MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Site ve Forum Hakkında (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/)
-   -   MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/4785-msxlabs-la-nasil-tanistiniz.html)

TREXS 13 Haziran 2009 20:37

Komiktir:D dönem ödevim o kadar kazıktı ki son güne kadar hiç birşey yapamamıştım şans bu yha nette gezinirken MSXLABS la tanıştım.belki burda bulurum ümüdiyle baktım şimdi edebiyattan geçmemin tek sebebi bu sitede bulduğum ödevimdi.TEŞEKKÜRLER MSXLABS AİLESİ :D:)

zaman-sız 15 Haziran 2009 10:57

goole sayesinde buldum ama asıl nedeni sık sık sorunlarıma çözüm aradığımda karşıma çıkıyordu ve sonunda bende katıldım(:
merhaba bu gün ilk günümmm burda :D

__agora__ 18 Haziran 2009 09:41

arkadaşların tavsiyesi üzerine geldim... artık bakıcez

The_PathFinder 20 Haziran 2009 17:42

Bilimle yakından ilgilenirim google'da yaptığım aramada burası çıktı inceledim irdeledim sonunda üye olmaya karar verdim. umarim kalıcı olurum hepinizi selamlıyorum ;)
Zamanla birbirmizi tanıyacağımıza eminim... herkese iyi forumlar...

entellektüel27 21 Haziran 2009 20:20

kol kası nasıl yapılır diye arama yapıyordum:D ve karşıma bu site çıktı dopdolu bu içeriği görünce üye olmaya karar verdim herkese selamlar:)

DaveJ 23 Haziran 2009 23:38

İnternette herhangi bir konu ile ilgili arama yaptığımda çoğu zaman bu site ilgili linkler karşıma çıktı. Zengin içeriği ile beraber üyelerin birbirlerine saygı gösterdiği bir ortam olarak ilk izlenimlerimi edinmiştim. Bu özellikler bir araya gelince foruma üye olmam uzun sürmedi. Daha uzun yıllar böyle devam etmesini dilerim.

Ekicioğlu 27 Haziran 2009 21:58

Tesadüf eseri gezinirken MsXLabs mavi karanlık çıkıverdi:)

rüzgar gülü 29 Haziran 2009 16:39

slm herkse.. şiir okurken buldm Msxlabs ı. çok güzel yazılar wardı bnde katlmak istedm. yazı yazmya başlmak istyrdm we böyle bir sohbt ortamnda daha da eğlnceli olcağına inanyrm. umarm yazdklrm sizler tarafndan da beğenlr..
tek istedğim arkadşlar sizden yazdıklarımı eleştirmenz. böylece daha güzel yazabilrm:-)) kötü yazdğmda söyleyin lütfen. kızmam emin olun:-)) yazdklrm benm ilk yazılrm olcak...

Barbarslx 29 Haziran 2009 23:58

Gökte ararken internette buldum :D

msbicak 30 Haziran 2009 02:26

birçok aradığım konunun cevabını burada yakaladım... artık üye olmam farz olmuştu :D

haress 30 Haziran 2009 02:35

siteleri incelrken tanıştım,farklı bir kompozisyon inasanın dikkatini çekiyor.biraz karmşık olsada zamanl bunların üstesinden gelebiceğinizi umuyorum.

aybuke 30 Haziran 2009 18:11

araştırma yaparken hep bu site karşıma çıkıodu bende üe oldum

tugcetutku 1 Temmuz 2009 08:07

Zaten yıllardır takip ediyorum üye olduğumu sanıyodum değilmişim bugüne kısmetmiş :uf: Görünüm olarak harika :uf: Mavi Karanlık sloganı da mükemmel. Baraşılarınızın - başarılarımızın devamını dilerim :uf:

öyLesine 1 Temmuz 2009 22:45

Msn 2009 yükLedigimden beri yakin dostuz MsxLabs'La Hata kodLari vesaire yani (: Bende üye oLayim dedim :p

u-turgay40 2 Temmuz 2009 22:30

merhaba iyi akşamlar dileklerimle .sıteyle tanışmam tesaduf oldu nokıa 3230 cep telefonuma yen tema arıyordum .bu siteyeyi bilmiyerek actım ve tam aradıgım temaları burda buldum. ve cok tema vardı umdugun dan fazlaydı .ve taışmam boyle oldu.cok tesekkür ederim benide aranıza kabul ettinize cok yeniyim ana fikirlerimi ilerde ileticem tesekkürler

Majeste 4 Temmuz 2009 00:26

Merhabalar, ben Güngör siteyi yıllardır biliyorum ancak ÖSS nedeniyle giremediğim için hesabım silinmiş bu yeni. :p Herkese kolay gelsin.

LastHunterHM 4 Temmuz 2009 12:29

Eskilerdenim :)

ordulu 5 Temmuz 2009 13:34

ben siteyi astsubaylık araştırması yaparken buldum.baktım güzel bi site ilgimi çekti ve üye oldum.sizinle umarım güzel şeyler paylaşacağız.

akrep06 6 Temmuz 2009 16:14

merhaba arkadaşlar ben bu siteyi rüyamı yorumlatmak için biyer arıyordum o zaman buldum biraz inceledim beyendim ve sonrada üye oldum devamlı ziyaret etmek isterdim ama çalıştıgım için fırsat buldukca gezinirim mümkün oldukca ziyaret etmeye çalışıcam herkeze merhaba görüşmek üzere Hoşçakalın.... ;)

Ciam 8 Temmuz 2009 10:03

merhaba ben Ciam herkese iyi forumlaR
İsmim BiLLuR

ucukacik 9 Temmuz 2009 14:57

ne kadar heyecan okadar adrenelin insanların uzun ve sağlıklı yaşaması için mutlaka aramalı ve araştırmalı gezmeli (H)(H)bu siteye yeni gelgim ama şu var düzce aşığı olan biri olarak düzce için har şey mutlu eder beni bunun için mükemmelsiniz yaaaa:turkiyem:

muhammetyılmaz 9 Temmuz 2009 15:39

bana bu siteyi kimse tavsiye etmedi .gezinirken forum dikkatimi çekti ve bu formu sevdim kayıt olup tanıştım

bocuk73 10 Temmuz 2009 21:43

:cl::cl: selammm tamamen tesadüf oldu sizinle tanışmam biraz da msn dertleri yüzünden bakalım henüz üye olalı 15 dk oldu umarım uzun sürer ve eminim ki sorularıma doğru yanıtlar alabilirsem kovsanızda gitmem:noangel:

özge1989 11 Temmuz 2009 04:14

merhabalar sitenizi çok ama çok begendim googlede aradıgım bir çok sorunun cevabını bu sitede buldum bende üye olup aranıza katılmaya karar verdim. emek verip bu siteyi kuran yetkililere çok çok teşekkür ederim... harika ötesi bir site ;)

almi 11 Temmuz 2009 11:15

Teşekkür

Sitenizi, tesadüfen sorularıma cevap ararken keşfettim ve gördüğüm en güzel forum sayfası ve artık sorun yaşadığımda sizin forumunuzu kullanıyorum hem güvenilir hem açıklayıcı hem ciddi...Teşekkür Ediyorum.

qner 12 Temmuz 2009 04:50

Selam,siteyie arama yaparken rastladım.Biraz baktım sonrada üye oldum.Siteye yararlı olurum olmasına da tembel bir kişiliğim var ve alışmam lazım,alışırsam burdayım.

ScL- 12 Temmuz 2009 13:33

Aslında daha önceden de yardım almıştım sitenizden. Sorunlarımın cevabını ararken ilk baktığım sitelerdensiniz. Bende üye olmaya karar verdim. Daha önce üye olmak istemiştim ama kısmet bugüneymiş xD Umarım faydalı olabilirim.

SeSsiz Kiz 13 Temmuz 2009 18:32

BENCE ÇOK GÜZEL Bİ SİTE BİLMEDİKLERİMİ ÖGRENDİM.NE ÇOK BİLMEDİGİM ŞEYLER VARMIŞ DAHA DA VAR ASLINDA.İYİ ÇALIŞMALAR
:D

eymina 15 Temmuz 2009 12:44

SLM: ben eymina MsXLaBs Tesadüfen buldum şusıralar flash ile ilgili herşeyi ögrenmem gerekiyor bende goog'le bana yardımı dokuna bilcek tüm sitelere girdim ama itiraf etmeliyim aradım bigi direk karşıma çıktı üye olmalısın zorunlulugu bile getirilmemişti inceledikten sonra kesinlikle üye olunması gereken site bu dedim:D hepsi buu.:D

lilyumm 16 Temmuz 2009 03:49

SLM. BİR PROGRAM ARARKEN LİNKLERİN BİRİNİ TIKLADIM VEE BURASI ÇIKTI..ÜYE OLDUM VE BENCE EN KALİTELİ VE GÜVENİLİR SİTELERDEN BİR TANESİ HER ANLAMDA ..BUNUN İÇİNDE VAZGEÇİLMEZ YARDIMCIM DİYEBİLECEĞİM..HERŞEY VAR VE KALİTEYLE,GÜVENLE SUNUYOR BANA ARADIĞIM HER KONUYU YETERLİ DEĞİLMİ..OLMASI İÇİN SEBEP ÇOK OLMAMASI İÇİN HİİİÇÇ SEBEP YOK..VE ARKADAŞLARIMA TAVSİYE EDİYORUM..SAYGILAR DİLİYORUM...LİLYUM:cl::rose::bow::cl:

ernhn 16 Temmuz 2009 20:55

aradığm birçok şey bu sitede çıkıordu... üye oLursam mutLu oLucaımı düşündm ve öyLede oLdu... TEŞEKKRLER MSXLABS !..

yetkin21 16 Temmuz 2009 22:07

Ben kuzenim sayesinde öğrendim ve gerçekten üye olduğuma sevindim çok güzel bi şey bu arada arkadaş edinmeyi sewerim (=)

TURAN 18 Temmuz 2009 13:44

Google'da "farklı uzantılarda msn adresi alma" diye aratırken bu site denk geldi ve o şekilde tanışmış oldum:)

SeKeR_SeY 18 Temmuz 2009 15:01

Slm ben buraya tesadüfen kayıt oldum yeni bi msn scripti indirmiştim nasıl kulanıcağımı anlayamadığım için bak istedim ve karşıma formunuz çıktı vede çok hoşuma gitti işallah vakit buldukca girmeye çalışıcam :$

KuVVeTmİRa 19 Temmuz 2009 14:40

Ben aslında birçok şey için giriyordum ve üyelik istiyordu.Ben de üye olayım dedim ve üye oldm.

___hiko___ 19 Temmuz 2009 18:57

merhaba :) ben hiko :) bu siteyle bugün tanışabildim.google'da bir konu hakkında yardım arıyordum ve karşıma ilk çıkan site burası oldu ve bende hemen üye oldum.aranızda olduğum için mutluyum.umarım beni aranıza kabul edersiniz... :):)

Alvarez Ocean 20 Temmuz 2009 21:06

Siteyi bulmam o zamanlar ÖSYM'ce yayınlanmayan KPSS sorularını ararken burada bulmamla oldu, bir süre sonra da forumunu keşfettim :) Ancak Bi Süre Aktif Olamadım. 4 Ay'dan Beri Niye Buralardayım. Sizler Beni Tanımasanız Bile :)

Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ediyorum.

bucubucubucu 21 Temmuz 2009 10:50

karşıma çıkıyodu ara sıra.
sılanın vur kadehi ustam şarkısının bi videosunu gördüm onu çok indirmek istedim bu yuzden uye oldum:)))

xeco 21 Temmuz 2009 22:08

SELAMLAR DÖVME RESİMLERİ ARAKEN TESADÜFEN BULDUM DAHA YENIYIM BAKALIM....

candark545 22 Temmuz 2009 14:43

meraba ark siteyi kendim buldum google'den umarım kalıcı olurum herkese slmlar...

ozan07ayt 24 Temmuz 2009 15:21

SELAM !
SİTEYİ TESADÜFEN BULDUM.ASLINDA GOGLE DA Bİ SÜRÜCÜ YAZILIMI ARIYORDUM BİRTEK BU SİTEDEN VERİLEN LİNK DEN YÜKLEYEBİLDİM.ama sitenin ortamına fazla takılamıyorum bu yüzden pek olumlu yada olumsuz birşey söylemem doğru olmaz ama yinede sıkıntılı anımda burdan çözüm bulmuşsam ancak teşekkürlerimi sunmak kalır......
EMEĞİ GEÇENLERE...... TEŞEKKÜRLER.....

ahmeth 24 Temmuz 2009 17:19

ben buraya tesadüf eseri google da buldum üye oldum inş ben de siteye bir katkı sunarım. slm lar.:)

emre354 24 Temmuz 2009 21:38

Yaw ben bu siteyi program ararken buldum ve beğendim bu siteden memnunum:D

Misafir 26 Temmuz 2009 17:34

Siteyi ödevlerimin çoğunda kullanıyordum. Şimdi okul bitti siteye çalışıyoruz.. :D

eleya 27 Temmuz 2009 19:43

kankam çağırdı ondan geldim.

FeRZaN 28 Temmuz 2009 20:41

merhaba:)

uzun zamandır konuları misafir olarak takip ediyordum bende aranıza katılmaya karar verdim umarım bana da yer vardır:)

cevşen 29 Temmuz 2009 09:41

slm herkese günaydın ben tesadüfen rastladım merak işte benimkisi hemen üye oldum inşaallah memnun kalırım diye düşünüyorum *-)

hitsu10 29 Temmuz 2009 14:33

bende izlemek istediğim bi animeyi aryodum google dan burayı buldum...ilk başta "amaann üye olayım o animeyi izleyeyim sonra hiç girmem"diye düşünmüştüm...fakat çok güzel bi siteymiş ve bu siteyi bırakamadım zaten ben boyle sitelere bayılırım....

eburak89 30 Temmuz 2009 02:10

bende bilgisayar güvenliği ile ilgili bir şey arıyordum ve sitenin her kişiye yönelik olduğunu görünce bende böyle seviyeli bir foruma üye olmak istedim.

The_Brave 30 Temmuz 2009 11:31

Değerli MsxLabs Üyeleri;

Ben Mert Bu Forumla Nasıl Tanıştın Derseniz Bu Site Kadar Olmasın :) Çok Sevdiğim Bir Sitenin Altında Sponsor Reklamı Kısmı Vardı Ve O Sitede Ne Ararsanız Vardı DedimKi Eğer Bu Site Bir Yer İle Sponsor İse Öneriyor İse Tıklamalıyım Dedim Tıkladım Ve Bu Sitenin Tasarımı Dahi Çok Hoşuma Gitti Artık Bu Sitede Daha Çok Zaman Geçireceğim ;) Şimdiden Hepiniz İle Memnun Oldum.. Ama Şunu Unutmayalım: Bilgi Paylaştıkça Büyür!

Saat: 21:38

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık