![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bilgisayara daha yeni format attım gönder seçeneğini denedim önceden fakat bir bağlantı vermiyor sadece raporu gönderiyor o verdiği hataya gönder veya gönderme dediğim zaman direkoturum kapatılıyor sadece o seçeneklere basmadıgım zaman msn açık kalıyor fakat belli bir zaman sonra tekrar kapanıyor msn ilgilendiğin için teşekkürler. |
ya bakın nedıcem kurdum bu 9.0 ı acılmadı msnın sonra kaldırdım msnı pcde heryerden eskı surumu yukleyemıyorum geri bi el atında itelım su arabayı be:) |
Msn 14.0 Konuşma Penceresinin Direk Ekrana Gelme Sorunu..[YARDIM] Bana biri yazınca pat diye ekrana geliyor :S ben konuşma penceresini acmadan ekrana geliyor oyundayım ya biri yazdı pat diye oyunu alta alıyor konusma penceresi acılıyor nasıl düzelte bilirim ..:*( |
sağ ol kardeşim yaptım galiba açıldı msn elinize sağlık tüm emeği geçen arkadaşlar,teşekkürler |
UMARIM Bİ AKSİLİK OLMADAN İNDİRİRİM:) solasın:) |
arkdaslar windows xp için format attıktan sonraaaa bilgisayarın kendini güncellesin eger formati atip xp sp2 yüküyse sp3 günceleyene kadar bekleyin yada güncellemeleriniz kendiniz yükleyip msn programlarını öylece yükleyin yoksaaa bir sürü problemle karsılasiyor bir dip not :))) |
bu yeni sürümde 8.1 deki dinamik arka planlarıda kullanabiliyormuyuz? mesaj penceresindeki??? |
Alıntı:
|
şu oturum açma sorunu nedir ya çözüm bulan biri varmı kendi pc kullanıcı hesabımda msn adresm acmiyor farklı adresleri aciyor diger pc de ve kullanicilarda sorunsuz aciyor ve bunu cok kisiden duydum ne yapmamiz gerekiyo acaba ? |
| Saat: 04:06 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık