MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Kahve Molası (https://www.msxlabs.org/forum/kahve-molasi/)
-   -   Biz Bize / Sanal Günlük (https://www.msxlabs.org/forum/kahve-molasi/318-biz-bize-sanal-gunluk.html)

Misafir 7 Temmuz 2008 01:09

Kısa ve öz yazıcam güzel bir gündü yine her şey aynıydı ama sıkıcı değildi.Hayatı çok seviyorum..En kötü günüm böyle olur inş..:tender:

:wave:

MeLL 7 Temmuz 2008 01:27

Merhaba günlük...
Bir gün olsun mutlu bir olayı anlatmak için gelmedim kusura bakma.
Ayağımdaki baş parmağımı incittim çok ağrıyor yaff:STest çözüyordum,ara verdim,beni bekliyor testler.Ama ben Msx'teyim canımda sıkkın.Neyse bu akşam yazasım bile yok.Şimdilik bye

MeLL 13 Temmuz 2008 13:22

Merhaba günlük,Bugün dikeygeçiş sınavım vardı aslında sayısalda bilgi açısından değil ama soruların oyalayıcı olması açısından zor bir sınavdı.Sadece sayısal yapabildim.Bu puanla da(ki tahmin ettiğim gibi olursa) ancak Isparta da Fizik tutar:S:S Hayırlısı artık:S:(:(:( Off yaaa bu senede bir yer tutturamazsam annemle napıcam ben:S:S:S

Misafir 13 Temmuz 2008 19:44

Mutluyum gibi her şey aynı değişen birkaç şey dışında...
....
Goodbye my lover
Goodbye my friend

You have been the one
You have been the one for me
I can't live without you
...
I'm So Hollow Baby I'm So Hollow...

BlueNighT 13 Temmuz 2008 19:51

Bugun gunlerden pazar...

MYDMR 13 Temmuz 2008 21:45

Bu hafta öyle hastayım ya:moo:Ölmekten değil de tektanem yalnız kalıcak diye korkuyorum:(Ama güçlüyüm beni hiç bi hastalık yenemez,Dönüşüm süper olucak;)
Ayrıca süpersinden o haberleri bi ara alıcam:naughty:

volture 14 Temmuz 2008 03:17

bugün tatilimin en güzel günlerinden biriydi... bi arkadaşımla tarihi bi tur yaptık:)
eminönünü gezdik gezdik gezdik...:) yorulduk ama gerçekten değdi...

msx le yeni birgüne elveda!

Bia 14 Temmuz 2008 03:30

Sevgili gunluk ,
Hos kendi gunlugume yazdim detaylica ama ozetle buraya yazayim =]
Guzel gunler geciriyorum ve devam etmesini yurekten diliyorum hangi yazim kotu gecti ki diye soruyorum bunu yazinca kendime =] ( genel olarak hic biri ) dimts dimts..

Misafirlerim var , zaman buldukca ve nefes aldikca nette zaman gecirmeye calisiyorum =]
Aslinda nette gecirdigim zaman benim icin ev keyfi ki buna ihtiyacim oluyor =] Almanyadan misafirlerim var , bodrumdan arkaslarim var ( elin bodrumlusu neden adaya geldi dersek cevabi basit elin adalisi bodruma gidicekte ondan ) ..

Hergun kuru fasulye pilav ikilisi sofralarda bas gostermiycegi gibi , hergun deniz bar ikilisi mumkun degil .. iste mumkun olmayan gunlerden biri (bugun) yorgunum ayaklarim sis, basim agriyor ama egleniyorum =] Cunku netteyim hiiiiiiiiiii uyku duzeni yaz moduna gecti , evde oldugum saatlerde bu duzeni bozmamak namina netteyim =]

Ne uzun yazdim degil mi =] uzun ve deliksiz bir uykunun ardindan devam ..
Ölmessek q:

MeLL 14 Temmuz 2008 13:38

Sevgili günlük bugün hiç keyfim yok yafff dünkü sınavın cevapları açıklanmış,baktım durum beklediğimden vahim.Bu sefer bişey tutturamazsam ne yapacağımı bilmiyorum.Başım ağrıyor şuan.Evde büyük temizliğe başlamamız lazım ama benim hiç halim yok yaff kendimi kötü ve yorgun hissediyorum...Ben yine uğrarım kankaaa:D;)

MYDMR 14 Temmuz 2008 14:55

Ve..
:tender:Ben,yine muhteşem bi dönüş yaptım:uf:.:banana:Bomba gibiyim günlükümm:muz:.Hayatta pürüz çok(ci)ama mutlu olmaya çalışıyoruz işte:bilmem::))))

Saat: 10:36

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık