baya bir dönem giriş yapamadım taki en son beni hatırlayıp MsXLabs ekibi tarafından gönderilen mailin gününe dek
sürekli girile bileceğim bir site bunun bilin cindeyim tüm dostlara saygılar ..........

burda bulunmaktan hoşnutum

busko 9 Mayıs 2009 20:50

slm.Ödev ararken tesadüfen mavikaranlık sokağına girdim.asite rengi çok davetkar.Bende kıramadım işte böyle.

BASİRETSİZ 10 Mayıs 2009 17:11

GOOGLE'DE FANTASTİK RESİMLER ARARKEN ...

yaz001 11 Mayıs 2009 02:35

biliyorum kayıt olur olmaz soru sormak bıraz bencılce oldu ama sorunum gercekten ciddi idi.özür dilerim.msxlabs.com ıle gerek arama motorlarından gerekse bızzat zıyaret ederrek buldum.msn ile sorumlarımdacok yardımcı olunuyordu tesekkurler.

MeRvE_69 11 Mayıs 2009 13:35

ÖDEV YAPIYODUM BİRDEN KARŞIMA BU SİTE ÇIKTI güzel bi siteye benziyo

efe kerem 11 Mayıs 2009 17:13

merhaba msXLabs daha yenı tanıstım.tamamıyla tesaduf dıyebılırım cok etkıleyıcı bı goruntusu var bayıldım oncelıkle ve verdıgı bılgıler cok faydalı sımdıden emegıne saglık msx

pHysicO_meLeq 13 Mayıs 2009 17:19

slmlarr
ya bende 1 2 yil once bayagi takiliodum sheker meleq di nickim ama nolduysa bidaha girmeye vaktm fln olmadi :)
ama yine burdayim :D

RıZGaN 14 Mayıs 2009 23:36

merhaba ben RIZGAN batmanılıyım.. aslında fazla sitelerle uğraşmam. soy adımı araştırırken sanırım beni çekmiyi başardınız sonsuz tşkler..

ha bu arada unutmadan sitede yenim bana yardımcı olursanız sevinirim tekrar tşk

DeLiKiss71 15 Mayıs 2009 14:51

bende gezinirken buLdum tasarimi icerikleri hosuma gitti uye oldum daha yeni xD

halil_tr 18 Mayıs 2009 19:25

merhaba, ben bu siteyi tesadüfen buldum, hareketli gif resimleri ararken sitelere bakıyordum dikkatimi çekti ve üye oldum, güzel bi siteye benzediği için üye oldum, daha yeni üyeyim bakalım ne tür konular var hadi hayırlısı...:)

merve- 19 Mayıs 2009 14:55

selam ben naz..özel bir sektörde çalışıyorum...buraya mesenger 8.5 için üye oldum ve bulduğuma sevindim teşekkürler...umarım güzel vakit geçiririz..

fairy_tale 19 Mayıs 2009 21:10

Görünüşünden çok etkilendim. Güzel bir yere benziyor... Soru-Cevap gibi çok güzel bir bölümü var. Etkileyici sesler var...

byFLRHSN 19 Mayıs 2009 23:13

E internet diye birşey var yani. :)

Efsane48 20 Mayıs 2009 00:24

Google sayesinde tanıştım. iyi kide tanışmışız ;)

Firari16 20 Mayıs 2009 13:11

Ne arasam karşıma burası çıkıyodu bide üyelik istiyodu sonra üye olduk mecburen :) birde lord lion u gördüm oda burda üyeymiş slaytlarını seviyorum birçoğu var bende öyle işte : )
saygılar

HaFıZ-E 20 Mayıs 2009 17:17

Selam aleykum siteye ben de yeni katıldım aslında bir konu aradığımda hemen bu site çıkıyordu karşıma ve daha fazla erteleyemedim be de bu kervana katılıverdim İnşallah hayırlısı olur....

Tülin 20 Mayıs 2009 21:15

Merhaba ben Tülin, arama yaparken pekçok kez bu siteyle karşılaşmıştım kısmet bugüneymiş.... Dilerim beraberliğimiz uzun soluklu olur....

Promises__ 21 Mayıs 2009 19:41

Merhaba ben elif gül :) siteyi ödev ararken keşfetmiştim ama üye olmaya anca vakit buldum :) MsXLabs gerçekten çok güzel ve kapsamlı bir site. Üye olduğum için mutluyum ;)

ayla41 21 Mayıs 2009 20:40

Merhabalar...
Bu siteyle tanışalı sadece dakikalar oldu googleda arama yapıyordum siteniz çıktı ve düşünmeden üye olmaya karar verdim...

elifimben,m 21 Mayıs 2009 21:49

merhaba ben ödem ile ilgili bir kür ararken tesadüfen buraya tıkladım ve hiç bakmadan inçelemeden üye oldum ve pişman olmayacağımdan eminim allaha emanet olun

GanqsTer 23 Mayıs 2009 00:26

İnternetteki işlerimini büyük bir kısmını msxlabs gördü :) kendi kendime dedim ben bu siteye neden üye olmuyorum acaba? :) ve üyeyim.. Bu siteyi hazırlayanlara teşekkür ederim.... :)

Berksan_Ayça 23 Mayıs 2009 16:54

Merhaba .Bn Ayça yani namıdeğer Ayçalogg..Sitenizi çoklu msn ile ilgili bir sonumla ilgili araştırma yaparken buldum.Daha öncelerden de yararlanmış fakat üye olmamıştım.İnş. güzel günler geçecek.Nickimden de anlayacağınız üzere koyu bir BERKSAN hayranıyım,GS'li ve 12 yaşındayım.. ;)

06ikram 24 Mayıs 2009 20:15

ben06 ikram sitenizle ilgili olarak sizlerle saygı ve sevgi huzur ortamında dost olmak istemekteyim.hiçbirzaman kimsenin hakkına hukukuna saygısızlık yapmam.saygılar

cingöz72 26 Mayıs 2009 12:05

Msxlabs'la internette dolaşırken tanıdım. Çok meraklıyımdır. İp nedir vs.. bakarken tanıştım ve ipget no almayı başarabildim. bir de msn şifre kırmayı öğrenebilsem.. süper olacak ama henüz gelişme yk. hiçbir sitede bulamadım. Bulan varsa lütfen söylesin.

durrsun 26 Mayıs 2009 22:58

ben buraya bugün 26/mayıs/2009 da tesadüf eseri google da buldum üye oldum o günden beri vazgecilmezim olacak sanki .........
HARİKA mutluyum..........:D :D :D

honorary 27 Mayıs 2009 11:38

tesadüf diyebilirim fakat bukadar güzel bi tesadüf olamaz çok güzel gezinirken buldum vede şimdiden çok memnunum...:D

bartatua 27 Mayıs 2009 22:10

Özür ve Teşekkür

Çok uzun yıllar internetteyim, Türk ve yabancı binlerce siteye üyeyim, üye olmak zorunda kaldım, geçen gün yeni bir konu araştırırken yılların birikimi olan adres defterinin ilk sıralarında olan ''msxlabs''a bir bakayım dedim, yanılmadım aradığımı yine rahatlıkla buldum. Teşekkür etmek için giriş yapmayı denedim, ama başaramadım, sonra hayretle farkettim ben bu tamamen ÖZVERİ SİTESİ'ni üye dahi olmadan yıllarca sömürmüşüm bunu anladığımda inanın çok üzüldüm ve utandım, bu güne dek faydalandığım bütün çalışmalarınızdan dolayı tüm emeği geçenlere minnetle teşekkür ediyorum ve kabul ederseniz bu uzun dikkatsizlik ve duyarsızlığımdan dolayı özür diliyorum. Yıllardır Kutup Yıldızı gibi sapa sağlam her arandığında yerinde bulunan ''msxlabs''a. site sahip ve yönetimine, çalışanlarına ve özverili paylaşımcılarına tekrar teşekkür ederken, daha nice yıllar beraber olmak dileğiyle kolaylıklar ve başarılar diliyorum.

171664 30 Mayıs 2009 19:30

googlede aradığım bazı dosyalara msxlabs tan ulastım direk olarak ilgimi cekti :)

06colorfull 31 Mayıs 2009 14:00

Süper bir site

Siteye yeni üye oldum. Gerçekten süper bir site. Emeği olanlara teşekkür ederim.:D

http://img193.imageshack.us/img193/3669/73982651.gif

gldn 31 Mayıs 2009 18:17

tamamen tesadüf dıyebılırm boyle bı sıteden haberım bıle yoktu googledan e posta sayfası acılmıyo dıye gırdım MSXLBS cıktı karsıma ve uye oldum bazı sorunları bu sıtede halledebılecekmışım gelıyor sımdılık guzel gıdıyoo :)

longdung 1 Haziran 2009 01:45

ürkütücü :D ve sexy bi site :D hadi dostum sexy demekle bşy olmaz:D:naughty:

vusat 1 Haziran 2009 23:17

Aranıza katıldığım için mutluyum zaman ne gösterecek bakalım

volkansulu 3 Haziran 2009 20:49

öncelikle merhaba MsXLabs 'la internette swishmax konusunu araştırırken tanıştım. genelde türkiyeden sitelerde kısa ve gereksiz bilgiler verilirken msxlabs ta bunun tam aksine konunun detayına inildiğini ve tam anlamıyla öğretici bilgiler verildiğini gördüm forumda kısa bir tur attıktan sonra karar verdim ve artık aranızdayım başarılarınızın devamını temenni ediyorum saygılar.

HKROOT 6 Haziran 2009 01:41

Sitenize üye olalı baya oldu herhalde ama bundan sonra sık sık uğramaya çalışıcam :D kanki sözü bak. Çünkü e-mailinizi okuduğumda aranıza katılmamakla ayıp ettiğimi anladım.

yaSmuS42 7 Haziran 2009 17:57

TeSaDüfeN buLDum ama qüZeL biR SiTe (:

darkgoodwitch 9 Haziran 2009 10:56

merhabalar ,

bilgi ararken buldum sonra unuttum ve bugün hatırlatma maili gelince bir bakayım dedim tekrar ara ara girip paylaşım yapmaya gayret ederim işlerimden fırsat kaldıkça tabi :)

pLedeLpHia 10 Haziran 2009 09:16

herşey qüzelde ...
bir ukalalık yüzünden beni banlamanız hiç qüzel deqil...
ben her aradıqımı buradan bulurdum ve hiç qirmemezlik etmezdim... ama şimdi neden qirmiosun diosunuz ... bir kez de siz düşünün... alper ben eskişehir`den ... ilqi alanım hack... faydalı sitelerde asla .. memnun oldum...

MANASIZ 10 Haziran 2009 10:27

MsXLabs
Bilgisayarla uğraşan biriyim sürekli aktif siteleri gezer takip ederim kafam dağılması için uzun süredir takip ediyorum ancak üye olmak bugüne kısmetmiş
SaYGıLaR

SoN DuRaK KaRa ToPRaK !
SoN DuRaKTa BeKLiYoRuM !

bogazyildizi 13 Haziran 2009 00:03

iyi aksamlar burayi tesaduf buldum resim ararken cok begendim cok guzel bir site emeginize saglik

erzikiranli 13 Haziran 2009 20:21

Live messenger wlcomm.exe hatası ile uğraşıyorum şu an ve o sırada buldum

Saat: 20:14

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık